the Sisson Zoo

Oh my god! Vi hann aldrig till Costco igår, istället jagade vi djur hemma hos Big Joe. Hans AC i huset gick sönder, och när det är 112 F ute så blir det rätt varmt i huset också. Joe har två katter och två hundar, så vi var tvungna att hitta ställen de kunde stanna över natten, medan AC:n blev fixad.

Så ena hunden åkte till Joe:s jobbarkompis, och den andra hunden, Brutus, stannade hos oss över natten. Det är en boxer, och det enda han gör är drägglar. Så sjukt äckligt! Anyways, katterna, Big & Little (innovativa namn, huh?) fick också stanna här över natten.

Cheyenne, en av våra hundar, avskyr katter, så vi var tvungna att låsa ut henne medan vi skyfflade in katterna i sovrummet. Big har ont i benet och hon haltar, så vi var tvungna att vara jätteförsiktiga när vi lyfte in henne i bilen. CJ brottas med Little, som inte alls vill in i bilen. Till slut är vi alla i bilen och jag ska stänga dörren, men vips så sticker Big ut ur bilen och in i huset! Så jakten började om...

Hur som helst så är katterna safe and sound i extrarummet nu, de är inte allt för glada, men de är bättre än att de svettas. Men igår hade vi fyra hundar, två katter & två fåglar i huset. Pretty crazy and smelly.




Kommentarer
Postat av: cissi

vad mycket djur ni hade xD

Om du skulle vara kvar till den 29 augusti vad skulle ni ha gjort då?

är det killar som överraskar tjejen oftast?

2010-08-07 @ 01:57:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback