eh, bloggen var det, ja.

Hej! Tack för alla fina gratulationer, ni är så söta!

Jag har inte haft något blogglust alls på sistone. Jag går i skolan, joggar varrannan dag, umgås med mina fina vänner och skypedatear. Jag har inte tagit mig tid, helt enkelt.

Idag drog vi igång med riktiga schemat, vilket betydde matte D klockan 08.00 på morgonen. Känns tungt. Vad som mer känns tungt är mina ben. Jag sprang 7,5 km igår! Det är så roligt att se resultat, jag orkar mer och längre, dessutom fortare. Jag har ätit rätt onyttigt i sommar, jag var trots allt i USA, men nu när jag kommit igång med joggandet och när jag rört på mig mycket mer i allmänhet, samt ätit mycket annorlundare, så har jag redan minskat två cm i midjemått. Roligt.

Annars rullar livet på. På onsdag ska jag, Malin och Jessica(?) på roadtrip till Sthlm! Malin ska flytta så på onsdag går flytlassen. Med vägbeskrivningar ska det nog gå bra... eeh, hoppas jag! Haha.

Nåja, nu ska jag skypedejta min pojkvän snart, slänger in en bild på supersnygga Jillian Michaels & Bob Harper också, bara för jag blivit besatt av Bigget Loser.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback