California part 2 - saturday


Morgonen började med en promenad längs vattnet. Det var rätt mulet och allmänt tråkigt så jag tog inte med mig bikinin.


That turned out to be a mistake. Molnen försvann och det blev riktigt fint. Så vi knallade ner till en av affärerna och köpte en ny bikini och sunscreen (jag kommer inte på svenska ordet!)


Haha, Cindy tog med sitt rosa paraply och CJ satt och vaktade våra väskor och paraplyet när vi shoppade efter bikinis. Needless to say fick han många roliga blickar.


Sen var det min tur att vakta när CJ och Cindy gick och köpte badbrallor. Haha.


True California picture.


Några sekunder efter detta kastade han all sand på mig.


Såhär kul hade jag. Jag brände rumpan också, för den delen.


Jag & CJ. Och mitt finger.


Leaving the beach and heading for Starbucks.

Lördagen spenderades på Pacific Beach. Vi kom dit och det var disigt, så det var tänkt att vi bara skulle knalla runt och kolla i krimskrams-affärerna. Jag och CJ promenerade ut på piren, bland cafeerna, fikade, och till slut bestämde vi oss för att bada, då vädret var fint. Vi köpte badkläder och allt annat nödvändigt, och begav oss ner till vattnet. Det var inte det varmaste, runt 60-62 F (15-17 grader C). Men som den viking jag är badade jag.

Efter strandhänget åkte vi tillbaka till hotellet och duschade, sedan stack jag och Cindy och shoppade lite. På kvällen var vi bjudna hem till Big Joe:s son. Han är kapten på en fiskebåt så han hade fångat white seabass som vi åt i fish tacos. Himmelskt gott!

Kommentarer
Postat av: lisa

din blogg blir så mkt bättre när du lägger upp bilder i inläggen! älskar din blogg :D

2010-08-04 @ 01:21:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback