yoga

Yogan var ju skitkul! Jag höll på att somna under avslappningen men förutom det är jag så gott som frälst. Jag ska dit nästa onsdag igen!

Annars känner jag mig lite vilsen. Jag har nämligen inte pratat med CJ idag. Jag har blivit väldigt bortskämd med att prata med honom varje dag, åtminstone bara ett litet tag i alla fall. Det har bara gått en dag förut utan att vi pratat. Men som sagt så gick det inte hop med skola, jobb, träningar osv idag med tidsskillnader och allting. Men imorgon klockan 09.00 får jag prata med min snygga amerikan igen!

Nu väntar bädden. Jag börjar inte förrän 12.00 imorgon men som sagt, date klockan 09.00. Något får man ge för att prata med sin pojkvän :) Imorgon har jag för övrigt affärsjuridik i 4,5 timme. Score. Eller inte.

PUSS på er!

Kommentarer
Postat av: Stephanie

Jag är säker på att du vet hur det känns. Nu är det såklart min värdsyster (från tyskland) som jag helst skulle vilja slänga i väggen men jag har bestämmt mig för att hon inte ska påverka mitt år negativt, det här handlar om mig och inte om henne så nu ska jag köra mitt egna race och betyder det att jag måste byta familj så gör jag det. Jag hoppas dock på att hon byter familj så jag slipper eftersom jag älskar min familj men men. Vi ser vad som händer, en sak är säker: Jag stannar i phoenix!



Måste berätta att jag älskar att få kommentarer från dig! Jag är dålig på att svara men du måste veta att de hjälper mig mycket! Du vet hur det känns om precis som du sa, efter två veckor känns skolan bättre vilket stämde. Ville bara säga att jag uppskattar allt stöd. Tack!! Massa kramar!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback