frukost! :)


DENNY'S!


En missnöjd & hungrig Emilia.


Amerikansk frukost! Scrambled eggs, hash browns, pancakes, orange juice & buttermilk biscuit. Jag fick inte i mig allt, nej.


CJs frukost. Helt galet.


Så igår var vi till black angus steakhouse. Jag åt New York steak, green beans och macaroni & cheese. Smaskigt! Sen fick vi en stor bit chokladtårta till efterrät men den orkade jag inte ens ta en tugga av. Efter middagen så åkte vi upp till
Bartlett lake, det är lite ungefär 40 minuter ifrån var vi bor. Det ligger uppe i Cave Creek som är otroligt mysigt och fint! Där lade vi oss i flaket på bilen och låg och tittade på stjärnorna i nån timme. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, och så såg vi en SKUNK! Det var den första skunken jag sett i hela mitt liv. Haha. Sen körde vi nästan på en fladdermus på vägen hem. Creepy.

Idag har vi inte hunnit göra så mycket. Jag vaknade klocan 07.00, jetlag fortfarande! CJ åkte till North Canyon för han skulle göra något med wrestlinglaget (han coachar i år.. han är alltså inte med längre). Han kom dock hem tidigt så jag föreslog att vi skulle ut och äta frukost. Han bjöd på middagen igår så jag bjöd på frukosten.

Nu ska jag börja göra mig i ordning sen ska jag åka till North Canyon för att möta upp Zee, säga hej till lite folk, sen ska vi ut och äta lunch och göra all vår catching up. Ikväll har CJ skola så jag har ingen aning om vad jag ska göra. Men vi får väl se :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

På en av dina bilder såg man C:s tatuering, vad är det den föreställer och när gjorde han den? :)

2009-10-26 @ 18:55:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback