my body is sore

Jag är helt slut!
Efter jobbet cyklade jag superfort direkt ner till pappas jobb, det är kanske en två kilometer. Där gymmade vi i en timme. Nu har jag ont i varje liten muskel jag har tror jag. Det kommer bli så kul att kratta och sopa imorgon på jobbet! Ny dag, nya tag.

Känns inte som jag har så mycket att berätta. Jag och C har haft halvmysko samtal mitt i natten. Han ringer runt midnatt vår tid för att säga "hej" bara, sen ringer han 06.30 när jag är på väg till jobbet och han ska gå och lägga sig. Trots tidsskillnaden tycker jag det går rätt bra. Visst saknar jag honom så det är galet. Jag blir lite irriterad när jag hör folk säga "ååh, jag är så ledsen, jag får inte träffa min kille förrän om två veckor." Jag väntar otåligt... i tre månader till. 92 dagar idag. Ni räknar med mig va?

Nu är jag redo för bädden! Godnatt, puss på er!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur mycket kostar era samtal?:)

2009-07-22 @ 20:56:38
Postat av: Noa Noa

åh jag är så avundsjuk på dig som fått åka :P själv får ja snällt vänta i två år till, till ja gått ut 1an :(! lite trist men den som väntar på nått gått väntar aldrig för länge eller finns det inte ett "ordspråk" som går så? Jaja tack för en underbar blogg Emilia! :D

2009-07-22 @ 23:47:35
Postat av: julia

jag hittade din blogg för några dagar sen, bland länkarna i flach's blogg, och nu har jag läst igenom hela din blogg, och fyfan vad kul det verkar ha varit, jag vill också! :D haha!

men vart i gävle bor du förresten? :)

Fortsätt uppdatera, jättekul och intressant/spännande att läsa! :)

2009-07-23 @ 14:05:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback