ett tag sedan jag skrev..

Hejsan.
Förlåt, det har varit ett tag sedan jag senast skrev. Så what's new?

Skolan drog igång i Måndags. Alldeles för trött för att börja skolan men vad gör man åt saken. Vår deadline för newspaper är imorgon och jag hade fyra artiklar att skriva den här gången. En av artiklarna, om basketlaget på skolan, blev given till mig igår, och jag gjorde intervjun idag och skrev artikeln. Men som tur var är ever, en kille i min biologiklass i basketlaget så jag kunde intervjua honom.

Mina klasser har inte ändrats ett dugg, vilket är helt okej. Jag ogillar fortfarande min engelskalärare och spanska, men vad gör man åt saken?

Idag försökte Josh lära mig om motorer och bilar under lunchen. Jag förklarade snällt att sådant inte är min grej och att jag inte förstår. Han vägrade ge upp och fortsatte förklara. Wasting his time? Yes.

Ikväll har CJ wrestlingmatch och jag kan inte gå. Jag är kompis med hela wrestlinglaget nu för jag gjort båda artiklarna för newspaper som handlade om wrestling, samt att CJ är min värdbror. Andy stoppade mig i korridoren idag och sa att han kunde få med mig på bussen om de fjäskade lite för coach, men deras match är away och jag har ingen lust att umgås med the wrestlerettes hela kvällen så jag tackade artigt nej. Andy kollade på mig och sa "don't hurt me like that!" och sa att han skulle smsa mig och berätta om han vann eller inte.. Haha!

Nu ska jag surfa vidare och inte göra någonting! Alla läxor är klara och jag är trött... pusss

Kommentarer
Postat av: Ister

Men hallåå där, passa på att lära dig en massa om motorer, det kan vara bra att kunna....eller inte.



Kram!

Postat av: Vinetta

Låter ändå som du har det rätt trevligt, eller nåt :P Jo, mina kompisar undrar om High School IRL är som i filmer?

2009-01-08 @ 18:29:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback