18!

Nu är jag äntligen 18 som alla andra mina vänner, haha! Dagen har varit super. Spenderade kvällen med mina underbara tjejer, fick ett superfint chanelnagellack av Malin, och en digital fotoram av Mickis och Jessica, samt en fotografering för mig och CJ av Jessica. TACK TJEJER!

Ett STORT tack till mamma och P som gav mig den finaste lilla röda mini-pc:n jag sett! Min lilla bäbis. Det gör skype så mycket lättare! Inbyggd webcam och mikrofon, thank you! Dessutom har jag fått en gästrikering, presentkort, en massage på en salong här i Gävle, och lite annat smått & gott :)

Justdet, idag ringde CJ mig på mobilen, vilket han inte brukar göra så ofta. Han satt på bussen med alla från brottarlaget, för de skulle på turnering. Han säger "hold on a sec babe" och jag väntar, sen hör jag hur alla skriker "HAPPY BIRTJDAY EMILIA!" Zee skriker "happy birthday svenska" och Mark skriker "I love yooooou!" Så jag saknar dem!

Imorgon tittar moster med sällskap förbi, det ska bli trevligt att träffa dem!


Såhär glad är jag när jag leker med min nya dator! TACK MAMMA & P!


En glad Emilia..


En ännu gladare Emilia. Vinterchokladen är ett lätt beroende, ja ;)


HAHAHA. Malin!


Jessica var nyklippt och fin.


"Hej jag heter Mikaela och kan inte vara seriös på bild"


Min fina bäbis.


Jag blev bjuden på födelsedagsdrink.


Sista ego-bilden. Haha.

Just det! Måste bara skriva ut rimmet som Jessica och Mickis hade hittat på till fotoramen! "När saknaden blir för stor och du känner en tår, kan du titta på den här och minnas ditt utbytesår. Allt som behövs är lite elektricitet och du kan åter se din pojkvän så het, så nu vill vi bara säga hipp hipp hurra på din 18-årsdag! Vi älskar dig. -Mikaela & Jessica!"

Kommentarer
Postat av: Malin

Vad är det för dator du fått? Sjukt snygg!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback