last sunday of summer 09

Imorgon börjar skolan. Uh. Imorgon börjar jag i bp2a och jag känner inte en endaste människa i klassen! Å andra sidan kände jag inte en endaste människa när jag började på North Canyon heller. Men de verkar vara en bra klass så jag hoppas jag trivs. Men jag ska inte ljuga, nervös är jag allt.

Jag har inte gjort ett dugg idag. Njutit av sista Söndagen på lovet. Nu ska jag ner på stan och träna med Mickis, sen väntar en date (förhoppningsvis en lång sådan) med Christopher.

Jag tänkte göra som massor med andra människor och skriva vad jag gjort i sommar... men så himla intressant är det faktiskt inte.

Nu: skriva mail till Amerikat och sedan åka ner till stan och träna. Puss!

Kommentarer
Postat av: Nea

Tänkte på en sak .. nu kommer du ju vara ett år äldre än de andra i din klass, d.v.s att du är något mognare än de andra men du har dessutom ett helt år från usa då du, förmodligen, utvecklades väldigt mycket också.. tror du att du kommer se din nya klass som väldigt "små och barnliga"?

2009-08-23 @ 16:37:58
Postat av: Felicia

Hej! Jag har läst att du blev kär i din värdbror och det låter bara såå gulligt!! Värsta sagan!!

men jag har en fråga angående Arizona, eftersom du var där.

Är det bara öken,? eller finns det träd o gräs o sånt där också?

hur varmt är det egentligen? måste man gå i kortbyxor varje dag? Och så värkar allt vara så långt ifrån allting. Jag läser en tjejs blogg nu och hon är i Arizona. Och det tar upp till 50min för henne med buss att ta sig till skolan. Är det så överallt? det känns lite som om man är instängd eller något. Och en annan sak, var det mycket skorpioner där du var? Hur klarade du av dom isåfall. Är livrädd för sådana små kryp xP

Postat av: Josse

Aha, jag började skolan förra veckan. 2:an bild och form, har en som lämnade klassen precis, hon ska till Belgien och läsa franska i ett år. Hoppas du kommer trivas i din nya klass :)

2009-08-23 @ 22:41:28
URL: http://josefijn.devote.se
Postat av: Anonym

jag går i den klassen och vi ser framemot att de kommer en ny tjej, så var inte orolig vi är inte så farlig som vi ser ut;)

2009-08-23 @ 23:12:03
Postat av: Steffi

Hej, jag började läsa din blogg nyligen men har gått tillbaka och läst om din USA-resa och det verkade vara otroligt kul! Men jag såg att i början av tiden där var du skolans fotbollsuttagning och nu undrar jag hur det gick eftersom jag inte läst något mer om det. Jag spelar själv fotboll och undrar hur nivån var på spelarna och träningarna? Och var det inte jobbigt att spela i värmen?

2009-08-24 @ 15:15:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback