flera frågor :)

Hur gör du med mobil, har du din svenska mobil som du använder där borta?
Har du din egna dator med dig från Sverige? Hur fungerar det med laddare och sådär?
Jag har två mobiler, min svenska och min amerikanska. Jag har ett amerikanskt ambonemang som gör att jag kan sms:a och ringa hur mycket jag vill för 80 dollar i månaden, dock tillåter inte min operatör att jag skickar utanför USA. Så när jag sms:ar till Sverige använder jag min svenska mobil och det är rätt dyrt. Ja, jag hade med mig egen dator och med laddare så har jag en adapter som du bara sätter i de amerikanska uttagen och pluggar in din laddare i den andra änden och vips så funkar det! :)

Vad är ditt tips till folk som funderar på att åka? och vad ska man tänka på? På vilket sätt är amerikanska tjejer oftast bitchar, har du ngn erfarenhet av det, och isf vad/vilken?
ÅK! Tänk inte "men what if..." ÅK bara! Det är verkligen värt det! Dock så tycker jag du ska verkligen kolla upp olika organisationer innan du åker så du känner att du väljer "rätt" organisation för dig! Det med bitchar. Tjejer är väldigt ytliga och high school för vissa är ALLT. Det gäller att vara den populäraste, den som får flest killar osv.. En tjej sa till mig "du får så himla mycket uppmärksamhet bara för du är utbytesstudent, annars skulle du inte få det" osv.. Men alla tjejer är absolut inte på det viset! Men sedan har jag lättare att komma överens med killar också, så det kanske är varför :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!



Du anar inte till hur stor hjälp dina svar är!

Jag undrar vad du hade med för present till din värdfamilj?

Hur gör du med dina kontokort och bank? Har du en amerikansk eller svensk bank?

Maria

2009-04-19 @ 12:33:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback