wednesday!

Long time no blogginlägg.

Hur som helst så lever jag och har det bra. Igår var vi lediga. Ingen på skolan visste riktigt varför tror jag. Men vi klagade inte, vi behövde ju inte gå till skolan. Jag spenderade dagen med att sova till strax efter elva, sen kollade jag på tre filmer (läs en film, somnade under de andra två..) Annars gjorde jag inte så mycket mer. Cindy läste min uppsats som jag skrev, på hur det var att träffa dem första gången - och så började hon gråta! Då ville jag också gråta.. Haha!

Idag har jag inte gjort mycket. Var i skolan, och vi campade på spanskan! Vi har pratat om camping i några dagar nu, och idag hade vår lärare tagit med sig ett tält, sovsäck, smoares och läsk och så campade vi i klassrummet. Vi satt faktiskt upp tältet i klassrummet. Hur som helst var det roligt.

Jag fick 30 av 35 på mitt vocab test, vilket var näst bäst i klassen. Och dessutom har jag numera ett A i spanska. Yey! Efter skolan så åkte jag och Christopher hem till Nick. De spelade tvspel och jag gjorde mina läxor. Hurra för läxor.

Nåja, planer för helgen vet jag inte om jag har. Jag kanske ska på manikyr på fredag med Cindy - inte säkert än. Förutom det så är det EXAKT en vecka och 35 minuter till Panic At The Disco idag.. Och efter det, på torsdagen, ska vi åka och kampa i Bartlett Lake som ligger 45 minuter härifrån. Vi har ingen skola på torsdag och fredag nästa vecka för det är slut på första skol-kvartalet för året, så då får vi ledigt i två dagar. Så då ska Emilia campa!

Snart måste jag inskaffa mig en klänning till Homecoming också. Yey, klänning, skor och håruppsättning! Nej, nu är det slutbloggat, nu ska jag läsa introduktionen till "the crucible" som vi ska börja läsa imorgon.. Fun fun. Not.
 

Kommentarer
Postat av: Ister

Ska du ha en långklänning eller? Du måste ta många bilder och skicka till mig. Inga självtagna bilder med plutande mun, utan helt vanliga!



Och jag läser att du, som vanligt, sköter skolan på ett utmärkt sätt!



Love!

Postat av: malin

oooh vad jag längtar efter att få se bilder sen när du har klänning och hela kittet :D

2008-10-02 @ 10:56:56
URL: http://malinbj.blogg.se/
Postat av: Ister

Din mobilräkning har kommit. SKAFFA SKYPE! NU.

2008-10-02 @ 10:59:14
URL: http://blogg.aftonbladet.se/2354
Postat av: Ister

Jag älskar dig.

2008-10-02 @ 11:34:11
URL: http://blogg.aftonbladet.se/2354
Postat av: Ister

Förresten, jag vill också läsa din uppsats!



Jag har lugnat mig lite.

2008-10-02 @ 17:10:33
URL: http://blogg.aftonbladet.se/2354
Postat av: Adam

Mein Got, Näst bäst i klassen, i språktest, mot amerikaner? Way to go :D

2008-10-02 @ 18:15:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback