helgen..

Så var helgen slut igen. Jag har inte gjort någonting alls. Fast det har varit skönt.

FREDAGS;
Det var meningen att vi skulle på rodeo, men Christopher var tvungen att jobba sent och jag somnade i bilen på väg hem efter att vi varit ute och ätit så vi bestämde oss för att åka hem istället för att åka till rodeon i typ en timme sen åka hem igen för de stängde. Hur som helst så åt vi på världens godaste restaurang. Jag brydde mig inte så mycket om maten, men jag åt världens godaste glass. Med M&M'S. I love it!

LÖRDAGS;
Vaknade tidigt, gick upp, duschade, fixade mig och allt som hör till. Hjälpte till att städa, gjorde mina chores och sen åkte jag, Christopher, Joe, Spencer och Allie till någon galleria utanför Phoenix. Vi klämde in oss i en väldigt för liten bil och satt där i typ 40 minuter innan vi hittade dit vi skulle. Jag handlade ingenting. Tro det eller ej! Sen kom vi hem, käkade pizza (vilket är är otroligt less på. Aldrig mer amerikansk pizza!) och kollade på film. Sen försökte jag lära alla att prata svenska, men det gick däremot inte så jättebra.

SÖNDAG;
Vaknade sent. Runt 11 eller så, vilket är väldigt sent för mina pigga familjemedlemar. Gick upp, drack vatten, gjorde mina chores och sen bäddade jag sängen men somnade igen! Så jag sov till 15.30, då killarna kom hem från att ha varit någonstans.. Jag har ingen aning eftersom jag sov. De frågade om jag ville följa med till någon skjutbana av något slag. Jag tackade artigt nej, att stå och skjuta mot en måltavla är inte riktigt min grej. Jag menar, visst man ska vara öppen för nya erfarenheter och blabla vad din organisation nu snackar om, men jag håller mig gärna ifrån vapen. Jag följde istället med Cindy och bigJoe och handlade. Nu sitter jag här och väntar på att middagen ska bli klar. Meatball subs blir det ikväll.

Rolig helg, huh? Well, jag tror jag börjar bli sjuk - därför jag sovit så mycket. Nåja. Nu är middagen klar. Den här veckan har vi bara halv-vecka i skolan. Jag ska se PANIC och så ska jag åka och campa. Yey! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback