camping!

Hej!

Idag har jag sovit. Vaknade klockan 12.00 och det första jag fick höra när jag gick in i köket var "omg, did you just wake up? It's NOON!". Jag kan faktiskt inte ro för att jag är trött.

Jag kände för att vara snäll, så jag dammade hela huset, samt dammsög. Vilket jag måste göra hur som helst, men ändå. Sen tog jag en dusch och packade ner det jag behöver ha med mig för att campa. Jag funderar på att åka hem imorgon - medan de andra åker hem på Söndag. Så min värdmamma kanske hämtar mig imorgon och så hittar vi på någonting utan killarna. Vi får se.

Nåja, stället vi ska till heter i alla fall
Bartlett Lake. Det är ungefär 45 minuter från vart vi bor och jag har ingen som helst aning om vad man kan göra där, men det visar sig. Jag tar med mina M&M'S, nya numret av cosmopolitan samt min ipod. Så blir det nog bra ska vi se.

Vi hörs kanske imorgon, om inte annat på söndag! Ciao

Kommentarer
Postat av: Ister

Kan du inte "ro" för att du är trött... hehe. Har du inget å på tangentbordet får du väl skaffa motor så slipper du att ro.



Hahahahaa.

Postat av: malin

låter mysigt det där, campa lite åt mig också är du snäll ;) jag saknar dig min bästaste vän! <3

2008-10-11 @ 16:24:49
URL: http://malinbj.blogg.se/
Postat av: Nislas

Hahaha, förlåt Emilia, I love you men din mamma var sjukt rolig där! Jag visste direkt att hon skulle kommentera det! ;)

2008-10-13 @ 12:25:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback