tisdag :)

HEJ.

Idag är det tisdag, imorgon är det onsdag (duuuh) och vi har en halvdag och sen är det min första (och sista?) thanksgiving! Imorgon ska vi spendera hela dagen genom att städa, baka och laga mat. På torsdag kommer halva Sisson släkten hit och äter middag med oss. Det blir nog trevligt!

Mamma frågade för ett tag sedan, om vad Black Friday är för något. Det är officiellt started av jul-shoppingen. Gallerior och affärer öppnar klockan 5 på morgonen dagen efter Thanksgiving, med en huge sale, köerna är sjukt långa, och folk slåss för att få de bästa plaggen, varorna osv... Det är helt enkelt en sjuk rea-dag, eller vad man ska kalla det. Nu börjar man också dekorera för julen. Många tror dock att black friday kommer dra in lika mycket pengar i år, med tanke på att USAs ekonomi är så dålig just nu.

Hur som helst. Idag har jag bara varit i skolan. Ingenting speciellt hände, antar jag. Jag, Meghan och Genna bestämde oss för att organisera ett party för imorgon. Thanksgiving-party! Jag ska ta med kakor, Genna ska ta med chips, Meghan ska ta med smores och John ska ta med läsk. Haha, vår lärare har dock ingen aning...

Ikväll ska jag åka och kolla på CJs första wrestlingmatch, det kommer bli intressant! Och btw Monster - läs din mejl angående önskelistan ;) haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback