amerikanska killar

Tidigare frågade jag om ni ville att jag skulle skriva något om skillnaderna här. Så nu blir det amerikanska killar.

Killarna här, juniors och seniors (16,17,18 åringar), ser oftast mycket äldre ut än vad de är - men är tragiskt nog mycket barnsligare. De klär sig otroligt annorlunda från svenska killar. Det är extremt ljust, tvättade baggy jeans som gäller, och
sådanahär skor. Och oftast en helt vanligt t-shirt. Och så ser alla amerikanska killar ut. Har du aningen tighta jeans blir du kallad fag eller gay.

Jag har en klass tillsammans med the sophomores, vilket är den mest irriterande gruppen av människor i ett amerikanskt high school. De är kaxiga för att de inte är freshmen längre, så de tror att de kan agera hur de vill. Killarna i den klassen beter sig som de vore 8th graders. De kastar pennor, snackar skit om lärarna bakom ryggen, vägrar vara tysta osv.

Så, amerikanska killar har inte alls snygg klädstil jämfört med svenska killar, och de är mer omogna än svenska killar. Dock ser de äldre ut än vad de är. Många har skägg (haha, jag vet!) och de är ofta väldigt "biffiga". Sen finns det väldigt trevliga amerikanska killar också ;)

Några har frågat hur det fungerar med klassindelning och ålder osv.. Beroende på vilken tid på året du är född blir du indelad i din klass. Som exempel så är både jag och CJ födda 1991, men han är född i Mars, jag i December. Det gör honom en senior, medan jag är junior.

Freshmen - år 9. (1994, 1993)
Sophomores - år 10. (1993,1992)
Juniors - år 11. (1992, 1991)
Seniors - år 12. (1991, 1990)

Så är du född innan juni, 1991 är du en senior. Annars är du junior. Jag tycker det är ett dumt system med whatever works :) De som är Freshmen och sophomores kallas för underclass men, medan juniors och seniors är upperclass men. Man hör ofta i the hallways "I hate the stupid underclass men" osv.. Jag tycker att the sophomores är de mest irriterande, då de är så himla kaxiga att de inte är freshmen längre, och tror de kan göra vad de vill. Vissa seniors är också väligt irriterande, då de tror att de äger hela skolan för att de är äldst. Sen finns det sådana som tar high school på så himla stort allvar. Måste vara den mest populära till varje pris osv.. Ska jag vara ärlig så är North Canyon mycket som high-school filmer framställer amerikanska skolor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback