your eyes are the size of the moon

Så, då var det öppet hus på skolan idag igen. Sista chansen att locka nya elever. Det var i alla fall rätt mycket folk, mestadels för att EMD uppträdde efteråt antar jag.. Vissa blev lite mer starstruck än andra ;)

Har i stort sätt bara kommit hem, slängt i mig frukt, duschat och sett CSI.. Orkar knappt hålla ögonen öppna, och tanken på att gå upp klockan 06.45 imorgon är inte så speciellt frestande.

Justja, på onsdag börjar jag träna också, gympa med Sreynech! =)

Nu, sova!
Godnatt.

Dagens låt;
Motion City Soundtrack - This Is For Real.

Kommentarer
Postat av: - SE -

mjo det e möjligt, nine in the afternoon påminner en hel del om fall out boy måste jag säga.. men bra blir skivan nog i vilket fall! synd bara att det inte är förrän i mars..
aha nice, jag vet inte riktigt alltså.. biljetterna är ju dyra, inte ens fall out boy kostade så mkt, oså tänkte jag nog slå till på en kamera nu i dagarna för att sen typ leva på gröt elr nudlar en månad ^^ å känner typ ingen som lyssnar på panic heller tror jag , fast samtidigt har det varit frustrerande 18-årsgräns på alla andra konserter jag velat gå på i år och har typ inte varit på nån på aslänge känns det som ..

om du förresten gillar MCS borde du ju lyssna på tex Relient K ? the Audition är ju ett annat nice band, lyssnar på deras nya nu, fan bra :D
men ah, sova kanske vore en bra idé ^^

Postat av: - SE -

mjo det e sant, de blev ju så jävla kända helt plötsligt. det steg dem åt huvudet samtidigt som iaf jag hade extremt höga förväntningar på senaste skivan. tycker nog ändå from under the cork tree är snäppet bättre än första ^^

aha aa.. lyssna på relient k's senaste om du inte har gjort det, gillar den mucho =) håller du dig bara till typ en genre annars, elr blandar du?

2008-01-22 @ 17:09:28
URL: http://vattenpass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback