I am tired and hungry and totally useless.

Geografi halv nio på morgonen är verkligen mysigt. Eller så är det inte det.

Kunde inte alls sova i natt, så musiken blev min räddning. Eller det kanske var just därför jag inte kunde sova? Halv tre någon gång så tog jag mitt förnuft till fånga och stängde av iPoden i alla fall, jag somnade väl inte långt efter tror jag.

Är inte så speciellt sugen på att gå hela dagen i skolan. Två timmar lunch och sedan naturkunskap. Vet inte riktigt vad jag ska tycka då jag inte kan dömma ämnet efter bara en lektion, men det visar sig.

Det som är ännu roligare är att när jag kommer hem väntar; städning -hela mitt rum (vilket är quite a mess) och badrummet. Plugg -politik och engelska. Och sedan det lite trevligare, Malin och Jess kommer hem till mig så det blir nog en kväll framför tv:n med datorn i sängen, youtube och massa musik. Om jag får välja, förstås.

Nej, back to reality. Rasten är slut och dax för en ny genomgång i geografi, antar jag.

Btw. Monster, om du läser detta - Jag saknar dig!

Kommentarer
Postat av: - SE -

jo precis, man vill ju inte vara för mainstream ;)

nee det lät inge vidare med sådär snålt med sömn, men snart är det ju helg så då kanske du kan ta igen lite förlorad sömn :)

Postat av: Monster

Hej vännen, har du fler monstrar än jag? Jag är så sugen en snabb shoppingtur till London innan sommaren! Bara ett snabbt flyg, en dag på byn, en natt, en halv dag på byn och sedan hem. Kram

2008-01-26 @ 09:11:32
Postat av: emilia

Du är det enda monstret!

Jag med. I maj eller något, uteservering i shorts och linne i London. Åå!

2008-01-26 @ 21:25:31
URL: http://emiliaaj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback