I am unconditionally and irrevocably in love with him

HEJ.

Så idag gick jag till skolan, ingen feber med fortfarande huvudvärk. Det var en bra dag. Vi signade upp oss för nya stories i newspaper class, jag fick follow up på wrestling, som jag gjorde för förra nummret. Girls basketball och skriva om skolans nystartade bokklubb. Hurra. Not! Men wrestling underlättar med tanke på att CJ håller på med sporten och jag är buddies med wrestlinglaget. Jag är deras favorite foreign exchange student :) Haha!

Ikväll är det bara jag och Cindy hemma. CJ har away match på nån skola 50 minuter härifrån så vi ska inte dit och kolla. Så det blir en girls night ikväll. Jag & Cindy kommer också spendera hela helgen tillsammans för CJ ska till nån annan stad på wrestling-turnering. Så på fredag ska jag på konsert med Bente, och på lördag ska jag och Cindy dekorera huset inför julen.

Det är helt sjukt att jag fyller år nästa vecka och det är 23 grader varmt! That's Phoenix right there for you. Jag älskar Phoenix så jag ska inte klaga =) Nu måste jag dock göra mina läxor. Läsa Ethan Frome för engelska (hurra!) och spanska läxa.

Btw, jag och Mara funderar på att bli wresterlettes ;) Det involverar inte tjejer som brottas (hah!) men jag skriver mer om det imorgon, då det kanske kommer en ny videoblogg :)

Kommentarer
Postat av: micka

här vräker det ner snö;D sparar lite tills du kommer hem;)

2008-12-04 @ 11:40:59
Postat av: Vinetta

Gisses, hur står du ut med värmen? :O

2008-12-04 @ 19:49:38
Postat av: jessica

gosh! i miss you bitch! :)

Postat av: Ister

Och var är videobloggen då?

2008-12-05 @ 19:26:33
URL: http://isterister.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback