took the time to write down all my thoughts

Jag har varit ganska busy de senaste dagarna så jag har inte hunnit uppdatera.. Men well, igår sa jag hejdå till Ellen, Niclas, Emma och Lisa. Det var sorgligt, men jag hade jättetrevligt när vi fikade och jag kommer sakna dessa supermycket!  Åh.

Idag har jag träffat Jaana, även om vi inte träffas så ofta så måste jag säga hejdå till henne. Vi käkade och vandrade runt lite på stan ett tag, men sedan började det regna och hon skulle jobba, så jag åkte hem.

Jag har ju sagt att jag ska berätta allt om det där med EF också.. Men jag skriver ett till inlägg lite senare om värdfamiljen och allt. Jag vet själv inte så jättemycket nu, men de skulle skicka mina papper idag så jag skulle få dem imorgon, troligvis.

And finally, I know you're reading this Marie... so hello to you my very fine lady! You better not forget me and our talks about panic while I'm in the US, okay? You do remember that we are gonna flash our..... yeah you know what I'm talking about, to get money for a cab and then go to Vegas and stalk Panic, right? ILY <3




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback