california



Imorgon drar vi till Kalifornien över helgen. Jag tar inte med mig datorn, men känner jag hotellet rätt så finns det datorer. Vi får se om det händer något på uppdateringsfronten men jag tvivlar på det. Anyways, San Diego är tydligen kallt 70 F...

Nu ska jag smaska i mig några jordgubbar, vi hörs på måndag om inte annat. Ha en bra helg!

PICTURES


CJ klippte vårt gräs som började likna något vildvuxet.


Och jag hängde på den lilla gröna flyt-saken, i vår pool som är BLÅ igen! :)


Jag försökte överraska CJ...


...med dessa! Dock så kom han in i köket och såg vad jag sysslade med. Dock blev dem lite missbildade, men ack så goda! Vi har tre tallrikar.


And then it started to pour.

29th

Idag är det den 29:e, vilket innebär att jag och CJ har varit tillsammans i ett år och elva månader. Tyvärr är jag inte här på vår två-års dag, vilket är tråkigt.

Hur som helst, vi spenderade en timme ute i poolen, eller först klippe CJ gräset och jag låg i poolen. Sen attackerade han mig när jag låg fridfullt på min madrass. Hans ride-along blev inställd så jag har sällskap hela dagen! Han hade köpt 22 muffins som han skulle ha med sig till brandmännen, för det är tradition - men nu har vi massa muffins att äta istället. Yummy.

Ikväll ska jag på pedikyr, och som den underbara pojkvännen CJ är så erbjöd han sig att betala för den. Jag tackar och tar emot. Och imorgon åker vi till California!


JAG ÄLSKAR DIG.

no nails

Vi åkte aldrig till nagelstället igår. Jag somnade och vaknade och mådde inte bra alls, så vi hoppade det och ska dit imorgon istället.

Idag vaknade jag och hade världens träningsvärk i rumpan. Haha. Jag och CJ åkte till hans mormor och morfar och hälsade på, de var mysigt. Sedan lagade han ravioli till lunch och nu sitter han och ansöker för nya jobb på internet.

Jag låg i poolen i en timme, men jag lessnade så nu sitter jag här i stället. Imorgon ska CJ på ride-along så jag är ensam hemma hela dagen. Och på fredag sticker vi västerut till Kalifornien!

STATES

vilken stat tycker CJ är vackrast? förutom arizona :P Och vilka stater har du varit i änsålänge?
CJ sade att det var så länge sedan så han kommer inte riktigt ihåg alla stater, men han gillar Oregon och har alltid velat åka till Redwoods i Cali. Han hatar Arizona, tycker inte alls om klimatet och hur det ser ut här. Jag har än så länge varit i New York, Kalifornien, Nevada, Florida, Hawaii & självfallet Arizona. Sen har jag mellanlandat i massa andra stater men det tycker jag inte räknas :)

powerwalking in 40 degrees celcius

Hejhopp!

Jag startade dagen med att CJ öppnade dörren och sade "you gotta be fucking kidding me?" Jag låg nämligen och sov när han kom hem från skolan 11.30, han hade tydligen trott att jag skulle klivit upp. Not so much. Så han drog av mig täcket, tog kudden och sedan gick han ut ur rummet.

Så jag bestämde mig för att gå på en powerwalk. Powerwalking i 40 grader och sol var kanske inte min bästa idé, men svettig blev jag. Jag gick upp för union hills som är en stor fet backe innan man kommer till vår gata. Jag dog nästan.

Ikväll ska jag och Cindy åka och fixa naglarna, jag ska bara göra mina tår, men jag kanske slänger in en bild på resultatet. Ikväll är det dessutom sista avsnittet av Deadliest Catch för den här säsongen.


Min powerwalk-runda. Det ser inte så långt ut men det blev 3.7 km enligt google maps. B är vårt hus, och och A är North Canyon där jag gick igenom skolområdet. Om ni ser typ det öppna området mellan E Rosemonte Dr och E union Hills dr, där är mördarbacken. Det är ett litet miniberg.

pictures from last week and this week


Varje gång vi äter fortune cookies så lägger vi till "in bed" efter själva meddelandet. So, I am a charmer in bed! Jag stoppade den i plånboken så varje gång jag öppnar den så skrattar jag. Good stuff!


YOGURTINI <3


This is yogurtini.


CJ gjorde muffins som ser bleka ut men de är supergoda. Dr Pepper:n är inte min, Dr Pepper är det äckligaste som finns.


Vår pool är GRÖN, eftersom poolpumpen är sönder. Kemikalierna vill inte rena poolen. Imorgon kommer pool-snubben (ingen het pool-kille här inte...) och förhoppningsvis blir det fixat.


CJ sover på soffan

Jag glömde berätta den här historien när det hände.

Hur som helst. Jag låg på sängen och halvsov en kväll, och när jag öppnar ögonen ser jag en spindel springa förbi mitt framför ögonen på mig. Den var genomskinlig, så jag tänkte att jag bara såg en dammtuss men freakade ur ändå. Jag ropar efter CJ som kommer, och jag säger åt honom att döda spindeln.

Vanligvis bryr jag mig inte om spindlar, men i Arizona vet man aldrig vad det är för farlig spindel. Han hittade ingen spindel, och sa att jag var en tönt. Sedan helt plötsligt kryper spindeln på CJ:s arm, så han dödar den.

CJ är livrädd för spindlar, för några år sedan blev han biten av en
Brown Recluse. Han blev jättesjuk och fick inte vara utomhus på två veckor, och det var nära att han förlorade armen för den blev så infekterad av bettet. Här kan ni se hur illa det kan gå (varning för obehaglig bild!)

så CJ frågar mig lite sött "wanna sleep on the couch tonight?" och jag hakar på. Så där sov vi, ihopklämda på soffan. Eller okej, jag sov, CJ råkade flyga ner på golvet tre gånger. Jag är tydligen aggressiv när jag sover. Så det slutade med att han gick och lade sig på andra soffan.

Jag sov väldigt gott, och när jag på morgonen lägger tillbaka alla kuddar i soffan så ser jag en likadan SPINDEL. I soffan. So much for that. Nu är jag officiellt paranoid och skakis så fort jag sätter min rumpa på något. Haha.

hemma själv

Jag är all alone hemma. CJ är på en ride-along med brandmännen, någon station downtown. En ride-along innebär att du hänger på stationen med brandmännen, hjälper till med vad som behövs göras, och följer med på calls. Alltså, får de ett larm om brand så hänger man på och observerar. CJ har än så länge mest bara fått göra generellt EMT-arbete, han har inte fått några stora alarm.

Hur som helst. Jag såg nyss filmen P.S I love you. Och som jag grät. Hur sorglig som helst. Jag har också hunnit med att prata i telefon med båda mina föräldrar idag. Alltid lika mysigt!

Vädret suger. Vi har precis gått in i monsun säsong, vilket innebär att luftfuktigheten är högre, just nu ca 42% jämfört med normala 19%. Det är kyligare, runt 30-35 grader, men desto fuktigare. Än har vi inte fått någon riktigt stor storm, utan lite regn igår och åska. Här om natten åskade det rejält dock. Arizona-stormarna är riktigt häftiga, men det är tråkigt när det är overcast (kommer inte på svenska ordet!)

Poolen är trasig. Eller inte poolen, utan själva pool-pumpen. Den som renar poolen. Den renar inte ordentligt så den är grumlig, dessutom är klorhalten jättehög för att det filtreras inte som det ska. Så man kan bli sjuk om man badar nu. Tråkigt.

Puss på er!

frågor.

CJ; Have you traveling alot around USA and the world? if yes where have you been?
Han har varit till alla stater utom en, Alaska. Alltså 49 stater. Sen har han varit till Sverige två gånger, Mexiko ungefär 12 gånger, och Bahamas.

Hur länge har ni varit tillsammans?
Två år i augusti.

vad var din reaktion första gången du träffade CJ? Och hur uppstod kärleken mellan er? Du äger!
Jag tyckte han var rätt kort, men jag fick ett bra första intryck för han var supertrevlig och artig.
Här kan du läsa hur vi började dejta.

lunch

Lunchen med Mariah igår var jättemysig. Vi åkte till Chili's, men det bästa var när hon hämtade upp mig. Jag har sett hennes bil förr, men hon kommer i en stor gammal Chevy van, typ en sådan här. Haha, jag höll på att dö! Den rasslade som gud vet vad, och den lät inte som att allting stod ordentligt till. Till hennes försvar är hennes bil på lagning och det var hennes morfars van.

Efter lunchen stack jag och CJ till blockbuster och hyrde ett tv-spel, så vi satt hela eftermiddagen och kvällen och spelade bilspel. Jag vann några gånger i alla fall!

Just nu är vädret jättebehagligt! Det är ca 33 grader, luftfuktighet 19% och moln. Så det är skönt att vara ute. Hur som helst, det ser ut som att vi sticker till San Diego sista helgen i juli, det blir nog mysigt! Strand och svalare väder.


HAHA. Jag älskar den här reklamen. Så söt!


yogurtini

Jag glömde berätta, men igår åkte jag och CJ till yogurtini. Det är ett self-service frozen yogurt ställe. Maria Montazami bloggade om det för några dagar sedan. Man blandar yogurts, sedan får man välja mellan massor av toppings, frukt, choklad, godis, osv... sedan väger man det och betalar för vad det väger. Så underbart gott!

Anyways, nu måste jag göra mig iordning för lunch med Mariah. Adios!

it did

It doesn't get better than this.


pasta carbonara och dessert

Middagen igår blev en succé. Jag lagade pasta carbonara med stekt vitkål och lök. Eller okej, jag gjorde carbonarasåsen och kokade pastan, och Cindy fixade vitkålen.

Till efterrätt smälte jag både mörk och mjölkchoklad och så doppade vi jordgubbar och bananer. Jag och CJ bestämde oss för att spara en tallrik jordgubbar, så vi kunde äta dem idag. Men halv ett inatt så stod vi utanför kylskåpet och glufsade i oss de sista!

Dessutom blixtrade det rejält i trakterna igår. Inget muller, bara otroligt häftiga blixtrar. Idag är det dock mulet, men förhoppningsvis spricker det upp snart. Nu ska jag gå och fixa mig, CJ fixar bromsarna på Dodgen och jag har nyss ätit äggröra och bagel. Mums.

Toast

Min svenska mobil är trasig så ni där hemma vet. Har ingen aning om vad som hände, kanske funkar med ett nytt batteri. Anyhow, godnatt!

saknar Sverige

Hej!

Det har varit mycket drama i hushållet på sistone, jag har längtat hem rätt mycket men nu har saker och ting ljusnat så det är skönt. Dock kommer jag hem om tre veckor. Det är så orättvist att jag längtar hem när jag är här, och när jag är hemma längtar jag tillbaka hit till min älskade CJ. (Dramat har inget med mig och CJ att göra, vi är just fine :)

Igår, lördag, så hjälpte jag Big Joe att städa hans hus och jag tjänade $50. Ligger fint i plånboken. CJ var på en ride along med brandmännen igår så honom såg jag typ inte på hela dagen. Jag och Big Joe åkte till Costco och vandrade runt butiken och käkade alla samples som de hade. Haha!

Idag så åkte jag med Cindy till Victoria's Secret, men köpte ingenting. Jag har redan tillräckligt med VS saker, så I was a good girl. Sedan åkte vi till Fry's och handlade inför middagen ikväll, jag ska göra pasta carbonara. Håll tummarna.

Engelskan flyter på hur bra som helst. Svenskan blir lite lidande nu när jag är tillbaka i att prata engelska varje dag. Anyways, Djanaée åkte tillbaka till swissland i fredags, så det är ganska tomt. Jag har pool/solförbud för mina ben är fortfarande lite irriterade av reaktionen, så jag sitter mest inne varje dag. Lame.

Hur som helst. På tisdag är det tänkt att jag ska ut och käka lunch med Mariah, jag har inte träffat henne sen i juni förra året, så det blir nog roligt.


Slänger in en bild på mina favorit flipflops.


CJ gästbloggar

Ok so I was told that I needed to write something on Emilia's blog, lets see........ My name is CJ Sisson, Im a wrestling coach/wrestler working to become a firefighter here in the US. I love action movies, love my truck, love My Dog and especially love my svenska! Not really sure whatelse to say......

Someone asked if I would be willing to live in another state, and that would be either northern California or Oregon, because I love the forrest on the ocean.

And btw, being in a long distance relationship sucks ass. Anything else you guys wanna know, just ask!

brottarfrågor CJ


Hur gammal var CJ när han började brottas?
Han gick i sjuan.

Vad är roligaste med att brotta och vad är det tråkiga med brottning?
Det värsta är att hela tiden cutting weight, alltså att se till att man placerar sig i viktklassen. Det roligaste är "to beat the shit out of somebody"

Är han tränare för små barn? hur gammal är de i såna fall?
Han tränar sju och åttondeklassare på en skola, sedan från freshmen till seniors på north canyon high school.

Hur länge har han hållt på med brottning?
Sen sjuan.

the weather is awesome


Vädret är underbart härborta. :)

CJ är på jobbet så jag och Djanaée har legat i poolen hela dagen. Imorgon åker miss. swiss hem, så då blir det bara jag här hemma om dagarna när CJ jobbar. Förresten ser det ut som att jag kommer komma tillbaka till staterna i oktober. Woho! Och angående CJ:s gästbloggning, vi har haft fullt upp båda två, och nu jobbar han och går i skolan så det är lite tajt med tid. Men jag lovar att jag ska pressa honom att blogga!

hej! jag har tre frågor angående ditt Marc Jacobs armband.
var och när köpte du det? och vad står det på det?
skit bra blogg btw :)

Tack! MBMJ armbandet är från ebay, de var slut i NYC-affären när jag var där, och jag ville verkligen ha ett, så jag köpte det online. Eller okej, CJ köpte det till mig. Det kostar ungefär 100 kronor mer att köpa dem online, men jag älskar det armbandet så det var det lätt värt (haha, jag betalade inte ens för det) Jag letade efter dem i Honoluluaffären, men de hade inte heller några. Jag fick det i oktober, men han beställde det i augusti eller juli tror jag. Hur som helst så står det "tibi. in omne tempus" - till dig, föralltid.

SEDONA - 3rd TIME

Så igår styrde vi kosan mot Sedona. Det var tredje gången jag var där, men det var lika trevligt ändå. Det var vindstilla och 100F, så det var lite varmt att strosa runt på gatorna.


Big Joe kör bil.


Let me out.


Mest fotograferade stället i Sedona. Så jag tog en halvtaskig bild jag med.


Folk badade.


En liten river.

pictures from last week


HAHAHA! CJ på applebee's!


En missnöjd Emilia i en bil utan AC. På väg hem från applebee's. Mitt hår har blivit solblekt, det syns i slingorna längst fram.


Min snygga pojkvän på Black Angus Steakhouse.


Misslyckat försök. Jag kan aldrig få en bild på båda oss, antingen har CJ ingen panna (i det här fallet nästan inget ansikte) eller så har jag bara ett halv öga.


Jag försökte få en bra bild på mitt lockade hår.


questions.

Hej!
Igår var det meningen att CJ skulle gästblogga efter jag tjatat i flera dagar, men sen var vi tvungna att åka ner till Mesa för ett ärende så det blev rätt sent. Anyways, jag ska försöka få honom att blogga ikväll. Så nu svarar jag på två av era frågor istället.

Tack för att du svarar så snabbt på frågorna! Jag längtar att se vad CJ skriver :) och krya på dig för du har den världens bästa blogg! Hur klarar du dig i den extrema hettan? Kan man gå barfota?
Hej! Tack, vad gullig du är! Jag klarar mig bra, står man ute i solen i tjugo minuter så svettas man rätt häftigt, men annars funkar det. Väderprognosen för torsdag är +47C. Det kan bli intressant. Men nej, man kan inte gå barfota. Jag sprang till soptunnan på framsidan och fick blåsor under fötterna, så det är inget jag kan rekommendera :)

Hej! Du skriver jättebra och det är verkligen kul att läsa din blogg.
Jag har en fråga, som kanske är lite för privat jag vet inte, du behöver inte svara iallafall! :)
Men du skrev iallafall förut att du och CJ haft sex, men är inte åldersgränsen i USA högre och är dom inte mycket hårdare med reglerna kring det?
Ha det bra och lycka till med allt i framtiden. Kram!

Hej! Åldersgränsen för sex är 18 år. Är båda minors, så spelar det inte så stor egentligen. Men går en 25-åring och har sex med en 14-åring så kan han åka i fängelse för det (i alla fall i AZ). Vi brukar kalla dem som är över 18 och har sex med någon som är yngre för en cradle robber. Sen är föräldrar oftast väldigt petiga med att man inte ska ha dörren stängd om ens pojkvän/flickvän är där osv... men att försöka hålla sina ungdomar borta från sex och predika abstinens skapar okunnighet och det är därför så många amerikanska ungdomar blir gravida, för att ingen har talat med dem om preventivmedel osv.

bilköp

Woho, familjen Sisson köpte äntligen en ny bil efter extremt sökande efter en bra bil. Det blev tillslut en Dogde RAM 2500, från 1994. Den är rätt stor så vi får se hur bra det går för fröken Emilia att köra den. Jag ska testköra i kvarteret innan jag ger mig ut på gatorna! Haha. Jag har aldrig kört något större än pappas Volvo. Så här ser den ut, förutom att den är mörkröd.

Nu ska jag städa, för jag har tråkigt. Talk to you guys later!

jobbig natt

Hela familjen är och tittar på bilar idag men jag ligger i soffan och skypear med mamma.

Jag kunde inte sova igår natt, när jag somnade så vaknade jag en timme senare helt genomblöt i svett. Jag var alldeles skakig och illamående så jag lade mig på golvet i badrummet i en halvtimme. CJ kom upp och jag fick något som skulle göra det bättre och massa blöta handdukar för tydligen hade jag feber också. Jag minns inte så mycket.

Nu mår jag sådär. Har sovit för lite och är lite skakig, en aning illamående också - men det är sådant som händer. Så jag får inte vara ute i solen eller poola, så jag ska lägga mig och glo på en chickflick. Men benen kliar inte!! WOHO!

Puss

kvällsdopp, rasslig bil och varmt väder.

Hej!
Idag så var vi och tittade på en truck som familjen Sisson tänkt köpa. Vi hittade bilen på deras motsvarighet av blocket, bilderna och informationen såg bra ut. Vi kommer dit och biljäveln är bucklig som jag vet inte vad. När man startar bilen så måste man gasa som en galning för att den ska "keep running". Det bästa av allt, CJ böjer sig ner för att öppna motorhuven genom att dra i en spak och spakjäveln lossnar och flyger ut på backen. Jag dog nästan av skratt. Och nej, det blev inget bilköp idag... hahah!

Efter bilincidenten åkte vi fort som fan ur den ruffiga delen ur staden och åkte till gallerian. Jag lämnade in min ring som tappat ännu en sten, sedan käkade vi lunch. Jag och CJ hyrde film men den glömde vi titta på, dock så tog vi ett kvällsdopp i poolen. Mys!

Idag så utfärdades en heatadvisor, en varning för hettan. Nu börjar det närma sig monsun-säsong, så det är lite fuktigare i luften vilket gör att det känns mycket varmare än 44 grader. Så nyheterna rekomenderar att man stannar inne... haha.

Mer info... mina stereoider funkar bra! (knock on wood!) Mina ben har inte alls kliat lika mycket, dock får jag inte raka benen, för det irriterar utslagen... jag ser ut som en jäkla luden björn! Det är hemskt. Men bara fyra dagar kvar av medicinen.

Hur som helst. Imorgon ska vi åka och titta på en annan truck. Bilen ska inte köras varje dag, utan kunna dra husvagnen som väger ett ton, ungefär. De har ingen bil som orkar nu, då de sålde den gamla. Cindys BMW, som CJ kallar POS (piece of shit) klarar det def. inte, och CJ:s truck har ingen hitch (dragkrok?).

Just det, pinsamt. CJ frågade om jag ville tanka här om dagen. Jag tackade artigt nej och han frågade varför. Jag har ingen aning om hur man gör! Jag har körkort men har aldrig tankat... pinsamt! haha!

Nu ska jag krypa ner i sängen med mina björnben och sova. Imorgon kommer det förhoppningsvis bilder. Puss!  PS. CJ ska svara på brottarfrågorna snart. :)

planet earth turns slowly


Nu säger vi godnatt. Haha! Om ni undrar vad vi håller på med så försöker han pokea (poke! kommer inte på svenska ordet) mig på kinden... godnatt!

frågor

Hejsan! Du har en jättebra blogg och jag ska fara som utbyteselev den 24 augusti. Jag har två frågor, Hade du med dig någo foton avnågoslag typ fotoalbum för att visa din värdfamilj?
Hehe, när gav du presenterna som du hade mid dig? vid flygplatsen eller när du kom "hem" ?
Hej! Tack, och gud vad kul, jag är så avundsjuk! Jag hade inte med mig något fotoalbum, men jag hade massor med bilder på datorn som jag visade. Jag gav dem presenterna när vi kom till huset, och vi satt vid bordet och åt tårta och pratade. Good memories! Ta vara på tiden och lycka till!

Jag funderar själv på att åka som utbytesstudent, och undrar om EF (du åkte med dom va?) är en bra organisation? och vad du tycker om arizona som stat? varför ska man välja den? :D sen också om du har någon annan stat att rekommendera såklart! tack för en jättebra blogg!
Hej! EF är en helt okej organisation. Jag fick mycket information innan mitt utbytesår, det enda negativa jag har att säga är att jag fick en sådan sen placering och "hetsig" avresa - jag åkte fem dagar efter att jag fått min familj. Under själva året utomlands så ska din IEC (international emergency contact) höra av sig varje månad för att göra en check-up. Min ringde två gånger under hela året. Så det var lite dåligt. Men annars så fungerade det jättebra.

Hm, jag valde inte Arizona men jag blev fullkomligt kär i den här staten. Phoenix är jättemysigt, eftersom det är en dal är staden omgiven av berg och massor med kaktusar. Åker du norrut så har du typ Sverigelandskap, med granar, snö osv... Så det finns mycket variation i staten, och det är def. en "western" känsla med rodeos, cowboys och öken. Det är variation från Sverige, och jag tycker det är en helt underbar stad :)

Fråga:
Om jag skulle kolla dit någon dag som en turist, vad är värt och se i just Arirzona?
/ Cissi

Hej Cissi! Hmn, Grand Canyon, Sedona, The Sonoran Desert, Lake Pleasant, Tombstone. Det är väl ungefär det. Phoenix har inte så mycket att erbjuda förutom golf, gallerior och massa palmer... haha!

hemma

Så vi är hemma från sjukstället nu. För att göra en lång historia kort så har jag en severe allergic reaction mot något som vi inte vet vad det är. Jag har massa blåsor från mina knän, och ner. Tydligen har blåsorna blivit irriterade av solen och sådant.

Jag fick i alla fall medicin, steroider (kanske ser jag ut som hulken imorgon) som jag ska ta i sex dagar. Förhoppningsvis tar det död på allt. CJ har varit världens underbaraste och tagit hand om mig genom att fixa handdukar och tryck på blåsorna när jag vaknat mitt i natten och inte kunnat sova. Jag har världens bästa pojkvän.

Nu ska jag lägga mig på soffan och se på film. Puss!

urgent care

Hej. Jag sitter pa urgent care, typ emergency halsocentral. min reseforsakring tackte inte kostnaderna. Gotta love det har landet. Hur som helst sa har jag haft utslag pa benen I tre veckor som kliar och nu pa sistone har det blivit sa illa att jag vaknar mitt I natten och kliar. Idag kliade jag sonder dem sa jag borjade bloda och vi har provat alla sortes kramer men inget funkar... Det enda som tar bort kliandet ar heta handdukar, men det tar bara bort det for stunden. Sa nu hoppas jag pa en stark kram/lotion som tar bort allt. Det kliar konstant och jag har typ gratit hela dagen. Hall era tummar. Jag bloggar senare. Forlat for lack of letters men jag bloggar fran telefonen. Puss

it's itching!

en fråga.
Kan inte CJ börja gästblogga?
Det skulle vara kul :D
Fina bilder som vanligt :D
Tack och bock. CJ sa okej, så snart kommer det förhoppnings upp ett inlägg. Just nu är han rätt upptagen med att organisera ett brottarläger för kidsen men jag ska försöka få honom att ta ett break :)

Hej! Vad var det nu sidan där du tittar på film hette? Jag vet att du har skrivit det mängder med gånger förut men jag har letat igenom bloggen flera gångr om. Min sida finns inte längre kvar så jag behöver en ny ;)
Hej! Haha, ingen fara, här är sidan. 
http://ch131.com

busy busy

Hej!

Tack för era söta kommentarer. Och tårtan var jättegod! Haha. Hur som helst. Jag har inte bloggat på ett tag, jag har inte gjort mycket, men jag har inte heller haft tid. Konstigt.

Igår så stack jag & CJ till Applebee's och käkade lunch. Jag hade aldrig varit där så dit for kosan. Sedan åkte vi till CJ:s morföräldrar och hälsade på ett tag. Vi grillade biff till middag och sedan tog jag och CJ ett kvällsdopp. Det har blivit lite av en sak nu, att bada efter middagen. Det är så mysigt när det är lite svalare i luften och pool-lamporna är tända. Anyhow.

Idag åt vi Panda Express till lunch (jag kommer rulla fram snart). Vi såg även filmen the Ugly Truth. Underhållande! Ikväll är det deadliest catch marathon igen, vi låg uppe till klockan 01.00 igår och tittade på det. Vi har blivit lite besatta. Nåja, det är ungefär vad som har hänt på andra sidan pölen.

Imorgon har jag inga planer, det blir nog att hänga vid poolen. Det ska bli 107 F. På fredag ska vi till Sedona, för Djanée har aldrig varit där. That's it for now!


Jag & CJ på Hapuna Beach, Hawaii.

4th of July


Vi hissade flaggan


Och vi åt tårta.

Gårdagen var mysig. Vi käkade frukost på restaurang, sedan åkte jag, Djanaée och Cindy och fick massage. Sedan shoppade vi lite, och sen var det dags för BBQ. Vi grillade korv, steak och något annat. På kvällen så skjöt massa folk fyrverkerier, och jag & CJ tog ett kvällsdopp i poolen.

breakfast


En trött Emilia. Nu blir det frukost med CJ, Cindy, Djanaée, Big Joe och Cindys föräldrar. Puss!

frågor

Okej, jag borde hitta på något utomhus enligt en viss läsare (host) Vi är ute i två timmar sen är vi så trötta så vi nästan somnar. Det är 45 grader varmt, man pallar inte så mycket.

asså jag har en liten fråga :p
du nämnde förut att det var du och dina föräldrar och mor/farföräldrar som betalade resorna till USA, hjälper CJ inte till alls att betala? :p även om du får bo hos han så kan han väl iallafall betala en liten del av flyget? ha det bra<3

Hej. I och med att den amerikanska eknomin har varit så dålig är trycken för jobb stort, så CJ har knappt fått några timmar. Därav inga pengar. I USA får man heller inte studiebidrag, så CJ har inte kommit till Sverige för att han inte haft råd, och min familj har det bättre ställt än vad Cindy & CJ har. Hur som helst så kommer han betala hela min flygbiljett i december, när jag ska fira jul här. Jag vill också poängtera att min familj hjälper till mycket, men jag har sparat varenda öre jag fått i födelsedagspresent, julklapp, när jag jobbat, studiebidrag, som har betalat ganska mycket av mina flygbiljetter. Jag vill inte låta bitchig men jag vill inte att folk ska dra slutsatser. I Hawaii behövde jag inte betala för boende, för det bjöd dem på. Så det är inte bara jag som betalar, men jag är okej med att göra det här. Det gäller att prioritera, men jag har själv valt det så då får man göra vad som krävs.

Hur länge ska du vara i USA?
Nionde augusti åker jag hem.

sova

Ni SUGER ju på att kommentera! Haha. Nu ska jag sova, imorgon är det 4th of July och det skall firas med frukost på restaurang tillsammans med cindys föräldrar, sen BBQ på kvällen. Puss på er!

fråga


kankse för personligt, men hade CJ aldrig någon pappa?
fina bilder:)
Tack. Hans biologiska pappa stack när han var några dagar gammal och de har inte haft någon kontakt sedan dess. De vet om varandras existens, och hans pappa bor i Florida och har andra barn. CJ har kontakt med en av dem, hans halvsyster som är 16. Han växte dock upp med sin styvpappa (Cindys exman) men han är inte så mycket som en pappa, så CJ anser sig inte ha en pappa.

114 F

Hej!

Har varit dålig med det här att blogga. Igår så sov jag till noon, sedan så hängde jag och Djanaée i poolen hela eftermiddagen. Jag har blivit brun! Det är helskumt. Jag har aldrig varit brun i hela mitt liv. Några har frågat om Djanaée. Hon är 21, var familjen Sisson:s utbytesstudent för fyra år sedan, och bor i Schweiz. Vi har sjukt roligt tillsammans och kommer jättebra överens. Så ja, vi har kul.

Idag så spenderade jag och Djanaée hela dagen i gallerian. Det är reor överallt just nu, så jag fyndade ett linne för 45 kronor och en tunika från forever 21 för 160 kronor. Sedan lite duschgrejer.

Nu har vi nyss sett Remember Me och vi satt och bölade i soffan som två små småtjejer. Helt okej film. Imorgon ska vi gå och se Eclipse är det tänkt, men först ska jag ligga i poolen hela dagen. Idag var det 114 F, vilket är 45C.

Jag har varit dålig med kameran på sistone men det finns inte så mycket att fota. Puss!