Oh, I miss you, you know..

Söndag igen. Helgen går för fort.

Nåja, 1 oktober imorgon. Blandade känslor. Men nu är det höst. Jag älskar det. Nu är det väl bara 10 månader kvar till jag åker till USA. 10 månader kvar till jag åker ifrån Gävle alldeles ensam. I can't wait.

Aja, nu ska jag fortsätta fördriva min söndag på något onödigt vis..

_____
baby wont you save the last dance for me?

collect the bad habits..

Middagsbjudning hos mig ikväll då!

Jess, Malin, Filip och Adam kom hit och käkade tacos. Mycket trevligt. Speade guitar hero, jag vann såklart, och sjöng singstar! Det var jag dock inte lika bra på.. Haha, okej, jag är inte bra på något. Nåja, jag hade en mycket trevlig kväll iallafall och nu är jag trött som en stock. Tack för en trevlig kväll! <3

Imorgon ska jag förhoppningsvis hämta mina nya glasögon. Fast först ska jag sova hela dagen.

you're appealing to emotions that I simply do not have.

FREDAG!

Veckorna går verkligen hur fort som helst.. Nåja, eftersom det är gratis kaffe i skolan idag så ska jag dit. Nejdå, måste iallafall skriva klart arbetet om Egypten. Det kan ju visa sig bli lite intressant iallafall. Nåja.

Ikväll middagsbjudning!
Om man vill kalla det så :)

take me far away

Som den tönt jag är satt jag kvar i skolan och gjorde massa saker efter skolan. Svenskan, egelskan, och företagsekonomin. Nåja, ska dit imorgon och skriva klart högkulturerna.

Halsen börjar bli bättre dock. Jag kanske kan träna nästa vecka ändå. Ohyes. Och mina glasögon har inte kommit än och jag börjar bli riktigt irriterad..

Nåja, ikväll ska jag ut och fota, sedan sova gott så gott. :)

headlines and flash flash flash.

Okej, har inte tid att blogga men jag måste bara skriva detta som jag fann väldigt roande idag på engelskan..

N: So... Emilia which celebrity would you like to meet?
Jag: PETE WENTZ!
N: Ye.. But why?
Jag: HE'S HOT! Okay, well, he writes good lyrics.
N: So you just wanna meet him cuz' he's hot? What would you two do?
Jag: Oooh. Do you really wanna know? :D
Behöver jag säga att vi skrattade efter det.. Haha. Men det var faktist mer skämt än allvar i denna disskusion.

Efter ett tag hoppar jag in i disskusionen igen..

Jag: No, I know who I would like to meet! DAVID BECKHAM
Alla: Oh noooooo...
Jag: YEE! He would teach me how to play football again.
N: Ye, and Victoria would teach me everything else ;)

And if you say goodbye to me.

Så, jag har någon halsinfektion. Suck! Ingen medicin dock, utan får vänta till det går över. Så jäkla tråkigt. Ingen träning, bara vila. Tråkigt!

Har för övrigt inte fått i mig mycket att äta. 1½ banan, två koppar kaffe och en ½ liter vatten! Inte är jag hungrig heller. Ikväll Desperate Housewives.

I know someone, who knows someone.

Booooooring.
Skolan är värdelös.
Halsen är värdelös.

Dagens måltid har bestått av en ytterst liten del vatten och en halv kopp kaffe. Jävla hals!

No, I'm not a failure, I got something to prove

Var helt sjukt taggad på att sticka ut och jogga efter skolan idag. Halsen bra, allting bra. Gick halva dagen i skolan och sedan kom det tillbaka. Förbannade skit hals! Ska ringa distrikssköterskan imorgon för nu orkar jag inte mer.

Skolan var helt okej. Förutom att matten var totalt värdelös, men så är det. Lärarna försöker locka oss med gratis kaffe på fredag. Den nya kaffemaskinen användes flitigt idag och nu försöker lärarna locka oss till skolan med gratis kaffe på resurstiden på Fredag. Får väl se om jag åker dit. Hmn. Jag är väl lättlurad antar jag. Haha..

Det stora utbudet på mat hemma hos pappa resluterade i pasta och fiskpinnar. Kanske inte kanon, men det funkar. Ciao!

cuz I ain't got, cuz I ain't got anyone else.

Så.. Gårdagen var trevlig. För att jag och Filip är bäst på Guitar Hero, och inte Jess och Malin. Nåja, man kan väl sammanfatta helgen som mycket bra iallafall.

Får se hur jag får denna söndag att driva förbi. Tänkte sticka ut med mammas kamera igen, men det ser ut att vara fruktansvärt kallt ute. Sedan hem till pappa och imorgon börjar skiten igen. Suck.

Brrrrrr.

drop a heart, break a name.

Jag har inget att blogga om.
Hörs ikväll eller något!

he's breathtaking and oh so much more.

Träffade Jess och Malin idag, satt ett bra tag och pratade om allt och inget. Det var trevligt. Sedan tog vi en vända på stan. Min drömjacka var slut, kanske var lika bra så, och så inhandlade jag ett par nya örhängen.

Fick för mig att fota tidigare idag, så jag begav mig ut med mammas kamera. Och ja, jag vet att bilderna inte är de bästa men hey, vad kan man förvänta sig?


I know you think it's just bad luck

Inte sov jag länge iallafall.

Vaknade klockan 8, om jag inte minns fel, av ett sms. Sedan somnade jag om till 10. That's life. Ringde EF igår och jag måset hur som helst ha en stämpel på mina papper, så jag funderar på att ta med Malin till L-hagen idag och fixa en stämpel från dom. Så jag kan skicka tillbaka mina papper någon gång!

Idag ska jag ner på stan och träffa Jess och Malin, blir kul :) Och ikväll, criminal minds!

 
NEW YORK!!! mars 2005.

I hope to god it was worth it.

Yes, ledig imorgon. Så skönt, så skönt.

Har träffat några trevliga herrar idag. Bland annat
denna nyblivna bloggaren. Och yes, jag fick 100% på "beast and the harlot" era suckers! För utom det är det helt okej. Halsen är jävligt irriterande och jag ska nog ringa till distrikssköterskan på måndag om det inte är bättre. Okej, irrelevant fakta.

Aja, godnatt!

i'm pissed cuz you came around.

Ha, med nästan ingen övertalning alls fick jag dem att fika med mig imorgon.
Jo, det är jag som är bäst.

i dont need a reason not to care.

Ännu en skolvecka har gått. Ohyes.

Hade vår första lektion i företagsekonomi idag, det var även den enda lektionen vi hade idag, haha. Det var intressant. Satt kvar i skolan efter lunch och skrev klart uppsatsen, lämnade in samhällsuppgiften och engelskan. Så imorgon är jag ledig!

Försöker få med Malin och Jess och fika imorgon på stan, efter dom slutat skolan. Men mina vänner är tydligen inte alls lika sugna på det som jag. Så, snälla, hör av er om ni läser! (Vilket jag vet att ni gör....)

cut my life into pieces, I reach my last resort


Så, jag har fått sämre syn. Men än så länge bara läsbrillor. Ganska skönt. Brillorna kommer om en vecka. Så dår blir det brilltönt igen då! Haha..


no happy ending.

Världens underbaraste dröm.
I just wish it was me...

you talk about life, like it's nothing.

MÅNDAG!

Nytt schema i skolan. Verkar helt okej.. Nåja, dagen gick fort. Drog ner på stan med mamma, käkade thai-mat och bäställde nya glasögon. Så imorgon blir det synundersökning sedan får jag mina nya brillor om någon vecka! Ohyes.

Var på fikamöte med EF idag. Jag är så himla taggad på att åka till USA nu. Fick svar på allting jag undrat över, och med tanke på att vi var sammanlagt fem stycken på mötet så fick jag mycket besvarat. Jag ser verkligen fram emot det och jag vill inte vänta i 11 månader! Och jag har bestämt mig för att inte göra ett delstats, eller regionsval. Det känns som att det inte spelar någon roll vart jag hamnar.

Och just ja! Jag ska på EF culture camp innan jag åker till min värdfamilj. Förberedelseläger, i två veckor. Träffa andra utbytesstudenter och lite sådant. Sightseeing i my beloved NY CITY.. JAG VILL ÅKA NU NU NU NU NU!



but I miss you, you know.

Måndag igen. Ny vecka.

Så, det blir väl skola hela dagen, och ikväll ska jag på informationsmöte med EF. Det blir intressant. Aja, helgen har varit helt okej. Varit sjuk hela helgen och inte gjort ett dugg. Men så är det.

Jag skulle göra allt.
Para siempre?

and the lies I weave are oh-so intricate.

Det suger att ha feber. Och nu värker det i mina öron också. Det ser inte ljust ut inte.

Kvällen har spenderats med Guitar Hero 2, datorn och Fall Out Boy.. Okej, inte bandet, men musiken. Jag tror nu inte att någon är så dum och tror att bandet har varit här. Men ändå. Nu svamlar jag också jäkligt mycket.

Funderar på att sova. Skulle vara bra med tanke på att jag är sjuk.

___
Fall out boy - This ain't a scene, it's an arms race
Fall out boy - The carpal tunnel of love
Fall out boy - Tell that mick he just made my list of thigs to do, today.

I'm gonna make you bend and break.

JAG VILL SE FALL OUT BOY LIVE.
NU. IGEN. PÅ EN GÅNG.

Men självklart turnerar de bara runt i USA nu. Sedan säger dom till Amerikanerna att de ska passa på att gå på konserterna, för det är troligtvis sista gången de turnerar i USA på ett tag nu.. Jag som tänkt pricka in kanske en konsert när jag beger mig över Atlanten. Troligvis spelar dom i Sverige då bara för att jag åker dit! Haha. Komiskt.

Take your past and burn it up and let it go

Vaknade med feber imorse. Yes va kul. Eller inte.

Sov 13 timmar i natt. Stängde av mobilen och allt annat som kan låta, sen sov jag så gott så gott. Drömde att jag spelade fotboll och massa annat mysko.



Sugar we're going down.

i hope you know that this has nothing to do with you.

Jag är så förbannat förkyld. Ögonen rinner, jag har ont i halsen och min näsa är täppt. Blir att ligga stil i helgen då!

Kvällen har varit bra. Syster kom hit med massa smink och produkter, min hy är så len som den aldrig varit tidigare. Hade väldigt trevligt, och jag beställde en ny foundation som var aldelles för dyr. Men tack pappa!
 
Nu- sova.
Godnatt.

shit, they say the best things in life are free?

Gävles busschaufförer kör verkligen som galningar. Bussresan från stan idag var inte alls behaglig för fem öre.

Nåja, hämtade ut ett puder på nian som var gratis, om man hade någon kupong. Det var det minsta puder jag sett, men vi får väl se vad det går för. Hah.

with every breath i wish your body will be broken again

Det muntliga föredraget idag gick faktiskt bra! Trots att L var sjuk, och vi fick dela upp hans material istället.  Fick positiv kritik ifrån P, och jag är nöjd ändå. Har dock fortfarande väldigt ont i halsen, men jag tror ingen hörde det under föredraget..

Ikväll kommer syster hit. Det blir trevligt. Jag funderar på att laga mat. Får se vad pappa och co tycker om det.


__________
Fall out boy - Thriller
Papa Roach - Time And Time Again.
Kanye West - Good Life

Bäst just nu... lyssna!


thanks for the memories

Emilia klarade bara 99% på Beast and the harlot, mohaha :). den kan väl alla få 100% på? :D skoja.. Nu sitter Adam & Emilia och kollar på Idol, nä nu orkar ja inte skriva mer.

Jens är bäst! ;D

//Jens

from that moment you'll be out of place and under dressed.

Förbannade filmjölk.
Jag. Glömde. Gå. Till. Optikern. Idag.

Eftersom jag var smart nog och trampade sönder mina bågar.
Aja, får ta det imorgon då.

Under pressure, You crumble down, you let me down.

Presentationen blev klar tillslut.

Tog en sväng på stan och inhandlade en ansiktsmask och en badbomb från lush. Hade tänkt lägga mig i badet och läsa nya nummret av cosmo... yes.

Imorgon kommer syster och visar hudvårdsprodukter hon säljer. Men eftersom jag är världens bästa lillasyster borde jag få rabatt. Tvivlar starkt på det. Och på lördag ska jag träffa Jess och Malin igen!

____________
Cause im not a pawn,
For you to play in your fucking game
I've got dignity
And a dream that I want to achieve

over and over, it breaks my heart.

Skulle precis blogga.
Men jag måste göra klart presentationen NU tydligen.

Uppdat. senare

if i woke up next to you.

Fall Out Boy har postat sin nya video.
Finns inte ord för den.

SE DEN HÄR !!!


i tear my heart open, just to feel.

Jag har inget att blogga om. Men ändå gör jag det. Pucko..

Det är stjärnklart. Jag tror varenda stjärna på himlen har dykt upp ikväll. Jag älskar hösten. Men ändå är ingenting som det ska just nu. Men det blir bättre.

Fick inbjudan till reunionparty i Göteborg, med alla sts-språkrese elever! Kan kanske bli kul. Kan bli en total katastrof också. Jag har inte bestämt mig om jag vill åka.

_______
it brings back memories.

eres mis pensamientos,
dia qué noche
seguir amándote es inevitable
para siempre
te amo.

and my scars remind me, that the past is real.

Lite ändringar på bloggen.. Kanske inte till de positivta, but hey, i'm still a nybörjare!  Jag kan ju tala om att det var rena kinesiskan.

Nåja!
SEEYA!

My weakness is, that I care to much.

Fältuppgift -intervjua ett företag.
Är i stort sett redan klar med det jag behövde göra idag. Imorgon ska vi ut och intervju och sedan göra en presentation. Hur det slutar får vi se imorgon, men det blir nog bra.

Ingen träning ikväll. Halsen tar snart död på mig.
Tråkigt.

Compassions in my nature, tonight is our last stand.

Frisbegolfen eller vad det kallades, var helt okej. Hade varit betydligt mycket roligare om jag hade varit bra på det! Men det var helt okej, dock väldigt blött i gräset. Tror jag slutade på +25 poäng. Efter 9 hål! Ehurm..

Min personliga representant från EF ringde mig idag.. Pratade lite om min ansökan och lite saker i allmänhet. Ska på informationsmöte om en vecka... Om 11 månader flyttar jag. Över andra sidan Atlanten.

Har ingen ork att gå till skolan imorgon. Jag har ont i halsen, och feber. Så inte blev det någon träning för mig idag inte. Tråkigt, men jag vet att man inte får träna när man har ont i halsen. Men vi får vår fältuppgift i skolan imorgon, så jag måste dit och göra den, för den ska redovisas på fredag. Wish me luck.

________________
Mi corazón está abierto, Lo tengo que cerrar.
Me importas tanto, Esa es mi debilidad.
Mis heridas me recuerdan, Que el pasado es real.
Mi corazón está abierto, Para poder sentir.

I hope you know, you've lost my respect.

Blogg direkt från skolan.
Coooling. Eller inte då.

Har egentligen inte gjort någonting sådär jätteviktigt idag känns det som. Diskuterade ordningsregler på skolan, sedan lunch. Men jag klagar då absolut inte. Eftermiddagen bjuder på föreläsning, om varumärken och lite sådant. Med skolans "business manager". Det blir säkert intressant. Lite upplysningar innan vår fältuppgift.

Friluftsdag imorgon. "Freesbegolf", men vad det nu innebär vet jag inte. Vi får se.


It felt so real.

Kvällen var kanon! Pizza, singstar, GH.. Blir inte mycket bättre än så inte :)
TACK. JAG BEHÖVDE DET!

Morgondagen bjuder på hockey. Vet inte rikigt vad jag tycker om det.. Men vad gör man inte för sina vänner? Haha! Sedan ska jag hem till far min, och sen är det skola igen.. Ssssuck..

Nåja. Jag ska troligvis till London igen. I April eller Maj. Jag älskar verkligen den staden!
Hoppas det blir så. Yes..

Skillet - comatose

Take the pain I feel.

LÖRDAG!
Ikväll ska jag täffa tjejerna. Blir mys.

Tog en tripp till Valbo idag. Tönten inom mig köpte en bok. Haha, och en ny kajalpenna. Annars var det inte mycket att hurra för. Hur mycket folk som helst. Kan beror på att regnet öste ner imorse och alla fick för sig att shoppa.

Nåja, måste fixa det sista. Sen ska jag iväg till far min och fixa innan tjejerna kommer!

As years go by.

Bara för att allt varit kanon den senaste veckan..
I'm so sorry for being afraid to love, and be loved in return.

Does it run in your blood to betray the ones you love?

Jag är förkyld.
Det suger.

Kvällen har varit bra. Spenderades med några herrar. Hade trevligt, spelade Gutiar Hero, och jag var allmänt trött. Konstigt, med tanke på att jag inte varit i skolan idag..

Aja, imorgon ska jag inhandla ny färg till väggarna i rummet. Jag ska nämligen måla om. Hur det slutar vet jag inte. Sedan ska jag täffa tjejerna. Var ett väldigt tag sedan sist. Käka, umgås, bara mys helt enkelt..


And all I hear are your empty promises.
Does it run in your blood to betray the ones you love?

Dagens låt.
Papa Roach - blood

Now I'm running and screaming.

Sååååå.. Håret är borta. Eller nja, tre-fyra centimeter försvann. Solen och saltvattnet på Malta gjorde verkligen sitt. Men det får jag väl helt enkelt leva med. Nåja. Träffade Malin idag också. Down town. Gjorde ett kap, och fick mig ett kort på fjärran så jag kan simma. Haha! I utbyte mot en tröja.

Träffade min alltid lika glada syster idag också. Mycket trevligt. Var inte igår, inte.

Morgondagen bjuder inte på skola.
Det tackar jag någon högt uppsatt människa för.

___________________
I MISS IT SO MUCH.

The hardest part of this, is leaving you.

Dagen har varit bra. Orkar inte räkna upp vad vi gjorde i skolan, eftersom det är ganska irrelevant fakta.

Kvällen spenderades hos Adam, med han själv, Jessica, Jens och FIlip. Det var trevligt, och jag har numera blivit bäst på guitar hero. Okej, en bra lögn! Haha! Har iallafall ingen lust alls att gå till skolan imorgon, men jag har trotsallt sovmorgon till klockan 1.. Ska ta tilfället i akt och besöka min gamla skola. Känns inte så jättekul, men det är ett "business ärende" ;)

Well. Imorgon ryker håret också. Bort ska det. Nejdå, men jag ska toppa det, tunna ut det lite och behålla det mesta av längden. Så nu vet ni det också..


_______
Jag kan ärligt säga till dig att jag mår bra nu.
Don't ever make me feel like that again.

It's ok by me

145998-60

What's there to say?

Jag är trött. Som vanligt.

Det spöregnade när jag skulle till skolan idag. Jag var verkligen hur blöt som helst. Well. Onödig fakta. Aja, skulle egentligen tränat idag, men halsen tillåter inte.. Så jag träffade Jess och Malin istället. Mycket trevligt. Spela Guitar Hero, och såg på Idol.

Imorgon skola igen. Ingen träning.
Dock träffa Adam! :)

Ikväll?
Well, troligvis sitta här halva jäkla natten och prata med Filip, eftersom han tvingar mig :)


I swear to god i miss you.

Ikväll kommer Jess och Malin. Så nu har jag faktiskt en stark anledning att städa. Men jag har inte lust för fem öre. Man kan sammanfatta mitt golv och rum som kaos, för tillfället. Så egentligen skulle det behövas.

Nåja? Skolan.
Skrev uppsats i 2½ timme,och jag hann klart. Ämnet var tråkigt.
Hur internet påverkar vår vardag, samt demokratin.
Blä.

And it makes me think there must be something wrong with me.

Regnet öser ner, och det kan jag säga utan att överdriva.
Det var skitmysigt inatt, men nu, nej.

Skola idag igen.. Antar väl att vi ska hålla på med datorerna, till mångas lycka. Men jag har ingen lust. Har inte lust att gå till skolan över huvud taget. Halsen gör ont, jag är täppt i näsan och jag är trött.. Suck.


It hurts to not know.
Did you ever care?

I should get some sleep.



Feeling like i'm headed for a breakdown, and I don't know why?


You admit to everything.

Skolan var bra. Mest datorer hela dagen. Jag klagar inte.
Har egentligen 1000 saker att göra nu. Högst upp på listan är STÄDA RUMMET.
Orkar verkligen inte.
Nepp.

Silence is a scary sound.

Måndag.
Känns helt okej, faktiskt.

Har fått våra bärbara datorer i skolan nu. Alla, eller okej, majoriteten, sitter uppe på msn eller lyssnar på musik. Well, det krävs inte mycket för att man ska kunna roa sig inte.. Det fanns dock risk för att det trådlösa nätverket skulle krascha, sa dem. Men men..

Aja, allt för mig.

You begin to understand.

Så... Hemma i Gävle igen, efter en helg utanför Västerås, för att vara exakt. Tågresan dit var lång. 2½ timme. Och på det fick vi springa mellan bytet i Sala. Dumt. Men fram kom vi iallafall, och pizza åt vi!

Spenderade nätterna i Amandas husbil, mycket trevligt. Jag, som vanligt, somnade. Nåja, det var trevligt. Åkte till Eskilstuna och shoppade i Lördags iallafall. Inhandlade en jacka, foundation, sminktillbehör och örhängen. Just nu är min budget inte den bästa, men det var det värt.. Och så såg vi Mikaela sjunga. Och den bruden kan sjunga hon. Väldigt fint var det :) Och så lyckades hon nicka in 2 mål på fotbollsmatchen vi såg. Yes, min brud det! ;)

Nåja, det har varit 2 väldigt bra dagar, tack för det tjejer.. Och nästa gång blir det Gävle! ;)

Well, imorgon blir det skola igen. Bara dator hela dagen. Blir nog ganska skönt. Sedan ska jag träffa Adam, Filip Och Jess..

PUSS.