in the wake of saturday

Man kan lyssna på Fall Out Boys nya livealbum på den här sidan. Simply amazing.

Be mig beskriva detta band med ett ord, och jag kan inte göra det. Be mig beskriva vad de betyder för mig, och jag kan berätta hela natten. Jag säger inte att de har förändrat mitt liv med sin musik, det känns alldeles för dramatiskt att säga. Jag önskar bara jag kunde inspirera och röra någon på samma sätt som de lyckats inspirera mig.

En del av mig ville bara totalignorera detta band när de var över allt, specielt med succen i USA efter förra årets honda civic tour. Tanken bakom det var att de inte skulle göra musik för sin skull, utan göra musik för att de fått en sådan enorm fanbas som förväntar sig det. Tanken slog mig att de inte längre var samma band, visst gjorde den det. Men vilket band är detsamma som det var när det startade? Vilken musik blir bra, om ett band inte utvecklas och vågar göra något annat än vad de brukar?

Visst, de syns i media i USA som de aldrig gjort förr, och de har fått en enorm fanbas över världen till skillnad mot för tre år sedan. Detta får mig att le. Folk som inte hört om dem tidigare har nu upptäckt ett band som är helt fantastiskt. Strunta i snacket om att bandet är ett "fjortisband" och är bara "in it for the money". Om musiken du lyssnar på gör dig glad, får dig le, får dig att kanske orka göra det du egentligen inte orkar, strunta i vad andra säger och lyssna på det. Quitters never win.

Jag är bara glad att fler folk fått upp ögonen för dem, och att fler folk kan inspireras av detta band som jag gjort.

___________________
Oj, nu märkte jag hur mycket jag skrivit! Det bara blev så, jag lyssnade igenom albumet och skulle kort skriva ett inlägg men flög in på helt andra saker som resluterade i någon slags förklaring(?) till varför detta band betyder mycket för mig. Well well, orkade du läsa så är jag glad att du gjorde det.. :)



cute cute cute

HURRA!
Cute Is What We Aim For släpper nytt album den 24 Juni!

När vi ändå är inne på musik så tänkte jag bara tala om för er Panic haters att 120 000 kopior av pretty odd såldes den 25 mars, samma dag som releasen, i USA. Congrats darlings. That's a lot of fangirls.

soundtrack of my summer?

Fredag, vilket betyder bara två dagar kvar av lovet.. Och vad har jag gjort, nej just det - INGET! Nu får jag nästan lite dåligt samvete.. Buhu.

Eftersom mitt album ännu inte dykt upp tänker jag tvinga min familj att åka in till Sthlm imorgon innan kryssningen, så jag får knalla in till Bengans och köpa mitt album. Dom måste ha det inne, annars.. Ja. precis.

Jag vet inte riktigt vad som flög i mig när jag kom hem till mamma, men jag har städat alla mina lådor (läs två, dom i byrån brevid sängen) dammsugit, dammat, ordnat bland mina skivor och tidningar, och städat badrumsskåpet! Way to go Emilia.

Nu sitter jag här ensam vid min lilla laptop, och lyssnar på The Cab. Albumet är ute den 30 April, I can't wait! Just ja, soundtrack of my summer 2007, var Thriller, med Fall Out Boy. Och jag tror nog att "That Green Gentleman" med Panic At The Disco blir detta års soundtrack. Det återstår att se.

Idag fick jag hem ett brev från EF också.. Vi har blivit inbjudna på ett obligatoriskt möte i Stockholm, inför mitt utbytesår. Hemlängtan, kulturkrockar och liknande ska diskuteras. Jag såg också att jag fått mitt förberedelsematerial för April. Vilket betyder att det bara är två månaders information kvar, sen åker jag. HJÄLP! Visst, jag visste redan i Juli förra året att jag skulle åka, men nu börjar det bli verkligt... jag ska verkligen åka och inte komma hem på 10 månader. Tänk om jag inte klarar det och så fort jag sätter min fot på Amerikas mark så börjar jag böla som en liten femåring? Ohcrap, nu ska jag inte tänka mer på det.

she had the world

Let's see. Idag har jag gjort följande: INGENTING.

Jag är förkyld, vilket suger big time. Vaknade nio, slänge iväg ett mess till B, sedan somnade jag om till 13.40. Gick upp och gjorde ingenting, sen gick jag och la mig igen och somnade om till klockan 6 då pappa kom hem.

Sen dess har jag youtubat i desperat hopp att hitta något roligt i musikväg, jag inte redan sett  4000 gånger. Misslyckat försök, och det slutade med att jag titta på musikvideon för "I write sins, not tragedies". Precis som att jag inte sett den förr.

Nej, nu ska jag ta mitt täcke och förflytta mig till soffan, i stället för sängen, och så ska jag göra mig ett kallt glas saft och titta på criminal minds. Imorgon åker jag till mamma, sen på lördag ska vi på kryssning! Mys.

sömnproblem

Om ni lägger märke till tiden så ser ni att jag postar två inlägg kort på varandra. Detta bara för jag kände att inlägget under förtjänade det, och inget mer.

Jag vet att min blogg har varit mycket musik, panic, bilder och kanske obetydligt trams för er  -men inte för mig. Det är fantastiskt att kunna lyssna på musik som får mig le, det finns liksom inte ord för det. Därför har det varit mycket sådant på sistone, och det kommer nog forsätta. Det är min blogg, du behöver faktiskt inte läsa. Även om jag skulle behöva fler unika sidvisningar för syns skull. Äh.

Många av mina inlägg en här veckan har postats efter klockan 00.00. Orsak? Jag kan inte sova. Det går bara inte. Igår somnade jag 04.00 och vaknade 10.30. Alltså fick jag inte tillräckligt med sömn, så jag borde då somnat i tid ikväll (som nu snart är morgon...) Men nej, here I am, postar ännu ett blogginlägg. Så jag är tacksam för tips hur jag ska kunna sova om nätterna, för jag är i desperat behov av sömn.

Well, that's it for now. Godnatt. God morgon?

- things have changed for me.

detta får mig att vilja ladda ner pretty odd nu.

"Truly golden. No one knows quite how they have done it. But no one can deny that Panic At The Disco have made a baffing, bold, and brilliant second record."

would it be alright if we just sat and talked for a little while?

Nu ger jag upp, orkar inte en sekund till. Är täppt i näsan så jag knappt kan andas med nej, inget näseril för då blir jag näseril-junkie som vanligt. Så det blir ingen träning för mig imorgon.

Nu ska jag lägga mig med huvudet i fotändan, jag trivs mycket bättre när jag sover så, och hoppas på att jag kan somna i tid i kväll. (natt?)

Godnatt.

london i maj, JATACK!

Idag gick jag upp 10.30, suck on that!

Cyklade ner till stan, mötte Sreynech och åt lunch på subway! Italian BMT, god bless. Jag vet inte riktigt hur jag ska klara mig utan det, eftersom jag funderar på att bli vegetarian. Funderar, var ordet.

Nu är fröken Göthe här, hon tittar på "so you think you can dance" och jag googlar konsertpriser. Flygbiljetter till London den 9 Maj, för 612 kronor tur och retur. Konsert den 10 Maj.. Jag vill åka! Vilken upplevelse, en dag på "give it a name". Cobra, Paramore, Billy Talent! JAG VILL. Dock är konsertbiljetterna superdyra vilket jag inte har råd med. Attans. Big time.

fuck cdon.com!

Cdon.com (SKITSIDA) kan inte leverera pretty. odd. till mig för det har blivit fel i leveransen. WTF jag beställde albumet samma dag som skiten kom ut för bokning, skicka iväg skiten i tid till mig era dumma jävlar!  STUPID!

when the day met the night, all was golden in the sky

The internet is the most amazing thing. Nyss sändes ett akustiskt framträdande av Panic på en hemsida, och jag kunde se allting från min säng med min laptop. God bless the internet.. Brendons röst har förbättrats otroligt mycket jämför med första albumet.. Jag kommer falla direkt om en kille sjunger "when the day met the night" för mig.

Nej, nu är det kanske dags att dra sig mot sängen och få lite sömn? Imorgon ska jag ner på stan så jag kan inte sova bort hela dagen, vilket är bra.

Godnatt.

haven't you people ever heard of, closing a god damned door?


Credit:
memyselfandwe på youtube! (I write sins, not tragedies)

Legat i sängen hela dagen och tittat på klipp från Sverigekonserten. Take me back. Nåja, Brendon sa innan de spelade denna låt, något i stil med "you have to have heard this song". Yes, vi har hört den, och det märks då publiken sjunger HELA första versen utan Brendon. Lyssna speciellt på "what a shame the poor groom's bride is a whore". Jo, det ordet kunde folk i alla fall. Jag saknar er, Panic (!) At The Disco.

smile real wide for the pa-pa-pa-pa-paparazzi.

Imorse vaknade jag med huvudet i fotändan. Jag börjar trivas där nu. Jag kunde i alla fall inte sova igår, så jag lade mig med huvudet i fotändan och då somnade jag.. 04.30 (!!!!!)

Jag har fortfarande ont i halsen, jag är nu inne på min andra kopp te med honung, men det tycks inte hjälpa. Men good news är att The Cab lagt upp en ny låt på myspace. Och Brendon Urie och Patrick Stump sjunger i låten. You all know what that means? Jag kommer inte slita mig från myspace idag.

Nu ska jag göra min tredje kopp te för dagen. Ciao!

things are shaping up to be pretty. odd.

The emodays are over. And I'm crying.

Idag eller imorgon droppar Pretty. Odd. ner i min brevlåda. Som jag har väntat på denna skiva.. Den finns ute på pirate bay men no, sharing is NOT caring when it comes to Panic.

När vi ändå är inne på fangirl-musik snack så har Gabe hoodien kommit in i fueled by ramens webstore. I want it! Dock tror jag inte jag ska beställa något innan mina t-shirtar kommit.. Men en lila hoodie, jag kan inte motså frestelsen. Och för 30 dollar blir man medlem i den nystartade officiella panic fancluben. Förtur på konsertbiljetter, man får en t-shirt och massa roligt. Jag bör inte lägga pengar på sådant nu.. Men jag menar, det är ju varken droger eller sprit så mamma bör inte säga att jag lägger pengarna på något dåligt?

FOB live dvdn kommer också, men min älskade pappa har lovat att jag ska få en av honom. Isn't that nice? Så jag antar att det är bara att börja spara.. But hey, studiebidraget kommer snart! *Blundar och ser en lila hoodie*. Okej, där överdrev jag. Men bara lite.

Nu babblar jag på om skitsaker som vanligt, och klockan är 02.18 (!) Måste nog försöka få lite sömn nu. Imorgon är det back on track med träningen igen. Jag hade ont i halsen tidigare idag men detta botades med te och massvis med honung, så det ska nog gå bra att träna imorgon.

Oj, orkade någon läsa? Godnatt sugarpies, puss.

skeptics and true believers

What's there to say?

Jag pratar med en australiensare (australienare?) på myspace, och han trodde att det i Sverige sprang runt isbörjnar på gatorna. Isbjörnar! Ohmy, vi kanske bor i Sverige... men isbjörnar, nej! För övrigt är han trevligt, i alla fall.

Jag har fördrivit min kväll med att knyta randiga vänskapsband. Ni vet sådana man knöt på sexårs och gav sin bästa vän? Det är väldigt roande ska ni veta, och jag är nu inne på mitt fjärde. Någon som vill ha ett? Haha!

Nej, back to youtbe ;)

klockan är... 04.00

Damn youtube, myspace and buzznet!

Jag kan inte sova. Loggade ut från msn vid 02.00, rätt okej ändå, jovisst att jag lyckades somna. Nepp. Har lyssnat igenom ett FOB album och försökt sova sen dess. Jag antar att det är youtube som fått mig alldeles pigg. Att titta på söta, skinny emo boys (läs Brendon Urie) är inte bra för mig.

Något annat som inte är bra, är att när jag idag skulle skriva "brevid" på msn, så skrev jag "Brendon" av någon sorts vana! Som Sreinech sa; Dax att checka in på rehab för celeb-crushen nu. Oh, rehab it is dear friends!

Nej, nu måste jag verkligen få mig lite sömn. Titta inte på vad klockan är, jag kommer i alla fall låta bli.

this song is called that green gentlemen

Såhär kommer mitt påsklov se ut:

- 27 dresses
- I know who killed me
- All you've got
- Release the bats
- Private Practice - alla avsnitt.
- Alpha dog
- Flood

Massvis med bra filmer, och självklart massa PRETTY ODD.

det här var ju... inte bra!

Jag gillar inte det här längre. Det här med att det ska snöa. Vaknade imorse och det var snö överallt! Snälla, vi ska ställa om till sommartid om en vecka!

Påskafton idag, vilket innebär påskmat. Mums. Har inga planer för kvällen, troligvis ligga i sängen och kika på Private Practice. Och äta godis..

Glad påsk!

honey.

Things are shaping up to be pretty odd.

i love music

Myspace är min nya drog. Nåja, tänkte tipsa om Callahan som jag funnit på myspace.. Lyssna på "The faintest spark". De är seniors på high-school, alltså rätt unga. De låter lite som The Cab, så jag kan inte göra annat än gilla dem. Och så kanske de får åka på Warped Tour i sommar. Kan inte gå annat än bra för dem.

Appropå Warped tour så kan väl någon bara ge mig en flygbiljett och låta mig se dessa band!

- The Academy Is...
- All American Rejects
- Cobra Starship
- Motion City Soundtrack
- Paramore
- Story Of The Year.

hide the key, cause i'm coming over.

image228
20 mars 2007 <3


lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

Jag är helt slut. Friskisgympan var galen idag.

Sovmorgon imorgon trodde jag ja. Nej, jag ska nämligen klippa håret imorgon bitti 08.45. Hurra! Plattången kanske åker med i väskan med risk för otroligt ful styling hos frisören, som vanligt. Haha!

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och kika på Panic At The Disco, live från Denver dvdn.

my heart is yours

image226

Kan inte vänta på deras debutalbum! Lyssna på I'll run. Grabbarna är fantastiska.

the rooms have a hint of asbestos

Woow, dagen har varit lång! Skolan var lite långtråkig, men jag gjorde klart mitt utter-arbete i alla fall. Vilket var ett stort plus.

Efter skolan var det inflyttnings-fika hos Niclas. Vilket var mycket trevligt! Det bjöds på kakor, thé och världens godaste saft som jag måste köpa! Jag tror mina cookies var goda i alla fall, det var kul. Vi fick nu se hans lägenhet för första gången, och den var så fin så :) Jag skulle då aldrig klara av att bo själv. Tvätta, diska, laga mat och vara alldeles vuxen. Inget för mig.

Så, hur ska jag fördriva min kväll då? Jag har inga måsten idag, vilket är skönt. Artiklarna och utter-arbetet är klart! Funderar på att vara en miljöbov och ställa mig i duschen ett bra tag. Och inte tänka på min vattenförbrukning..

Mycket tjat, jag vet..

Läs inte om ni inte vill läsa om Panic..

TACK TACK TACK TACK TACK.
Till den otroligt rara personen som lagt upp alla tracks från panics nya album på youtube.
Du är guld värld.

fortsättning.

En till sak som suger är att de nu har springsale fueled by ramen. Våra tröjor som vi beställde är nu nedsatta med 20%. Och handlar man för över 100 dollar, var det gratis frakt! Aja, utan rea blev våra tröjor ändå 99.25 dollar. But this sucks!

 Vi skulle väntat en vecka. Då kunde jag köpt en TILL tröja och ändå betala ungefär lika mycket. Buhu. Dessa i-lands problem.

Varning för fula ord.

Jävla MTV-  the leak. Bara för jag bor i fucking sverige kan jag inte lyssna på panics nya album!! Go to hell. Så nu ska jag skriva mitt otroligt tråkiga NK abete om uttrar. Vem fan bryr sig om de fula djuren liksom? INTE JAG. ÅH.


(patdonline.com)
Honey Bden har iallafall klippt sitt hår, vilket är muy bien..

behind the sea



Vara bara tvungen att posta en ny Panic låt. Ryan Ross is singing, ffs!

You better back your shit up.


'Cause we are broken.
What must we do to restore,
Our innocence,
And all the promise we adored?
Give us life again,
Cause we just wanna be whole.

brendon boyd urie



Förlåt, förlåt, förlåt- men jag var bara tvungen.. Titta på de där bruna, vackra ögonen. Och jag har sett mannen i verkligheten. I can't believe it.

Folk som skulle komma och fira mamma hade åkt på magsjuka, så vi har hur mycket sushi som helst hemma. Någon som är sugen? Nåja. Nu ska jag forstätta youtuba och sen är det dags för bädden om inte allt för länge. Mycket sömn inatt!

cookiebagerska

Grattis till min mamma som fyller gammal idag!

Jag är trött och har träningsvärk, men jag gillar träningsvärk.. Nåja, idag har jag letat efter en blomsterbutik i halva Gävle, utan att hitta någon som har öppet på söndagar. Till jag kom på att det faktiskt finns en butik inne på nian. Så nu är jag 100 kronor fattigare för att jag köpte nån konstig bukett till mamma.

Nej, allt för mig.
Träning imorgon? Sreinech? Malin?

just beat it!

Träningsvärk någon? JA!
Träning igår, och idag. Jag är helt slut och mina lår värker.

Jag har en väldigt rolig konversation med en tjej från Malaysia på msn, om jag tycker om Panic så finns det inte ord för vad hon gör. Trevlig är hon i alla fall, och jag har nu flera ikoner i "Patrick stil". Haha!

My heart is yours.

image219


love me or leave me or rip me apart
this is the voice that i was given
and if you don't like it take a long walk
off of the shortest pier you can find

watch out for the geek in the pink.

Jag är i skolan frivilligt, det är inte ens obligatorisk närvaro! Men så går det när man inte har gjort klart sina saker. Nåja, nog om skolan. Jag lider av en viss bloggtorka, som beror på ett antal saker och dessa är alldeles för ointressant att ta upp i bloggen..

Vaknade imorse av att det var alldeles ljust i rummet. Sol, tänkte jag! Tittade ut och såg att det hade fallit en viss mängd snö över Gävle inatt. Fuck it, nu vill jag ha vår!

Pappa med sällskap dissar mig ikväll, för att äta mat ute. Så jag måste laga mat själv. Något vegetariskt kanske? Eftersom jag numera ska vara vegetarian i skolan. Haha, mamma skrattade åt min idé. Äh. Det blir säkert bra.

Nu ska jag fortsätta göra mitt arbete som jag inte är klar med. Just ja, ikväll ska jag träffa Jess och Malin, vilket var ungefär bra många dagar sedan sist -och så ska jag svettas på friskis!

________
Midtown - Give it up

I will always be a diehard.

image218


Crowds are won and lost and won again but our hearts beat for the diehards.

Do you know what I'm seeing?

Things have changed for me, but that's okay.


santi

- You've got some up dawg in your hair.
- Whats up dawg?!

TAI TV är det roligaste jag sett på länge.

I make plans, to break plans.


New Found Glory - Kiss Me

Jag lyssnar vanligvis inte på New Found Glory, då deras musik inte tilltalar mig speciellt mycket. Men denna cover just made my day!

you look pretty sinking.

Regn. Det regnar ute. Inte mysigt att cykla hem då ska ni veta.

Nåja, dagen var bra, och mina fötter gör ont efter skridsko-åkningen. Nu äter jag världens nyttigaste mellanmål -tårta! Okej, jag har ätit en frukt också. Men det är nämligen så att pappa och K firade 2 år igår, och det bjöds på tårta i hushållet. Det vore väldigt synd om det som återstår av tårtan skulle slängas. Ja.

Nej, back to TAI TV.

Everything you think you know is wrong

image217
FANGIRL? -OHYES!
Beställt och klart.

i'm in the business of misery.

Sing us a song
And we'll sing it back to you
We could sing our own
But what would it be without you?

I am nothing now
And its been so long
Since I've heard a sound
The sound of my only hope
This time I will be listening

This heart, it beats
Beats for only you

This heart will start a riot!

Jag ska försöka mig på ett inlägg, dock håller mina ögon på att ramla ihop av trötthet.

Cyklade till skolan med Sreynech och den nyinflyttade Gävlebon Niclas! Hurtiga som vi är. Nåja, skolan var allmänt seg och sen skulle vi tydligen på spinning/core på Worldclass. Det kändes att jag inte varit på spinning på ett år ungefär, då jag svettades ut säkert hälften av allt vatten jag har i kroppen (ursäkta informationen).

Coren var inte heller sådär jättekul. Mina magmuskler är inte på topp, och har aldrig varit det för den delen heller. Nåja, dagens höjdpunkt kom senare när vi hade spanska med fröken optimistisk. Visst, det kanske är lite barnsliga metoder men det fastnar ju i huvudet på mig i alla fall.

Efter skolan åt jag min älskade, älskade italian bmt på Subway. God bless Subway and their cookies. Sen bar det iväg till Friskis och Svettis för ett medelpass, som för övrigt var sjukt jobbigt idag. Jag kommer nog ha träningsvärk imorgon.

Sen har jag inte hunnit så mycket mer idag. Malin kom över, vi pluggade spanska, oregelbunda verb i preteritum är verkligen det roligaste jag vet. Yes. Sen såg vi CSI, som inte var speciellt bra eftersom jag redan googlat avsnittet (a)

Nej, nu orkar jag inte skriva mer, förutom att vi imorgon ska beställa våra T-shirts! Yes, FANGS UP! Godnatt.

fight about it!

Spinning/core på schemat idag. Sen gympa på friskis. Kill me, please.

__________________
I wonder, how am I supposed to feel when you're not here
Cause I burned every bridge I ever built when you were here
I still try holding onto silly things, I never learn
Oh why, all the possibilities I'm sure you've heard

sing, like it's the last song you will ever sing.

Bara för att min mamma är världens bästa och ska beställa två t-shirtar åt mig från Fueled By Ramen.. Fangs up!

dance to this beat, and hold a lover close.

The songs you grow to like never stick at first.


We were born for this

image216

Everybody sing
Like it's the last song you will ever sing
Tell me tell me do you feel the pressure now?

Everybody live
Like it's the last day you will ever see
Tell me tell me do you feel the pressure now?

And one day we'll get nostalgic for disaster.

Igår kom jag hem från skolan, klockan 01.00.

Åkte till Sthlm direkt efter skolan, och direkt efter Sthlm åkte jag hem till Adam. Så jag kom hem runt 01.00 inatt. Behöver jag säga att jag var trött?

Idag var det tänkt att jag skulle träna. Men jag vill inte. Har absolut ingen lust. Kanske tar med kameran och går ut på en promenad senare eller något, jag får se. Nu ska jag i alla fall in i duschen! Ciao.

____________

The road outside my house,
Is paved with good intentions.
Hired a construction crew,
'Cause it's hell on the engine.
You are the dreamer,
And we are the dream.
I could write it better than you ever felt it.

Jag saknar er varje dag.

Brendon, will you marry me?

image215
(www.patdonline.com)

This made my day! Look at that smile..

This shit is killing me.

Jag hade ingen som helst aning om att det fanns någonting som hette "musikterapi". Sounds good! Man lär sig något nytt varje dag.

Jag har ju alltid sagt att
Pete är min hero. Min musikterapeut.

It might save you.

Tell me where our time went
And if it was time well spent
Just don't let me fall asleep
Feeling empty again

Cause' I fear I might break
And I fear I can't take it
Tonight I'll lay awake
Feeling empty

I can feel the pressure
It's getting closer now
We're better off without you
I can feel the pressure
It's getting closer now
We're better off without you

Paramore - Pressure

I want to go where everyone feels the same.

Vattenprojekt i skolan, till en början tråkigt men nu funderar vi seriöst på att bli sådana här på riktigt! Okej, kanske inte. Men ändå.

Skridskor på idrotten idag. Vet inte riktigt hur det kommer gå, med tanke på att jag inte kan stanna. Men det  blir nog roligt. Sen blir det gympa på friskis.. Sen ska jag dra mig hem till Adam och förhoppningsvis kika på Greys. Adam, läser du nu så vet du att det blir Greys ikväll! ;) Haha!

Nu är våran tre-timmars lektion slut. Bara lunch, sen en timme till med geografi! Hurra. Eller kanske inte.

Puss.

A falling out we won't tiptoe about

Imorgon är det Onsdag. Då har halva veckan gått..

Är på mycket bra humör nu, har spenderat hela dagen ensam. Känner att det behövs. Jag och musiken, perfect team. Nåja, idag har jag i alla fall gjort klart mitt historia arbete och bokrecensionen, så nu har jag inget mer att göra den här veckan förutom presentationen på Fredag..

Dagen blev genast mycket bättre när jag fick reda på att Fall Out Boy **** Live, Deluxe versionen säljs på cdon.com = mycket billigare! Då slipper jag nämligen beställa från USA. Yepp. Tack för den!

Nu ska jag sova. Hur det ska gå imorgon att cykla till skolan med datorväska, skridskor med tillbehör, och gympakläder i en annan väska vet jag inte riktigt. Vill inte tänka tanken.

Godnatt <3

mad as rabbits

Jag har skrivit klart mitt historiaarbete! Det är ju helt fantastiskt.

It seems I'm someone I've never met.

Skola. Orkar inte göra speciellt mycket. Ändrade radavståndet i uppsatsen och vips hade jag skrivit 3 ½ sida! Sådana saker gör mig glad.

Back to läsa onödigt skvaller istället för att skriva uppsats.

Pretty deaths in musical beds.

This has been said so many times that I'm not sure if it matters.
But we never stood a chance,
And I'm not sure if it matters.
If you are the shores, I am the waves begging for big moo-oons-oo-oo-oons.
I'm mailing letters to addresses in a ghost town.
No-o-o.

Your secret's out.
I know this hurts, it was meant to. (It was meant to.)
Your secret's out and the best part is it isn't even a good one.
And it's mind over you don't don't matter.

Fall Out Boy - Get Busy Living, Or Get busy Dying.

Sådant humör idag.

honey, write some new music would you?

Fall Out Boy har gjort en cover på Michael Jacksons Beat It. Med John Mayer på gitarr. Check it out here.

image212

You've earned a place atop the ICU's hall of fame.


image211
Kate Voegele

Kindly unspoken
You show your emotion
And silence speaks louder than words
It's lucky I'm clever
Cause if I didn't know better
I'd believe only that which I'd heard


Things are shaping up to be pretty odd

Helgen är över, och den har varit super!

Mikaela och Amanda från Västerås kom till Gävle. Vi visade dem Gävle (vad är det att se, egentligen?) och umgicks. Hade jättetrevligt, finns inte så mycket mer att skriva om det.

Imorgon börjar skolan igen, vet inte riktigt vad jag tycker om det. Har dock inte träffat mina klasskamrater på tre veckor, så det kanske kan bli rätt roligt ändå. Annars är det ju bara tre veckor kvar till påsklovet.

___________________________

Things are shaping up to be pretty odd
Little deaths in musical beds
So it seems I'm someone I've never met

Things have changed for me, and that's okay
I feel the same, I'm on my way, and I say

I want to go where everyone goes,
I want to know what everyone knows
I want to go where everyone feels the same..

Panic At The Disco - That Green Gentleman