things are shaping up to be pretty. odd.

The emodays are over. And I'm crying.

Idag eller imorgon droppar Pretty. Odd. ner i min brevlåda. Som jag har väntat på denna skiva.. Den finns ute på pirate bay men no, sharing is NOT caring when it comes to Panic.

När vi ändå är inne på fangirl-musik snack så har Gabe hoodien kommit in i fueled by ramens webstore. I want it! Dock tror jag inte jag ska beställa något innan mina t-shirtar kommit.. Men en lila hoodie, jag kan inte motså frestelsen. Och för 30 dollar blir man medlem i den nystartade officiella panic fancluben. Förtur på konsertbiljetter, man får en t-shirt och massa roligt. Jag bör inte lägga pengar på sådant nu.. Men jag menar, det är ju varken droger eller sprit så mamma bör inte säga att jag lägger pengarna på något dåligt?

FOB live dvdn kommer också, men min älskade pappa har lovat att jag ska få en av honom. Isn't that nice? Så jag antar att det är bara att börja spara.. But hey, studiebidraget kommer snart! *Blundar och ser en lila hoodie*. Okej, där överdrev jag. Men bara lite.

Nu babblar jag på om skitsaker som vanligt, och klockan är 02.18 (!) Måste nog försöka få lite sömn nu. Imorgon är det back on track med träningen igen. Jag hade ont i halsen tidigare idag men detta botades med te och massvis med honung, så det ska nog gå bra att träna imorgon.

Oj, orkade någon läsa? Godnatt sugarpies, puss.

Kommentarer
Postat av: Ister

Halåå där! Ska inte du SPARA pengar?

Postat av: Srinik

Åh, Gabanti hoodie! Jag har räknat ut att en hoodie kostar ca 45$ (inkl. frakt) och det är typ 272 kr vilket är som en H&M hoodie :p Dax för lite mer cookie bakning? :D

2008-03-25 @ 12:47:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback