Klaga inte!

Om ni läser kommentaren i inlägget under så fattar ni att det inte är så konstigt att jag har en ovana att rätta folk! ;)

Nåja, jag har haft en jättebra dag faktiskt. Fast jag vaknade med världens sämsta humör.. Läkarbesöket gick bra, och jag har precis slängt i mig lite mat och ska snart iväg och träna!

Puss.

Jag orkar inte bry mig om någon rubrik.

Kvällen har varit hemsk. Jag har spenderat den med att jaga upp mig inför alla prov och jag är helt inställd på att allt kommer gå åt helvete. Sedan fick jag ett raseriutbrott över min dator som fortfarande är helt fucked up och som förhoppningsvis blir fixad på fredag..

Aja, imorgon ska jag träna igen, sedan plugga resten av kvällen. Orkar inte, vill inte. Jag har tappat all motivation och jag vill bara.... Jag vet inte vad jag vill. Jag antar att jag inte haft en bra dag helt enkelt.

Godnatt, och tack till Adam som stog ut med mina utbrott över msn och att du bara finns där. Tack.

______

We’re the new face of failure
Prettier and younger, but not any better off
Bulletproof loneliness
At best, at best

Me and you
Setting in a honeymoon
If I woke up next to you..

Och jag är bara 16.

Herrejösses, mina lilla vän J (som jag vet inte är så himla liten, men ändå..) har tagit körkort, och tatuerat sig! Stort grattis till körkortet! :)


Candy lips that taste so sweet.

Jag är slut. Finito. Trött. Tog ut mig helt på träningen, så jag kommer nog inte hinna lägga ner huvudet innan jag somnar! :)

Nåja, the virus är fortfarande kvar men jag har försökt gjort allt jag kan idag, så Helena måste vara på skolan imorgon innan jag får ett utbrott av större storlek. Aja, i alla fall ska vi ha debatt i skolan nästa vecka, och min grupp ska debattera för moderaterna. Vi får väl se hur det går. Förhoppningsvis bra! Så det blir att plugga i helgen.

Och idag hände något konstigt, jag gjorde rätt när jag räknade ekvationerna! Fantastiskt. Annars känns det som "HEJ IG" på provet. Vi får se.

Nej, time to sleep. Puss.

Så hysteriskt roligt.


Kom över en intervju med nån kille i något band, The Academy Is, om jag inte har helt fel?

Men nåja, det jag finner otroligt roligt i detta klipp är när han säger; "Our friends in Cobra Starship are playing in (nu tittar han på sin arm, efter klockan) 20 minutes. Han har inte ens en klocka på armen! HA HA HA! Kanske bara jag som finner detta otroligt roande? Men titta bara på honom! ( 00:19 in i klippet)

Nåja, nu ska jag iväg och träna, sedan plugga matte.

Jag har inte varit en trevlig själ ikväll.

Min dator är död.. Okej, kanske inte.. Men den som har lyckats med det som finns på min dator ska ju känna att han/hon har segrat! Jag hoppas du blir fet av all tid du tillbringar framför datorn när du skapar virus.. Get lost!

Så kvällen har spenderats hos Adam. Ett X antal svordomar ifrån min sida (förlåt för det).. Nåja, vi får se hur det blir.

Imorgon skola och läxförhör. Mindre roligt. Dock träning imorgon kväll, det kan nog bli aningen roligare.

Godnatt!

Bussköer och virus på datorn.

Varning för ett inlägg fullt med klagomål och i-landsproblem.

Jag hatar folk som går före i busskön. En busskö är precis som alla andra köer, man står på sin plats och väntar till man kommer in. Man går INTE före någon annan. Sedan är de det folket som sitter på ett säte, och vill inte flytta in sig så andra får plats. Idioter!

Och sen har jag fått virus på datorn.. En trojan! Förbannade skit, åh! Men jag ska hem till Adam och förhoppningsvis kan han ge mig hopp.

Ciao.

Trying to forget everything that isn't you.

Söndag.. Well, jag har inte gjort speciellt mycket. Var iväg och tränade vilket var mucho kul, och jag börjar lära mig armar och ben samtidigt nu. Haha! Kom hem, la mig i badet med hårinpackning, ansiktsmask och iPoden. Blir inte mycket bättre.

Tror nog jag ska kolla igenom politikpappret och försöka förså lite matte? Ohdear, men that's life.


The only thing worse than not knowing,
is you thinking that I dont know.WHAT FALL OUT BOY SONG ARE YOU?


Chicago Is So Two Years Ago.
Love may not be your strongest area, but when someone hurts you, you know how to get back at them. You do believe that loaded words and loaded friends are loaded guns to our heads, and you do wear your heart on your sleeve so that anyone can just take it and rip it apart. But revenge for you is a must. Love confuses you and your friends are the best part of your life.
(
http://quizfarm.com/test.php?q_id=32830)
__________


Där ser man.. Kärlek förvirrar mig och jag vet hur man hämnas? Well, mina vänner är den bästa delen av mitt liv i alla fall.


I could be an accident, but I'm still trying.


Jag har aldrig sjungit så högt i hela mitt liv.
20 MARS 2007.

What a shame?

Jag är arg, men jag vet inte hur jag ska uttrycka mig med ord? På något sätt är jag inte så förvånad ändå. You're an idiot.

Nu ska jag ringa Malin och beklaga mig i en halvtimme, jag vet att hennes släkt är där men detta är en nödfall. Och tack Jess!

And I like you, yeah -don't you see?

Uhuuuj!

Jag åkte till skolan idag i alla fall, skulle plugga ekvationer men så blev självklart inte fallet. Nåja, jag hade trevligt sällskap så det var kul! Efter skolan åkte jag och Sreynech iväg och jympade på friskis! Att träning kan vara så kul? Ohyes.

Tog sen en tripp till Valbo och jag inhandlade en ny telefon. Främst för att den andra har jag tappat så många gånger så luckan och batteriet hålls fast med hjälp av tejp. Och för att jag ska ha en telefon jag kan ringa med när jag åker till usa också. Ja.

Så, nu är jag ungefär helt slut, ja. Justja, vuxenpoäng till mig som hjälpte till att laga mat idag, och det blev faktiskt gott! Nä ni, nu ska jag färdigställa ett födelsedagsprojekt som är i full gång och äta Ben&Jerrys! =)

you're just hopless enough.

Jag har haft en bra dag, har hunnit med rätt mycket engelska så jag har det mesta överstökat nu. Vilket känns bra så jag kan spendera resterande lektioner med att läsa.. Nog om skolan.

Har spenderat kvällen med mina bästa, Jess och Malin. Lika trevligt som vanligt. Nåja, nu ska jag nog dra mig mot bädden och få lite sömn.

Imorgon- gympa!
Hur ska det gå med min träningsvärk? Ohdear.
Gnatt :)

I am tired and hungry and totally useless.

Geografi halv nio på morgonen är verkligen mysigt. Eller så är det inte det.

Kunde inte alls sova i natt, så musiken blev min räddning. Eller det kanske var just därför jag inte kunde sova? Halv tre någon gång så tog jag mitt förnuft till fånga och stängde av iPoden i alla fall, jag somnade väl inte långt efter tror jag.

Är inte så speciellt sugen på att gå hela dagen i skolan. Två timmar lunch och sedan naturkunskap. Vet inte riktigt vad jag ska tycka då jag inte kan dömma ämnet efter bara en lektion, men det visar sig.

Det som är ännu roligare är att när jag kommer hem väntar; städning -hela mitt rum (vilket är quite a mess) och badrummet. Plugg -politik och engelska. Och sedan det lite trevligare, Malin och Jess kommer hem till mig så det blir nog en kväll framför tv:n med datorn i sängen, youtube och massa musik. Om jag får välja, förstås.

Nej, back to reality. Rasten är slut och dax för en ny genomgång i geografi, antar jag.

Btw. Monster, om du läser detta - Jag saknar dig!

It's just amazing..

JAG ÄR HELT SLUT...

Idrotten i skolan var väl inte speciellt ansträngande, men sedan jympa på friskis och efter det simmade jag i en timme! Helt slut och mina ögon faller snart ihop.

Nu ska jag avrunda min aktiva dag med att ligga stenstilla i sängen och titta på några youtube klipp.

Godnatt, och just det.
VILA I FRID,
Heath Ledger!

wohomo..

Fråga inte om rubriken, Adam fattar iallafall! :)

Nåja, skolan var som vanligt. Jag kände mig helt lost (kanske som vanligt?) av någon anledning. Sömnbrist, tror jag. Som tur är har jag sovmorgon till 11.40 imorgon. Thank you TBS. Hur jag sen ska orka med idrott, gympa på friskis och simma på fjärran är något av ett mysterium. Wish me luck.

Nej, jag tror nog jag ska hoppa in i duschen och sedan försöka få lite sömn.

____________
I'll start this broken heart.
I'll fix it up so it will work again,
Better than before.
Then I'll star in a mystery,
A tragic tale of all that's yet to come.
Finger's crossed, there will be love.

your eyes are the size of the moon

Så, då var det öppet hus på skolan idag igen. Sista chansen att locka nya elever. Det var i alla fall rätt mycket folk, mestadels för att EMD uppträdde efteråt antar jag.. Vissa blev lite mer starstruck än andra ;)

Har i stort sätt bara kommit hem, slängt i mig frukt, duschat och sett CSI.. Orkar knappt hålla ögonen öppna, och tanken på att gå upp klockan 06.45 imorgon är inte så speciellt frestande.

Justja, på onsdag börjar jag träna också, gympa med Sreynech! =)

Nu, sova!
Godnatt.

Dagens låt;
Motion City Soundtrack - This Is For Real.

gnatt ..

Nej, nu bör jag dra mig mot bädden och få lite sömn. Ny skolvecka imorgon, börjar med öppet hus vilket betyder stanna i skola till kl 19.00.. Yes. Vem vill inte se EMD liksom? ;) Okej, det var faktiskt sarkasm där.

Jag har en nyfunnen kärlek... MOTION CITY SOUNDTRACK!
Varför har jag inte hört om dem tidigare?

when the moon fell in love with the sun <3

Bara otroligt glad och sprallig idag.


Än en gång... MUSIKEN!
________________
Into a place where thoughts can bloom
Into a room where it's nine in the afternoon
And we're feeling so good
Into a place where thoughts can bloom
Do you feel it too?

Cause it's nine in the afternoon
Your eyes are the size of the moon
You could 'cause you can so you do
We're feeling so good, just the way that we do
When it's nine in the afternoon

bulletproof loneliness, at best. at best.

Wohooo, ännu roligare. Nu har jag massor med youtube videor på datorn. God bless the internet!

Nåja, idag har jag varit på stan och i valbo. Inhandlat nödvändiga grejer, tråkigt men saker måste has. Åt världens godaste "glass" idag också, mmh. Kvällen har väl spenderats med Malin och youtube, vad vi gör bäst helt enkelt. Och btw har jag fått benhinneinflammation, det är inget man önskar ska ni veta. AJ AJ AJ.

GE MIG 26 FEBRUARI NU!

In the middle of summer

Wow! Jag är uppstigen, påklädd, sminkad och jag har ätit frukost. Måste ringa Malin och berätta!

Hade världens konstigaste dröm, om
Pete Wentz och Ryan Ross, och en bäbis! Shit, måste vara alla bildspel jag tittade på på youtube igår. Måste. Skaffa. Ett. Liv.

Nu ska jag snart ner på stan och möta mamma, sedan ska jag tjata iväg pappa med sällskap till valbo!

Puss.

Maybe this life is overrated, but I won't let the world burn around me..

image187
credit; petewentzonline.org

What you do on your own time's just fine.
My imagination's much worse, I just never want to know.
What meant the world had folded,
Like fingers holding onto what escapes me;
What he has: a better kiss that never lasts.

You said, between your smiles and regrets: "Don't say it's over."
Dead and gone. Dead and gone.
Calm before the storm set it off,
And the sun burnt out tonight.

this is what you'll get, when you fuck with us!

Give us this day our daily dose of faux affliction.
Have some composure, Where is your posture?
_____________________________________

This time of year... men musiken finns där. Sviker inte, och ack så underbart det är. Tänkte lägga upp en bild på geniet som skrivet en av de bästa låtarna någonsin enligt mig, men jag kom på att jag varken ska nämna bandet, låten eller allra minst posta en bild på honom.. För folk i min omgivning är ganska trötta på mitt tjatande. Men jag kan inte hjälpa det. Man ska bli glad av musiken man lyssnar på, jag blir lycklig av den så ni kommer garanterat inte få tyst på mig.


My heart is on my sleeve, wear it like a bruise or black eye.

I've got a problem with the way that you behave.Jag kom på mig själv med att sitta och le världens största leénde när ja såg detta.
I surrender, de är söta tillsammans!born under a bad sign

Oh, get lost!

sophomore slump or comeback of the year?

Time is never time at all
You can never ever leave
without leaving a piece of youth


And our lives are forever changed
We will never be the same
The more you change, the less you feel

Believe, believe in me, believe
That life can change,
that you're not stuck in vain

The impossible is possible tonight
Believe in me as I believe in you,
tonight..


sommarjobb?

Begav mig ut på en joggingtur tidigare idag med mamma och Malin. Tro mig, det är inget jag vill göra igen på ett tag. Mitt låga blodryck spökade vilket skrämde mig rätt rejält, men än har jag inte svimmat!

Justja, jag har some good news! Det ser ut som att jag har en möjlighet att fixa sommarjobb på pappas jobb i år igen. De hade redan tre stycken, men det finns just nu tre platser kvar. Om ingen annan vill jobba så får jag jobba i år igen. Egentligen har de som regel att de som jobbade förra året inte får jobba igen, men bossen hade faktiskt sagt till pappa att jag var mycket duktig förra året, så han skulle höra av sig om platsen! Nu hoppas jag på detta för jag behöver verkligen pengarna i sommar.

Nej, nu orkar jag inte mer.
Godnatt sweeties, imorgon har jag sovmorgon till 11.40!

lets get these teen heart beating faster

Ett stort tack till Adam som bränt ner Panics konsert till mig! Tack, gracias, kiitos och vad man nu säger.. Nej, nu ska jag sova.. Jag börjar ju trots allt 08.25 imorgon.

billa är med och tävlar!

"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."


Så, nu hoppas vi att jag vinner! :)

frustration inte lika allvarlig

Tack tack tack för google, internetforum och that's it. Fungerande iPod.
Godnatt!

finner inga ord

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGHHHHHHHHHHHHHHHHH! FÖRBANNADE JÄVLA iPOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Läs ovanstående och ni vet hur jag känner för tillfället. Bara för jag lagt in massa nya låtar har den jäveln hängt sig! Förbannade jävla skit. Jag lovar, det är bara för att det är den där andra modellen, min förra fungerade alldeles perfekt och var fan i mig snyggare också.

Och tro inte att jag tänker sova förrän jag har fixat fanskapet!

ny skolvecka och ruttet schema

Egentligen var det tänkt att jag skulle ligga i sängen kl 10. (Detta tänker jag varje söndag innan ny skolvecka, men det händer ytterst sällan) Ändå sitter jag här och bloggar om något tråkigt.

Kvällen har spenderats med att konvertera youtubeklipp till mp3 filer, ack så roligt jag haft med mitt nyfunna älsklingsprogram! Har laddat ipoden med massa nya låtar inför mattelektionen imorgon. Seriöst, vem vill ha matte som första lektionen på måndagar? Eller vänta, vem vill ha matte över huvud taget? Inte jag i alla fall.

Nej, nu ska jag dra mig härifrån. Fast först ska jag uppdatera mig på vad som hänt i världen (läs perezhilton.com) hahah!

Och btw, så suger vårt nya schema.

woho, youtube forever!

Muhaha, nu har jag ett program på datorn så jag bara klistrar in en youtube länk och vips har jag låten i mp3 format! Well, jag kanske är lite efter men... what the hell ;)

ignore me if you see me cause i just don't give a shit

Klockan är 15.18 har jag klätt på mig? Nej. Jag har blivit så himla slö sen jullovet.. Nej, ge mig sommarlov nu! Har annars inget viktigt att skriva (som vanligt).. Får se vad kvällen har att bjuda på.

Dagens låt;
Cobra Starship - The City Is At War.

hey mr. can you tell me?

Fredag igen. Det gick väldigt fort? Nåja, idag har jag hunnit med att inhandla presenter och vaccinerat mig mot hepatit A och B.. Så nu är det gjort, och bara två sprutor kvar..

Till min lycka kom jag på att Säsong 5 av One Tree Hill har haft premiär i USA så snart har jag avsnitten på min dator. Kanon! Och inte nog med att det var ny säsong... det var dubbelavsnitt.

Och lite helt onödigt vetande så ska Panic At The Disco ut på Honda Civic Tour i sommar.. Precis som FOB gjorde förra året. Inte nog med att de ska turnera, de är huvudbandet! My band's all grown up now.. Och inte nog med det, de har nu uttalat sig officiellt om det som vissa hemsidor hävdat, och de har valt att ta bort utropstecknet efter Panic i sitt namn. Varför? Who knows. Så mycket mysko som de har för sig så..

Jag trodde då aldrig jag skulle skriva ett inlägg om utropstecken, men sagt och gjort..

Hur är det möjligt?

Jag förstår inte? Jag gick och la mig tidigt igår, somnade kl 23.00.. Då tänkte jag att jag borde vakna SENAST klockan 12.00.. Tror ni inte jag lyckas sova till 13.30? Shit. Jag är ju dum..

Nåja, idag fick jag brev från EF! De har placerat mig i Colorado. Jag har fått regional representant, men ingen värdfamilj eller skolplacering! Om de inte hittar en passande familj i Colorado, så byter de helt enkelt stat. Men som det ser ut nu så ska jag spendera 10 månader i Colorado!

Nej, nu ska jag klä på mig och försöka vakna, sedan titta på Gossip Girl..

so nice you know.

Det visade sig att våran kurs i företagsekonomi var slut så imorgon har vi ingen lektion! Weho, så det blir ledigt imorgon och på fredag +helgen! Skönt värre.

Det som inte är lika roligt är att vi nu istället ska ha naturkunskap, vilket suger!
Nåja, jag överlever väl det också.

Nu ska vi kika på Jamie Oliver på engelskan. Han är så himla söt när han läspar och lagar god mat (well, han säger att det är gott i alla fall men man vet aldrig).. Sedan ska jag hem och kika på de avsnitten jag har kvar av Gossip Girl.

Xo Xo
(Gossip Girl inspirerad, geek! I know ;)

låt mig sova

Jag är uppstigen och nyduschad.. Men ack så det inte var trevligt att gå upp idag. Det var meningen att jag skulle upp 09.00, men jag var bara tvungen att snooza en halvtimme. Ja.

Ska försöka ta mig kraft och klä på mig, men jag mår jätteilla! Verkligen illa. Obehagligt.. Nåja, that's it for now.

nine in the afternoon

Måste. Sova. Nu.

Har än en gång fastnat framför msn och youtube.. Får inte. Jag liksom försvinner in i min youtube-bubbla och där sitter jag.. Flera timmar kan gå, sen fattar jag att jag kanske ska dra mig ifrån datorn.

Men jag vill inte.

Dagens låt: Hoobastank - Inside of you.

you can never ever leave, without leaving a piece of youth.

Kvällen spenderades med Malin och Jess, det var trevligt som vanligt..

För tillfället håller jag på att föra över avsnitt av Gossip Girl på min dator. Alla avsnitt utom ett, som visats i USA.. Får väl se om serien är något att se.. Och så är Panic! At The Disco- Live From Denver på god väg också.. Jag laddade ju ner den igår, men tror ni jag fick med ljudet? Nej. Jävla skit.

Nej, om man skulle sova kanske? Imorgon ska jag uppkl 09.00. För tidigt egentligen, men jag måste ställa tillbaka dygnen så jag kan sova ordentligt nu när skolan börjar.

Puss på er.


time is never time at all

Nyss uppstigen. Jag vaknade 14.58 för att vara exakt. Holy hell.. Så nu ska jag dra mig upp ur sängen, fylla på iPoden med nya låtar och promenera till Bomhus.

Ja. Nu. På. En. Gång.

okej.. ni bestämmer?


image179

Är de förlovade?
Well, hon har en ring på fingret, men det kan ju bara vara en ring, eller så är det förlovning vi skådar? Hon har ju trots allt ring på andra handen också.. De små bilderna är från nyår och den stora från Costa Rica, några dagar efter nyår.. Så, den är ju fortfarande på.. Vem vet, vem vet?

Är det en förlovning så vet ni ju vart ni läste det?
Om det inte är det bör jag nog skaffa mig ett liv och sluta vara så uppmärksam!

Det ska tilläggas att jag tyckte Ashlee var skitsnygg på nyår.
Och den första bilen är faktiskt söt.

with every breath i wish your body will be broken againSedan första gången jag hörde den här låten har jag varit fast.
(Lying is the most fun a girl can have without taking her clother off)

Sen har den ju ett väldigt roligt namn också.

---

Let's get these teen hearts beating. Faster, faster
So testosterone boys and harlequin girls,
Will you dance to this beat, and hold a lover close?
So testosterone boys and harlequin girls,
Will you dance to this beat, and hold a lover close

well im afraid that i, well i may have faked it.

Så, nu har jag också förkylningen som alla andra tycks ha i det här landet..

Somnade runt 05.00 imorse, vilket inte var sådär kanon.. Sov till ungefär 12.00 och sedan låg jag mest halvt döende i sängen. Pappa tvingade ut mig till Ica (som inte heter ica längre).. Han gav mig två alternativ. Alltingen skulle jag med till affären på en gång, eller så skulle jag GÅ med dem in till stan lite senare. Behöver jag tala om att det inte tog så lång tid att få på sig kläderna och gå till affären?

Lite frisk luft gjorde mig inte speciellt bättre och jag frös som en åsna.. Väl på affären tvingade jag pappa att handla hallon och vindruvor åt mig (eftersom jag inte är godis igen och det suger).. Så nu ska jag frossa i hallon.

Puss på er..
Jag smittar!

musik som vanligt.

You were finished long before
We had even seen the start
Why don't you stand up, be a man about it?
Fight with your bare hands about it now

I never wanted to say this
You never wanted to stay, well did you?
I put my faith in you, so much faith
And then you just threw it away

----
Kärleken till den här låten är enorm. Det kanske är därför det är den mest spelade i min mp3 också. Smart billa. Jotack, jag har mina stunder.

Märker nu att jag svamlar om skitsaker, okej, mer skit än vanligt. Jag ska nog sova. Blir nog bäst så.It's much better to face these kinds of things with a sense of poise and rationality.

Fredag i all ära. Jag och Malin solade idag. (Inte bra, inte alls bra...jag vet!) Sedan stressade hon iväg till Bollnäs.. Det är sällan man ser skymten av den spillevinken nu för tiden tycker jag.

Nu ligger jag i sängen med en skål hallon och ett glas cola light. Mums säger jag bara om hallonen.. Tråkigt nog får dem mig att tänka på sommaren, som känns hundra år bort för tillfället. Jag vill ha sommar nu!

falling down again.

You can thank your lucky stars,
That everything I wish for, Will never come true.

When you go I will forget everything about you.
When you go I will forget everything about you.

I've seen sinking ships go down with more grace than you.

-----
musiken sviker aldrig.

det spelar ingen roll om jag vill ha dig

Var i valbo med Mickis och Malin och letade present åt fröken Göthe. Om jag hittade något eller inte förblir en hemlighet kära läsare.. Nåja, jag köpte en t-shirt också. Jag har blivit helt såld på det. Jag älskar dem. Yes.

Har ingen lust att blogga.
Är bara... trött, hungrig och allmänt tom.

PARAMORE PARAMORE PARAMORE PARAMORE PARAMORE

image175
PARAMORE ..

Alternativt Rockband från Tennesee, USA, med sångaren Hayley Williams i spetsen- endast 19 år fyllda. De uppmärksammas mycket med tanke på deras unga ålder, då den yngsta är född 1990. De är nu aktuella med deras andra album "Riot!", som släpptes i Juni 2006, men har tidigare släppt albumet "All we know is falling".. Bandet turnerar nu, och det var tänkt att de skulle spela i Sverige den 28 Februari men detta blev inställt då de är nominerade i så pass många kategorier i Grammygalan att de väljer att medverka på den istället. Tråkigt, men grattis till dem.

Lyssna på;

(Från All we know is falling)
Pressure
Emergency

(Från Riot!)
Misery Business
For a pessimist i'm pretty optimistic
Born For This

Panik på discot

Det nya året har börjat, och det känns jättebra än så länge.. Well, det har gått två dagar- men ändå.

Idag bokade vi biljetter till Panic! At The Disco som kommer till Sverige i Februari. På sportlovet och allt, vilket är perfekt. Jess och Malin ska med, och det kommer bli super. Jag sett fram emot att se Panic! live länge nu.Ohyes.

Dagen idag har spenderats på stan mest hela dagen. Fikade med Simon som jag inte träffat på länge. Efter att ha gått i samma klass i tre år, och sedan inte träffats på ca 7 månader hade vi mycket att prata om och jag hade jättetrevligt!

Imorgon ska jag sova ut, och då menar jag sova. Dra ut telefonen och stänga av mobilen, sedan ta ett bad och grejsa med ansiktsmask och allt som hör till.

Livet är bra, ibland!

Så var det 2008.

Kvällen igår var jättetrevlig! God mat och trevligt sällskap.

Nu ser jag fram emot ett nytt år med mina kära vänner som jag ska spendera MYCKET tid med. Det är mitt nyårslöfte. Bilder från gårdagen kommer när jag orkar. Nu ska jag duscha i en halvtimme.