more than you know

Newspaper.

Hejsan! Igar var jag pa wrestlingmatch. Det var senior night, alltsa CJ's sista hemmamatch. Han vann bada, vilket var kul :) Efter matchen akte jag, CJ, Zee och Tim ut och at, mycket smarrigt, mycket onyttgt.

Imorgon ar det fredag, och jag vet inte vad jag har planerat. Pa lordag ska dock jag och Zee aka och fixa naglarna, vi funderar pa att dra med grabbarna bara for att uttraka dem. 

Nu sitter jag i Newspaper, ser ni hur mycket school spirit jag har idag? NCHS troja och klassring. Under lunchen sa ska vi fotas for yearbook. Newpaper classen alltsa. Inte visste jag det sa jag har mjukisbyxor pa mig idag. Great! :)

ARIZONA

Jag fick frågan om jag kunde rekomendera Arizona. Okej.

Jag totalt älskar det här stället. Vintern har som kallast varit typ +11 grader celcius, just nu är det 26 grader, och på sommaren närmare 44. Vädret är super! Människorna är väldigt avslappnade och jordnära (de flesta i alla fall).

Det är palmer överallt, blandat med berg och storstad. I alla fall Phoenix. Det är så himla annorlunda jämfört med landskapet i Sverige. Hur som helst så älskar jag Phoenix, the Valley of the Sun, och Arizona!

wrestling, snabbmat, lördag & the mall

HEJSAN! :)

Lördag - äntligen! Gårdagen spenderades med skola. Jag stannade ända till halv sju på kvällen. Jag och Zena hängde med wrestlinglaget för de höll på att flytta rum i gympabyggnade. Vi övervakade allting de gjorde, mycket hjälpsamma var vi! Haha.

På kvällen åkte jag och CJ till Panda Express och käkade middag, då CIndy jobbade sent. Tim & Zena kom över och vi kikade på film, men bestämde oss för att åka till Dairy Queen och köpa glass istället (andra dagen den här veckan :|) Hur som helst hade vi det väldigt trevligt. Nu väntar jag på att Zee ska hämta mig så ska vi åka till PV mall :]

Slänger in några bilder från denna veckas wrestlingträning



(fv. CJ försöker få mig le när Zee ska ta en bild. Joe & Jeff dansar. Joe, Brandon, Andy & Mike poserar. Ricky håller Tim)

gårdagen

HEJ.

Igår blev North Canyon's wrestlinglag regionsmästare för andra året i rad. Det var kul! De vann med typ 70 poäng, den andra skolan hade typ 6 eller något. Hur som helst. Jag, Zee, Tim & CJ åkte sedan till In-n-out, ett hamburgerställe, och åt middag. Det slutade med att vi satt där i över en timme och vi kom hem runt 10..

När vi kom hem bestämde CJ sig för att han ville ha glass, så vi åkte till Dairy Queen kvart i elva på kvällen för han ville ha glass. Det slutade med att jag gjorde min engelskaläxa klockan 11, och sedan somnade som en stock.

Så nu är jag nyss hemkommen från skolan. Jag och Zee stannade kvar under wrestlingträningen och umgicks och snackade skit. Bra dag, so far.

Imorgon är det fredag, har ingen aning vad vi ska göra men på lördag ser det ut som jag, Cj, Tim och Zee ska ut igen :)

wrestling

HELLO.

Lång dag. Nu ska jag till skolan med Zee och kolla på CJ's wrestlingsmatch.
Bloggar när jag orkar.
Puss.

lär amerikaner, fortsättning del 1

Så, när amerikaner säger "sockerkaka" låter det som...
suck your cock out. Mestadels för de har en sådan rolig accent när de pratar svenska.

fraga

Jasmine: Nar jag akte sa var det jag, och tva killar till som akte. Vi flog tillsammans till Tyskland, sen till Washington D.C, men darifran till Phoenix flog jag ensam. Det var ingen representant fran EF pa planet men de kommer vara pa flygplatsen som du startar ifran :) 

lär amerikaner engelska

Alla som umgås nära amerikaner, lär dem säger SOCKERKAKA.
De kommer tycka att det låter som något helt annat! ;)

engelskalektion

Rolig konversation förra veckan.

emilia: Hold on, let me show you something that I found.
CJ: what?
e: Hold on! It was right here yesterday..
c: What were?
e: Was. Not "were."
c: Great. I'm getting an English lesson from a Swedish person.
e: I'm sorry.

3 day weekend

FREDAG:
Skolan, som vanligt.. Gjorde ingenting speciellt direkt. Efter skolan hängde jag med wrestlinglaget som hade fotografering. De frågade om jag ville följa med och bowla efter de var klara så jag tackade ja. Så jag bestämde mig för att jag skulle promenera hem från skolan, lämna mina saker, sedan promenera tillbaka till skolan så vi kunde åka direkt därifrån så CJ slapp hämta mig. Så jag gick hem, skickade ett sms till honom och frågade om han fortfarande var på skolan. Fick inget svar, så jag antog att han var där. Skickade ett till sms "I'm on my way, I hope you're still at school". Fick inget svar då heller. Så när jag äntligen kommer till skolan (okej, det är bara 1.7 km - men ändå) så ser jag han köra iväg. Jag ringer honom och säger "du skojar? jag går hit och du åker, tack så mkt!) Det slutade med att vi skrattade och jag fick extra motion. Vi åkte i alla fall till bowlinghallen, jag kom tvåa! Kickade allas ass, till och med tränarens! Det slutade med att CJ vann dock. Hur som helst så gick vi på bio efter bowlingen, och såg grand torino. Sjukt bra film!

LÖRDAG:
Cindy väckte mig klocka 8. Jag gjorde mig iordning och så åkte vi (jag, cindy, cj & bigjoe) till Tombstone. Det är en gammal westernstad i Arizona där massa gamla westerfilmer utspelat sig. Vi spenderade i stort sätt hela dagen där, och så tog vi ett sådant där old time foto! Sen åkte vi runt i någon häst och vagn och hörde hela historien om Tombstone. När vi åkte hem lekte vi "20 questions" och jag är officiellt bäst på det. Ingen kan gissa vad jag tänker på!

SÖNDAG:
SOVA.. Jag sov hela dagen, typ.

MÅNDAG: Idag är det Martin Luther King jr. dagen, vilket betyder ingen skola. Jag klagar inte!




skolan

Hejsan!
Nu sitter jag i newspaper. Skolan har dragit igan pa riktigt, mycket laxor, prov och studerande. Darav mindre tid att blogga. Det kanns som jag inte vill spendera tid framfor datorn nar jag inte behover. Sorry guys!

Hur som helst sa tar jag inte spanska langre. Det ar trakigt, alldeles for mycket laxor och med tanke pa att jag gjorde den dar spanskan forra aret i Sverige sa fragade jag min studievagledare om det var okej att jag bytte ut amnet. Sa istallet for att ha spanska sa ar jag nu en aide for guidance. De delar ut "passes" till elever som blir kallade till rektor, skoterskan eller attendance eller whatever. Sa jag springer runt campus och delar ut passes. Eller sa hanger jag med CJ som ar en aide for en larare, sa han gor ingenting under den lektioinen sa vi hanger i korridorerna. (Nej, det ar inte tillatet men jag har noll att gora)

Imorgon ar det fredag, och vi ska aka till Tombsone. Det ar nagan gamal western stad har i Arizona. Vi funderar pa om vi ska stanna over natten i ett hotell dar det sags att det spokar. Det kommer bli kul! Pa mandag har vi ingen skola heller, for det ar Martin Luther King dagen.

Har inget mer att saga. Jag saknar Sverige en aning just nu. Jag saknar skolsystemet, jag hatar att jag inte ens kan lamna klassrummet utan ett pass. Okej, newspaper och tv prod ar undantag, men det stor mig bara sa mycket. Dessutom sitter jag nu langst fram i engelskan, mitt framfor min larare. Det gillar jag inte det minsta. Vi far inte ens valja platser, utan blir placerade av lararna. Tillbaka till lagstadiet, nagon?

Naja, nu ska jag val forsoka gora nagonting som ar nodvandigt. Om tva mandaer ar jag i THE BAHAMAS!

<3

I wanna scream "I love you" from the top of my lungs
But I'm afraid that someone else will hear me
You can only blame your problems on the world for so long
Before it all becomes the same old song

hello

Här om veckan var jag på ett födelsedagskalas för en tjej som fyllde 5. Vet ni vad hon fick av sina föräldrar? Ett rosa gevär. Ett riktigt gevär. Och skjutlektioner. Hon fyllde 5 år.

fredag

When life offers a dream so far beyond any of your expectations,
it's not reasonable to grieve when it comes to an end.

lista


DAGENS PLAYLIST: Blandat. Mest Breaking Benjamin
DAGENS KLÄDSEL: hollister jeans, svarta höga converse, north canyon hood tröja (väldigt amerikansk idag...)
DAGENS DUSCH: ikväll
DAGENS FRISYR: utsläppt, nyklippt.
DAGENS SMINK: foundation, eyeliner, böjda ögonfransar och puder
DAGENS PARFYM: DKNY - Be Delicious
DAGENS HÄNDELSE: jag har snart sett klart forrest gump. haha!
DAGENS PLANER: äta middag, sova. haha!
DAGENS VILL HA: varmare väder
DAGENS SAKNAD: <3
DAGENS DROG: true brew's fruktsallad
DAGENS TRÅKIGASTE: american history
DAGENS FINASTE: han är fin han :)
DAGENS KÖP: sallad till lunch i skolan
DAGENS MAT: sallad, bagel & yoghurt
DAGENS SJUKA: att jag är så trött
DAGENS MÅENDE: trött, men bra

ett tag sedan jag skrev..

Hejsan.
Förlåt, det har varit ett tag sedan jag senast skrev. Så what's new?

Skolan drog igång i Måndags. Alldeles för trött för att börja skolan men vad gör man åt saken. Vår deadline för newspaper är imorgon och jag hade fyra artiklar att skriva den här gången. En av artiklarna, om basketlaget på skolan, blev given till mig igår, och jag gjorde intervjun idag och skrev artikeln. Men som tur var är ever, en kille i min biologiklass i basketlaget så jag kunde intervjua honom.

Mina klasser har inte ändrats ett dugg, vilket är helt okej. Jag ogillar fortfarande min engelskalärare och spanska, men vad gör man åt saken?

Idag försökte Josh lära mig om motorer och bilar under lunchen. Jag förklarade snällt att sådant inte är min grej och att jag inte förstår. Han vägrade ge upp och fortsatte förklara. Wasting his time? Yes.

Ikväll har CJ wrestlingmatch och jag kan inte gå. Jag är kompis med hela wrestlinglaget nu för jag gjort båda artiklarna för newspaper som handlade om wrestling, samt att CJ är min värdbror. Andy stoppade mig i korridoren idag och sa att han kunde få med mig på bussen om de fjäskade lite för coach, men deras match är away och jag har ingen lust att umgås med the wrestlerettes hela kvällen så jag tackade artigt nej. Andy kollade på mig och sa "don't hurt me like that!" och sa att han skulle smsa mig och berätta om han vann eller inte.. Haha!

Nu ska jag surfa vidare och inte göra någonting! Alla läxor är klara och jag är trött... pusss

virus på dator, IKEA, nyårsafton..

Så, förlåt för crappy uppdatering. Men jag har haft en elak trojansk häst på min dator men nu är det äntligen fixat. Let's see.

Här om dagen besökte jag IKEA. Jag åt svenska kötbullar, träffade en svensk som hette Johan, köpte delicatobollar, marabou choklad, ahlgrens bilar till grabbarna som älskar dem, lingonsylt, kaviar och prästost. Mums!

Nyår då? Vi åt middag, allihopa. Grabbarna kom över och vi sjöng karaoke (country sånger). Jag spelade in grabbarna och det är inte vackert ska ni veta. Sedan kollade vi på nedräkningen från NY.. Nyårskyss på tolvslaget? Yes. Mer säger jag inte ;) Efter tolvslaget gick vi ut och skrek HAPPY NEW YEAR med grannarna som hade ett stort party. Sen somnade jag i soffan halv ett... hahah!

Annars har jag också hunnit med att fixa naglarna igår, bokat flygbiljetter till New York i April, och sovit. Helt slut! På måndag börjar skolan igen.. Två veckor har gått alldeles för fort. Men vad gör man åt saken?

Puss på er.