The day I went broke

 
Jag är inte en riktigt crossfitter. Jag gillar inte bacon (speciellt mycket), och jag går inte runt i Lululemon hela tiden. Men idag så blev jag av med lulu-oskulden och köpte mig en sport BH och ett linne. Jag åt dock inte bacon. Satte även min Clean & Jerk på 123# på första försöket. Clean:ade 128# två gånger, men det blev ingen jerk (men ett PR på clean!). Nu ska jag sova; har mycket att göra imorgon med internship. Måste bygga en hemsida och en blogg(!)... ha en bra dag, Sverige!

Dress Fitting

Jag har precis vaknat och häller i mig lite kaffe för att piggna till. Jag ska iväg på min dress fitting. Förhoppningsvis är allting fixat idag så den passar. Efter det så hade jag tänkt att åka till nagelsalongen och få pedikyr. Hela kroppen värker efter den här veckans CrossFit. Tänkte köra en WOD hemma idag men det gick inte att komma upp ur sängen. Jag håller föresten på att registera en domän och kommer byta blogg inom kort... kanske i augusti! :)

En månad kvar!

Om precis en månad så gifter jag mig med den här karln. EN MÅNAD! Det är ju ingenting. Påminner mig också om att skolan börjar om en månad. 7 kurser kvar och jag har min AA - alltid något! Här får ni förresten några fler förlovningsfoton.
 
Men vet ni vad som hände idag?! Jag satte PR på Clean & Jerk... 123# !! Tio lbs mer än senaste PR. Så här gick det till: 113#, lätt som en plätt... Coach säger åt mig att gå upp till 118#. Clean går bra. Jerk? Nope. Inte det minsta. Tre försök, fula ord... well, det gick bara inte. Andra coach säger "gå upp till 123#." Här börjar jag fundera hur hans hjärna fungerar? Hur i hela världen skall jag orka tio lbs mer än min förra rep? 6 försök tog det. Jag hade inga problem med mitt clean, men jag kunde inte få vikten över huvudet. Kom halvvägs, var inte snabb nog i min punch, svor som ett djur... men till slut, på sjätte försöket, så gick det. Lite press på slutet, men jag fick upp vikten, ihop med fötterna, balansera vikten... and DOWN GOES THE BAR... Hela gymmet jublade. Och jag har även lärt mig att jag har lite stage fright. Klockan fem gruppen hade kommit in och alla tittade på mig på mitt sista försök. Bara det gjorde så jag höll på att kissa på mig. Så, there you have it! Om någon läst min väldigt ointressant PR-historia: tack och bock!

Engagement Photo

 

Time for change?

På mitt internship så får jag använda ett betalprogram och designa bloggar åt våra kunder. Så himla lätt, smidigt och snyggt. Jag har nu börjat fundera och jag tror nog att jag kommer att starta en ny blogg. Registrera domän, byta portal och börja om på nytt... Jag har bloggat här sedan 2008, 2007 var det visst, och det skulle ju vara kul att vara kvar... men, det är nog dags för något nytt. Vi får se när jag har tid!
 
 
Vi hade möte imorse med en av våra nya kunder på Luci's kafé. De har stängt av(!) AC:n på vårt kontor av någon dum anledning, så vi jobbar på diverse kafeér tillfälligt. Vi spenderade hela förmiddagen med möte, och sedan åkte jag iväg för crossfit. I måndags gjorde jag 165 squats i vår wod. Igår gjorde vi max effort pistols (enbenta squats) under två minuter. Idag gjorde vi 1x20 back squats (118#). Jag kan knappt gå! Jag skulle behöva en massage, eller två... 

Det regnade

Det regnade här om dagen. Det hade inte regnat på över hundra dagar. Ni förstår inte lyckan!
 
Det var så fint att jag svängde av motorvägen och satt mig på en parkeringsplats och filosoferade... eller så är det kanske så att mina vindrutetorkare inte fungerar, eftersom jag aldrig fixar dem (inget regn, no need). Jag var helt enkelt tvungen att vänta ut regnet innan jag kunde fortsätta. Som vanligt regnade det ungefär i en kvart. Åh, jag längtar efter en riktigt kväll med spöregn. 

Sneak Peek

Jag hämtade en av brudtärneklänningarna i veckan. Färgen var mycket bättre än jag trott och klänningen var superfin! Det här är min systers; min andra brudtärnas klänning har inte kommit in ännu.
 
Här är skorna jag ska ha på mig. De kommer inte synas under klänningen, men jag var tvungen att komma upp en bit pga längden på klänningen. Hade min dress fitting förra lördagen och jag har fått mer muskler på ryggen så det går inte stänga korsetten som är under själva klänningen, så de måste ta ut knapparna och lägga upp klänningen. $408. Svider fint i plånboken.
 
Vi har beställt tårtan och vi har fortfarande inte valt ut killarnas kläder. Jag har smärre panik men killarna bryr sig inte ett dugg. Förresten, jag har en historia åt er... skickade ut inbjudningarna för några månader sedan. En av CJ:s vänner fick en inbjudan, på kuvertet stod hans namn. Inte +1... han osar och säger att han, en till, möjligtvis två kommer att närvara. WTF? Hur otrevligt är det inte att bjuda in främlingar på någon annans bröllop? Jag sade till honom att vi gjort ändringar och han kan få ta med en +1 (tänkte att det var någon han dejtade). Han säger tack och ger mig sin +1:s namn, vilket jag förväntar mig är en tjej. Nope, en av CJ och hans gemensamma vänner som INTE var bjuden från början. Men jo, bjud in en killkompis. Who gives a fuck anyways?! Att folk inte har hyfs?

Clean & Jerk

 
Laura filmade mig idag på gymmet med en app som man kan analysera sina lift i, bland annat i slow motion. Hur som helst: här är ett av mina warm up sets med 78 lbs (antingen 68 eller 78) tror jag. Vi gör three position clean (squat clean). Först från marken, sedan hang clean, och sist high hang med en split jerk som avslutning. Superbra då man kan se exakt hur nära skivstången är kroppen, exempelvis. Jag har en tendens att ha stången nära kroppen enda upp till höften, där jag svänger ut den en liten del. Vi filmar ofta varandra på gymmet för att kunna jobba på tekniken. Här är för övrigt normalversionen! Jag ser även nu var mina 9 lbs som jag gått upp satt sig; hello muscular thighs and big butt! But you like big butts and you cannot lie :)
 

Semester

Vi hade en trevlig semester; vi paddlade kanot på stilla havet, hyrde cyklar och trampade över två mil, åt massvis med glass och god mat, njöt av kallare väder och badade i saltvatten. På minussidan? Jag blev bränd av brännmaneter över hela benen. Men mer minus än så blev det inte.
 
La Jolla
 
Soldnedgång.
 
CJ och sealions
 
Selfie

The Sweet Joy of Vacation

 
 
 
Fem underbara dagar i Kalifornien! Vi håller på att göra huset och baksidan iordning för vår 4th of July BBQ imorgon, så jag bloggar på fredag. Ha det bra!