Sneak Peek

Jag hämtade en av brudtärneklänningarna i veckan. Färgen var mycket bättre än jag trott och klänningen var superfin! Det här är min systers; min andra brudtärnas klänning har inte kommit in ännu.
 
Här är skorna jag ska ha på mig. De kommer inte synas under klänningen, men jag var tvungen att komma upp en bit pga längden på klänningen. Hade min dress fitting förra lördagen och jag har fått mer muskler på ryggen så det går inte stänga korsetten som är under själva klänningen, så de måste ta ut knapparna och lägga upp klänningen. $408. Svider fint i plånboken.
 
Vi har beställt tårtan och vi har fortfarande inte valt ut killarnas kläder. Jag har smärre panik men killarna bryr sig inte ett dugg. Förresten, jag har en historia åt er... skickade ut inbjudningarna för några månader sedan. En av CJ:s vänner fick en inbjudan, på kuvertet stod hans namn. Inte +1... han osar och säger att han, en till, möjligtvis två kommer att närvara. WTF? Hur otrevligt är det inte att bjuda in främlingar på någon annans bröllop? Jag sade till honom att vi gjort ändringar och han kan få ta med en +1 (tänkte att det var någon han dejtade). Han säger tack och ger mig sin +1:s namn, vilket jag förväntar mig är en tjej. Nope, en av CJ och hans gemensamma vänner som INTE var bjuden från början. Men jo, bjud in en killkompis. Who gives a fuck anyways?! Att folk inte har hyfs?

Kommentarer
Postat av: Henrietta

Det borjar narma sig nu :) Alltsa, fattar inte hur folk tanker nar de "bjuder in" folk till nagon annans brollop, jag haller fast vid att om man inte betalar sa har man ingen talan! Later harsh kanske men jag tror inte att folk inser hur dyrt det faktiskt ar att gifta sig.

Postat av: Wanda

Men fyyy vad oförskämt gjort. Skulle blivit riktigt förbannad!

2013-08-06 @ 15:14:45
URL: http://wandawilliams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback