sömnproblem

Om ni lägger märke till tiden så ser ni att jag postar två inlägg kort på varandra. Detta bara för jag kände att inlägget under förtjänade det, och inget mer.

Jag vet att min blogg har varit mycket musik, panic, bilder och kanske obetydligt trams för er  -men inte för mig. Det är fantastiskt att kunna lyssna på musik som får mig le, det finns liksom inte ord för det. Därför har det varit mycket sådant på sistone, och det kommer nog forsätta. Det är min blogg, du behöver faktiskt inte läsa. Även om jag skulle behöva fler unika sidvisningar för syns skull. Äh.

Många av mina inlägg en här veckan har postats efter klockan 00.00. Orsak? Jag kan inte sova. Det går bara inte. Igår somnade jag 04.00 och vaknade 10.30. Alltså fick jag inte tillräckligt med sömn, så jag borde då somnat i tid ikväll (som nu snart är morgon...) Men nej, here I am, postar ännu ett blogginlägg. Så jag är tacksam för tips hur jag ska kunna sova om nätterna, för jag är i desperat behov av sömn.

Well, that's it for now. Godnatt. God morgon?

- things have changed for me.

Kommentarer
Postat av: paulina.

svar: nej det gjorde jag inte. :( gjorde du? isåfall - var brendon lika charmig som han verkar vara på scen?

Postat av: Srinik

Tack för länken! Håller på att ladda ne den nu :) 1500 är endå inte så farligt för en festival med bra band. Men åh varför bor inte vi i London eller USA?!?

2008-03-27 @ 13:56:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback