CJ sover på soffan

Jag glömde berätta den här historien när det hände.

Hur som helst. Jag låg på sängen och halvsov en kväll, och när jag öppnar ögonen ser jag en spindel springa förbi mitt framför ögonen på mig. Den var genomskinlig, så jag tänkte att jag bara såg en dammtuss men freakade ur ändå. Jag ropar efter CJ som kommer, och jag säger åt honom att döda spindeln.

Vanligvis bryr jag mig inte om spindlar, men i Arizona vet man aldrig vad det är för farlig spindel. Han hittade ingen spindel, och sa att jag var en tönt. Sedan helt plötsligt kryper spindeln på CJ:s arm, så han dödar den.

CJ är livrädd för spindlar, för några år sedan blev han biten av en
Brown Recluse. Han blev jättesjuk och fick inte vara utomhus på två veckor, och det var nära att han förlorade armen för den blev så infekterad av bettet. Här kan ni se hur illa det kan gå (varning för obehaglig bild!)

så CJ frågar mig lite sött "wanna sleep on the couch tonight?" och jag hakar på. Så där sov vi, ihopklämda på soffan. Eller okej, jag sov, CJ råkade flyga ner på golvet tre gånger. Jag är tydligen aggressiv när jag sover. Så det slutade med att han gick och lade sig på andra soffan.

Jag sov väldigt gott, och när jag på morgonen lägger tillbaka alla kuddar i soffan så ser jag en likadan SPINDEL. I soffan. So much for that. Nu är jag officiellt paranoid och skakis så fort jag sätter min rumpa på något. Haha.

Kommentarer
Postat av: ELIN

hahah usch, är inget big fan av spindlar!



Har precis läst om hela ditt år i USA, blev så jävla taggad :D ska själv dit år 2011 ^^)

btw, visst bor du i gävle? Jag bor nämligen i Sandviken!

Postat av: Hanne

Du borde inte ha varnat -då kanske jag inte hade tittar. Usch! Är också ganska aggresiv när jag sover.. Haha senaste mobilen gick sönder så ;S

2010-07-26 @ 13:42:51
URL: http://hasofran.wordpress.com
Postat av: Linn

usch nej, spindlar är inte ett dugg roligt. :(

2010-07-26 @ 18:31:13
URL: http://alreadythere.blogg.se/
Postat av: Sofia

Hej!

Jag bor i Chandler och ska jobba som au pair ett år. Jag undrar bara vad du brukade göra på dagarna? Eftersom det är ju rätt så dött här.. haha. Men är det något som jag inte ska missa när jag bor här?

2010-07-26 @ 21:26:33
URL: http://aboutfialia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback