Universitetsplaner, CrossFit och karriärbesvär

Jag spenderar större delen av min pluggtid sittandes på golvet vid bordet i vardagsrummet. Axel älskar att ligga i mitt knä och mysa. Jag klagar då inte - han är supervarm och gosig!
 
Jag har precis käkat middag. Jag orkade inte laga mat ikväll så jag köpte en färdiggrillad kyckling och gjorde green beans. Vi körde ett skitkul - men jobbigt - pass på CrossFiten idag. 10 Rounds for Time av: 5 power cleans (83#), 5 pull-ups. Igår körde vi sprintintervaller. Himla kul! Jag har även bestämt mig för att registera mig för halvmaran i december, så imorgon skall jag ta tag i det och faktiskt göra det! 
 
På fredag har jag möte med representanten från Northern Arizona University som jobbar på vår skola. NAU har ett program med mitt Community College där man kan stanna kvar på campus och läsa sin BA där. Du undervisas av lärare från NAU, du betalar tuition till NAU, men du behöver inte vara på plats i Flagstaff. Terminsavgiften är även billigare, så det är en fördel. Jag vet inte riktigt hur jag kommer gå till väga nästa höst. Jag tar examen med min AA i maj, och kommer att söka jobb då. Jag vill gärna plugga till hösten men jag tänker inte ta mer studielån - så vi får se om jag har råd att betala en terminsavgift samtidigt som jag då jobbar och betalar på mina studielån (nu räknar vi alltså med att GC blir godkänt - hoppas hoppas!). Jag har redan en hel del i skuld och känner att jag hellre läser färre kurser och betalar mindre per år, samt att jag kan ansöka om stipendium som in-state resident, än att ta ut mer CSN lån... men vi får se. Det är ju en del bitar som skall falla på plats.
 
CJ skriver prov för fullt för olika brandstationer i stan. Det är sådant högt demand för EMT-jobb i Phoenix just nu. För att ge er perspektiv: 4000 personer skrev prov och ansökte om jobb som brandman på Phoenix fire department. De kommer anställa 8 personer. 4 av de platserna är redan tagna av praktikanter. Roliga odds, liksom... han skall dock skriva prov för Apache Junction som ligger en timme österut, där är chanserna lite större att bli anställd. Så snälla ni, håll tummar och tår för att det går vägen för honom! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback