You're the best I ever had

 Vi har haft en trevlig helg. Började helgen med att gå och se Thor 2. Jag är en sucker för Thor så jag klagade inte. I lördags vaknade vi dock av dåliga nyheter. Axel, vår schäfervalp, gnydde och kunde inte sitta stilla. Det visade sig att han hade ont i benet och haltade. Åkte till veterinären som är öppen 24/7 och röntgade honom. Det visade sig att han har höftledsdysplasi. Det är vanligt hos schäfrar, men fan så tråkigt. Han kommer ha bra och dåliga dagar resten av livet, och han har i båda höfterna så det var medfött och early onset. Men med modifierad träning, bra mat, och anti-inflammatoriska tabletter kan han ha ett ganska bra liv. Det kommer ju med stor sannolikhet bli värre när han blir äldre, men hur vi hanskas med det tar vi då. Just nu är han tillbaka till vanligt, busig och dryg som sjutton.
 
Igår kväll bjöd vi över en av CJ:s jobbarkompisar. Vi grillade och hade en liten brasa på baksidan. Jag sprang även en 8-miler på eftermiddagen. Har väldigt ont i höften idag så i veckan ska jag ut och leta på nya joggingskor. Jag skippade CrossFiten idag då det var squats och min höft är lite irriterad. Jag åkte och klippte håret istället, klippte av sju centimeter. Nu ska jag plugga, jag har en quiz i calculus imorgon... jag kämpar som ett djur för att behålla ett B i den kursen. 81.65% är fortfarande ett B!

Kommentarer
Postat av: Nadja

Då får du ett dåligt skämt av Curtis från mig:
- What do you call the guy that finished last in Med school?
- A doctor
:) När han skulle muntra upp mig för mitt låga A som bara är ett A för att min lärare sänkt hur många % man måste få för att få A..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback