A million degrees

Jag vaknade imorse av att det luktade skit i hela huset. Går upp nyvaken och hittar hundbajs i vardagsrummet. Tack för den, Axel. Vi har ett schema och det var inte dags för rackaren att gå ut, men jag antar att han hade ont i magen? Han brukar väcka oss om han måste ut på en gång, typ supergnäll i ansiktet. Men inte idag, icke.  
 
Bestämde mig för att sticka ut på en joggingrunda. Idag skulle vara vilodag men jag kände för att röra på mig. 2.5 km blev det innan jag gav upp. Det var 32 grader varmt och mitt hjärta slog skitfort. Snacka om omotiverande när jag sprang 2 mil i vintras, liksom. Men värmen gör bra skillnad. Det första jag gjorde när jag kom hem var att slänga mig i poolen. Har dessutom redig träningsvärk i rumpan då jag gjorde 155 lbs back squat igår. Woho.
 
Nu sitter jag som en tölp på soffan. Jag har nyss käkat tacos. CJ är på jobbet så jag är ensam, men om en timme börjar Criminal Minds. Det är säsongsavslutning och jag anar att det kommer vara skitläskigt. Så dum kombo att vara ensam hemma och se på Criminal Minds.

Kommentarer
Postat av: malin

ja men verkligen, gissar på att du inte gick och la dig direkt efter? :P

2013-05-23 @ 08:55:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback