BACK SQUATS

 
Gjorde one rep max Back Squat idag och jag satte 173 (78.5 kg) lbs. Det är ett 20 lbs PR för mig! Vi ska jobba på squats den här månaden, och vi kommer testa 1 rep max igen om en månad - jag siktar på 183 lbs då... förhoppningsvis! Nu ska jag hoppa in i duschen - CJ och jag har målat vardagsrummet såhär på kvällskvisten!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Först vill jag bara säga att det är jätteroligt att läsa din blogg som jag har följt sedan ditt utbytesår!:) Jag har några frågor som jag hade varit OERHÖRT tacksam över om du kunde svara på i ett inlägg.

1. Ungefär vad ligger kostnaderna på för att studera på community college i USA? Vad kostar det för dig att studera på community college per termin och per läsår? Läste på ett ställe att du skrivit att det kostade 8000 per termin, men menar du 8000 svenska kronor? För i så fall låter det ju jättebilligt, blir ju bara 16000 kr/år??? Eller? :)

2. Hur bra måste man vara på engelska för att klara av att studera på college i USA? Du kunde ju redan flytande engelska eftersom du varit utbytesstudent, men tror du att det räcker med gymnasiekunskaper i engelska om man har VG/MVG? Eller skulle du rekommendera att man läser en språkkurs innan?

Hade som sagt varit OERHÖRT tacksam för svar på de här frågorna eftersom jag själv funderar på att studera i USA. Ha det bra!

2013-08-05 @ 12:33:30
Postat av: Karolina

Hej Emilia!
Jag måste bara fråga dig om dina bästa tips för att klara av ett LDR. Jag har varit, precis som dig, utbytis i USA och träffade stora kärleken där. Vi gjorde inte slut eftersom vi är så förbannat kära i varandra och vill inte ge upp bara sådär. Vill inte låta distansen vinna över oss.

Han lämnade Sverige idag efter att ha spenderat 3 veckor här och det är jobbigare för mig än någonsin. Vart jag än gör finns minnen av allt vi gjorde och jag vill bara vara nära honom. Krama honom. Sova brevid honom igen. Men nu är det 4000 miles mellan oss igen. Det känns bara så hopplöst just nu och jag har inte ens kunnat äta något idag. Gråtandet har äntligen slutat, för stunden i alla fall. Gick du igenom sådant?

Nästa gång jag kan se honom igen skulle vara under jullovet, om 4,5-5 månader. Hur länge var det längsta du var ifrån Christoffer? Hur hanterade du det? Hur gjorde ni med skolloven? Man vill ju gärna inte åka för en vecka eftersom det är så långt och tar en hel dag att åka + jetlag? Och då blir det i princip bara sommarlov och jullov kvar? Två gånger om året känns förjävligt. Jag har precis som du hade två år kvar på gymnasiet nu. Han börjar på college nästa år.

Jag har i alla fall stalkat din LDR kategori nu och känner mig lite bättre till mods eftersom ni i alla fall har lyckats. Du skriver så otroligt bra om dina känslor och det är inspirerande. Känner igen mig i mycket. Så tack för det!

Önskar er all lycka och grattis till förlovningen!

2013-08-08 @ 21:48:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback