You are what you love, not who loves you.

Det är två veckor kvar i skolan och det är fruktansvärt mycket att göra. Jag brukar gå och lägga mig klockan 10 i vanliga fall, för att jag är en liten wimp. Senaste veckan har jag gått och lagt mig kring midnatt för jag har suttit med massa skolarbeten. Men hårt jobb betalar av sig i framtiden. 
 
Jag har varit trött på senaste tiden. Jag vet att det har haft delvis med min kost att göra. Jag har loggat all min mat och jag har ätit för lite jämfört med min aktivitetsnivå osv... Jag har börjat följa Paleo lite mer strikt, dock så lämnar jag rum för lite mer mjölkprodukter än vad strikt Paleo gör. Jag har även försökt få in mer naturliga fetter. Jag har exempelvis precis lärt mig gilla avocado. Tog bara 21 år. Så här såg min mat ut idag:
 
Frukost: äggröra med salsa och en halv avocado
Snacks: en "granola" bar från Sprouts gjord på mandel, cashews och dadlar 
Lunch: bacon/ägg/avocado/kyckling-sallad från ett café i stan, samt löksoppa.
Middag: En stor köttbit, ungsbakad sötpotatis och morötter, en hel avocado.
 
Frukosten tycker jag är svårast. Jag har ätit mycket grekisk yoghurt och ägg, men jag tröttnar så lätt på ägg. Dessutom är jag inte sugen på något alls på morgonen. Kaffe möjligtvis. Appropå kaffe, så här stavade killen på Starbucks mitt namn, efter jag stavat det högt åt honom.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback