Paradise Valley Community College

Mina slutbetyg är inskickade till skolan, och idag ska Cindy hämta upp mina visumpapper. Skolan kunde inte ge mig dem innan betygen var inne - så nu håller vi tummarna på att allting går vägen!

Kommentarer
Postat av: Ellen - College USA 2011

Va kul :) jag väntar på att skolan ska få mitt CSN beslut så att dom kan skicka mig mina visum handlingar med, så att man kan bli klar någon gång :)

Postat av: Anonym

Tja, har kommit halvvägs through your blog. Är nu på januari 2010! Ville bara säga att det är sjukt grymt skrivet och i can only imagine all the things you've been through. (Sorry for all engelska, jag kommer inte på nå bra uttryck för de på svenska. HAHA fast jag tror du förstår, it's a kind of been there done that situation)



Jag bara undrar, vad tycker dina föräldrar om ditt förhållande med C trodde de att det skulle hålla så långe som det gjort?



Pratar dem mycket med honom (När han hälsar på) eller är det bara hej? Dvs ser dom honom som en i familjen eller deras dotters kille!



Trodde du själv att ni skulle klara det så länge? Och vad säger folk när du simply säger min kill bor i usa?



Och en sista fråga, som jag ser det har du och Cindy kommit varandra nära och så, hur är det med dina föräldrar är de "Sura" eller kanske inte sura men upset att du tillbringar så mycket tid som du gör i usa, asså blir dem avundsjuka, eller avundsjuka kanske inte är rätt ord, men hoppas du förstår vad jag menar? Och vad tycker dom om cindy?

2011-06-05 @ 02:13:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback