frågor

Hej! Jag undrar vad det kostade för dig att börja på college i USA, då menar jag the total sum. SKulle vart mycket tacksam för svar för jag vill så gärna studera i USA efter gymnasiet :) ha en underbar dag! kram!
Hej! Nu har jag inte börjat på college än, så jag kan inte säga hur mycket det kommer kosta. Men min skola vill att jag har en bankgaranti på $19 000, så de vet att jag kan finansiera: tuition, försäkringar, boende, böcker, osv..

Vad är det för busniesstrip du gör i USA? Kan du berätta mer om det. Får du mer poäng till college när du gör denhär resan:) ?
Varje elev i trean på Thoren Buisness School får åka på en business trip till valfritt ställe. Dock ska man göra ett projekt eller liknande som innehåller business. Jag åkte då till USA och ska följa med två advokater till rätten för att se när en personlig konkurs går igenom. Sedan ska jag göra en lite jämförelse hur man hanterar personliga konkurser i Sverige och USA. Och nej, detta räknas inte mot mina collegeansökningar.

Har du gjort SAT eller ACT för admission till Universtity/College eller söker du med endast SV gymnasiebetyg + TOEFL testet?
Jag söker endast med betyg och TOEFL, samt letters of recommendation. Colleget ska jag starta med kräver inte SAT eller ACT, dock kommer de med stor sannolikhet behöva göras innan jag byter till ett universitet - men då gör jag dem i USA i stället.

Kommentarer
Postat av: F

Tack Emilia för din blogg. Fann den idag då eftersom jag har haft en deppdag hela dagen. Träffade min kille när jag bodde i england hela höstterminen. Sen åkte jag hem i december och så var jag hos honom nu över lovet. Och jag saknar honom så och vet inte när vi kommer ses igen. Din blogg gav mig lite styrka. Fast du vet ju att du och din pojkvän kommer kunna vara tillsammans i framtiden. Riktigt så klar är inte framtiden för oss. Fortsätt att blogga, du har en väldigt spännande och inspirerande blogg.

2011-03-06 @ 23:46:02
Postat av: Anonym

Har du redan sökt till college eller håller du på och söker nu?

Behövs interviews eller gör du ansökning via papper?

Lycka till

2011-03-15 @ 06:28:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback