frågor frågor

Hej! Tänkte bara fråga en sak apropå stipendiumansökningar. Jag ska åka som utbytesstudent till usa nu till sommaren, har du möjligtvis något tips på några bra stipendium man kan söka för det?? :) Det kostar ju en del.. Hoppas du vill svara, Tack på förhand! Föresten, du har en jättebra blogg!! :D
Hej Lina! Förlåt, jag har varit rätt upptagen med massa annat hemma och jag glömmer bort att svara på era kommentarer. Ber om ursäkt för det! Jag själv sökte inget stipendium så jag är lite osäker, men kolla med din organisation om de lottar ut någonting. Jag vet att EF gjorde det när jag åkte. Annars finns den här sidan att kolla in, och andra liknande sidor. Man betalar en summa för att sedan söka i deras databaser för stipendium. Googla "stipendium utlandsstudier" så kommer det upp massa länkar! Lycka till!

Hej hej, vill bara säga att du måste vara en underbar och stark person som (på sätt och vis) lyckats hålla igång två liv, det svenska och de amerikanska, så länge. Keep it up! Älskar din blogg!:D .. ska du förresten fortsätta blogga sen om ditt/dina college år? Kram
Hej! Tack för din söta kommentar. Ja, jag hade tänkt att hålla igång bloggen då också. Det är ju roligare att blogga när jag har någonting intressant att blogga om. När jag är hemma känns det som att det bara är strunt, typ. Hehe. Men jag ska försöka blogga så länge so möjligt.

Kommentarer
Postat av: Sara

Gillar din blogg, väldigt spännande med inlägg från USA :)

2011-03-10 @ 13:00:06
Postat av: LINA

hej! jag hade tänkt att så thoren business school i gävle, är det bra? och vad menar du med block schema? :) tacksam för svar! (jag vet att man redan valt med jag tror jag ska göra omval i april.) hade tänkt att gå handels och administrationsprogrammet :)

Postat av: Lina

Tack så mycket för svaret! och Ingen fara! Jag kan förstå att du inte haft tid:) Det är ju bättre sent än aldrig:D Jag åker med Ef och jag frågade dem om de hade några stipendium, men de hade tydligen inte det. Jag hade också för mig att jag läst nån stans att de hade det.. menmen. Ska kolla vidare på det du rekommenderade! :)

2011-03-12 @ 18:13:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback