utbyteskilon

Hej! Klart du förtjänar vila efter att du gympat så hårt! Jag har följt dig ett tag (hehe år) och du har gått ner i vikt så mycket! Om det här känns för personligt så behöver du inte svara alls men hur mycket har du gått ner i vikt sen ditt utbytesår och är du på någon diet eller nåt? Jag tycker du sir så frisk o smal ut :) Jag är bara nyfiken för jag behöver själv gå ner några kilon. Men somsagt, du behöver ej svara :)
Tack och ha det bäst!
Hej! Tack för dina ord. Visst har jag gått ner en del sen jag kom hem från USA. Jag vägde mig dock inte när jag var där, frutom en gång, och då vägde jag 72 kilo! Jag är även bara 163 lång, så ni kan få ett litet perspektiv. Nu så väger jag kring 64, varav 43 kilo är muskler (wohoo!)... jag har aldrig varit en sådan person som är jättefixerad vid nummret jag väger, utan jag mår heller bra när jag tittar i spegeln, så att säga.

Just nu tränar jag ca fem gånger i veckan, gym varvat med kondition. Jag mår så bra av att träna och jag känner mig välmående. Sen är min vikt inte "ideal" för min längd, men vafan - jag har rumpa, bröst och höfter! :) Jag tänkte faktiskt visa er en bild efter balen i morgon, hur jag såg ut för två år sedan på balen i USA jämfört med nu så får ni se. Angående diet så undviker jag snabba kolhydrater, men på helgerna så äter jag godis eller glass. Jag tycker inte heller det känns som en diet, utan jag mår ju bra när jag äter och tränar så här, så då fortsätter jag så :) Självfallet äter jag snabba kolhydrater ibland när jag blir riktigt sugen, men det är inte så ofta längre faktiskt...

Jag och min fina vän Niclas pratar mycket och mat och dieeter i allmänhet, då han varit svårt sjuk ett tag. Och han får mig att inse att man inte ska lyssna på vad alla andra säger om dieter och kost. Vi är alla så olika och vi vet själva vad som är bäst för våra kroppar. Mår du bra av att äta godis varje dag, ja då gör du det :) Jag blir så sur på alla som pekar finger så fort man äter annat än "tallriksmodellen" ... oj, nu blev det ett väldigt passionerat inlägg här, men hoppas du fick svar. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback