fötter fötter

Äntligen fick vi ett mer logiskt svar på vad som är fel på min fot. Jag ska inte gå in på tråkiga detaljer men efter att sjukgymnasten ryckt i foten (och ont som fan gjorde det), så blev foten helt plötsligt mycket mer rörlig. Det känns så bra att veta att det kan bli bättre. Det kanske aldrig blir helt bra, men det kan bli bättre om vi fortsätter med ryckandet regelbundet! Jag fick även en "remiss" på nya skor, så jag har ett par nya joggingskor i hallen nu!

Kommentarer
Postat av: Anonym

var du i bouloungern idag? :P

2011-04-20 @ 21:32:18
Postat av: josefin

Hej.

Jag skäms för att jag endast kommenterar din blogg en gång innan och känner att nu ska det verkligen bli ändring på det.

Du är en stor insperationskälla för mig. Jag har läst din blogg sedan du bodde i USA och du är tjejen som fick mig att vilja åka till USA på collage.

Det kunde jag tyvärr inte göra men har planer på att åka som au pair när jag gått ut gymnasiet.

I allafall, ville igentligen bara säga tack för att du inte slutat blogga. Tack för att jag alltid kan gå in här och att du känns så äkta och stark.

Det är så skönt att få gå in på din blogg och så försvinner man lite från sitt eget liv (älskar mitt liv, missförstå mig inte, men ibland är det skönt att bara försvinna ett par minuter).

Ta hand om dig! / Kram

2011-04-20 @ 21:53:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback