Jillian Michaels 30 Day Shred

Idag invigde jag träningsdvd:n 30 day Shred, av Jillian Michaels. Hon lovar att om man utövar denna träning i trettio dagar, så kan man gå ner nio kilo på en månad, dock om man följer en speciell diet och blabla... ni vet allt det där. Jag går inte in med inställningen att jag ska gå ner nio kilo, utan att bli mer vältränad.

Jag har provat andra träningsdvd:er, många när jag var i USA och var väldigt inaktiv, haha, men de har varit så löjliga. Den här var bättre dock. Ingen vila emellanåt, och går efter principen cardio, weight & abs training.

Det finns tre nivåer, och första nivån utövas i tio dagar. Efter det går man vidare till nivå två osv... Självfallet blir det mer krävande övningar desto högre nivå. You guys get it! Det finns instruktioner för både nybörjare och mer avancerade.

Hur som helst blev jag allt lite svettig! Vad som behövs utöver videon är vikter. Michaels rekomenderar mellan 3-5 lbs (1,36-2,27 kg enligt min converter). Jag körde med två kilo i vardera och det var bra att börja med i alla fall, med tanke på att jag inte är sådär jättestark i armar/axlar.

Träningsvideor är inte riktigt min cup of tea, men jag ger den trettio dagar så får vi se om det blir något resultat.


Kommentarer
Postat av: Ninja Ister aka MorSan

Heja, heja! Kör hårt bara, bicepsen kommer att svälla och lägga sig på rätt sida om överarmen!

Postat av: Fia

Du som numera är en van USAresande, vilka extra avgifter får man betala inför en resa till USA? Hur hittar du de billigaste flygresorna dit/hem? Ngn särskild hemsida och/eller tips?

2010-09-06 @ 00:09:35
Postat av: Anonym

blir kul o höra vad du tyckte efter månadens slut :)

2010-09-06 @ 21:54:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback