svarar på frågor och umgås med pojkvän

Hej!

Förlåt för dålig uppdatering, och det kommer hålla i sig i några dagar. De senaste dagarna har vi spenderat med att måla! Vi ska nämligen flytta så måleriet i nya lägenheten är i full gång.

Imorgon ska jag och CJ åka till Arlanda, hans flyg går klockan 09.00 på lördag morgon, och med den stränga säkerheten till USA nu så vill vi vara där i tid, så vi ska sova på hotellet på Arlanda imorgon natt. Det blir aningen jobbigt för mamma att gå upp tidigt på lördag morgon och köra till Arlanda, speciellt i vädret. Men hotellnatt blir mysigt :)

Nu ligger vi båda i sängen och spelar spel på våra ipods, vi är riktiga nördar. Haha! Jag har svarat på de flesta frågorna i ett worddokument, men jag vill helst ta vara på tiden med CJ nu istället för att sitta vid datorn. Men jag svarar nog på några fler imorgon på tåget till Arlanda, eller när jag åker hem på lördag. Alright? :)

Det kommer nog några stiliga bilder från målningen senare, om jag orkar, haha! Ha det så bra så länge :) PUSS


Bilderna är tagna av min kära vän Jessica :)

Kommentarer
Postat av: Anna

GUD vad ni är fina tillsammans! Ni ser så kära ut och uppskattar tiden tillsammans, B-E-A-UTIFUL ! :) Tack för en underbar blogg!

2010-01-07 @ 22:40:51
Postat av: Anonym

Fan vilka fina bilder!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback