vår i phoenix

God kväll vänner!
Klockan är nu 6.30 pm ish och det är 39 grader varmt ute. Jag blev solbränd när jag gick mellan lektionerna idag! Tro det eller ej men jag kommer sakna hettan i Phoenix.

Skolan var rolig idag. Fick mitt biologiprov avklarat och fick hundra procent! Sen tog jag ett test över the great gatsby. Tre frågor som tog mig femtio minuter att svara på. Mrs. Travers ville ha utförliga svar. Det fick hon.

Jag fick även ett mail där det stod att jag fått sommarjobb hos gavlegårdarna i sommar, vecka 29-32 tror jag det var. Någon annan som ska jobba då? Det kommer bli skönt med jobb så jag kan skramla ihop pengar och komma tillbaka till Phoenix under höstlovet!

Justja, igår fick vi våra yearbooks! Jag är inte med på småbilderna, då jag inte var här för fotograferingen, jag var nämligen inte i the U S and A. Dock är jag med på newspaper sidorna.

Idag åkte jag till Zee efter skolan och hung out. Vi käkade pizza á la amerikansk style. Jag ser så fram emot svensk mat! Sen åkte vi till CJ's jobb. Han coachar wrestling på en middle school så vi åkte dit och umgicks med honom, hans vänner och the kiddies som han coachar. De hade grillkväll så vi fick hotdogs!

Imorgon ska jag på ett wedding reception med Mr. A då en två som jobbar på skolan gift sig, och Mr. A var inbjuden. Det kommer bli kul! Mingla med lärarna, woooho. Haha! Nejni, ha det bra!


Kommentarer
Postat av: malin

oj vilken tur att du fick jobb :)snart syns vi sååå snart <3

Postat av: Elin

En fråga bara :) Mina föräldrar tror att om man blir utbytesstudent så måste någon från USA komma till min familj medan jag är hos någon familj i USA. Det stämmer inte eller hur?

2009-05-09 @ 18:02:41
Postat av: Anonym

bra med 100%! :D

Va roligt med bröllop oxå!

Du måste verkligen leva livet.:d

2009-05-09 @ 23:04:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback