måndag igen. 12 school days left :(

12 skoldagar kvar! Ohboy. Idag fick jag min yearbook signed, eller vad man ska säga. Folk skriver minnen och hälsningar i ens yearbook. :)

Fick en fråga om mig och Mr. A, nej vi kommer inte göra slut när jag åker hem. Jag vet, jag ska inte vara naiv och tro att det kommer vara lätt och lika bra som det är nu, hela tiden. Vi går i high school, han börjar på college i höst och god knows vad som kommer hända? Jag kommer tillbaka till Phoenix på höstlovet och vi får se hur saker och ting är då :)

Just nu pluggar jag inför mitt biologi-prov som jag har imorgon. Om blad och celler i ett blad och blommor. Så otroligt intressant. Eller kanske inte.

Ikväll ska jag ut och käka middag med CJ och några av hans kompisar, det var längesen så det kommer nog bli kul :) Nu tillbaka till att plugga. puss!

Kommentarer
Postat av: Louise

Hej! Jag ska fara som utbytesstudent 2009/2010 till USA, och jag följer din blogg med stort intresse! Den är jättebra, och jag blir väldigt taggad på att fara när jag läser den :)

Postat av: Ninja Ister aka Mamma

Vad menar du, 12 skoldagar kvar? Vad ska du göra sen då? Jag menar...det är många dagar kvar tills du ska hem.



Jag längtar efter dig men jag förstår att du har lite dubbla känslor inför hemresan.



Kramar i massor!

2009-05-12 @ 12:06:58
URL: http://blogg.aftonbladet.se/2354
Postat av: maja

jag vill se kort på Mr.A!!!!!

2009-05-12 @ 17:12:54
Postat av: Victoria

Kan du inte berätta om dina känslor kring att du snart ska åka hem till Sverige? Jag ska själv åka bort i höst som exchange student och jag är jätteintresserad över hur andras känslor är nu mot slutet :)

2009-05-12 @ 18:29:52
Postat av: sofie

jag älskar din blogg, den är grym! :)

2009-05-12 @ 22:35:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback