106 F!

Oh herre gud. Idag när 7th hour var över, var jag på väg till Zena's bil, jag gick ut genom skolans dörrar...  värmen slår emot mig. 42 jävla grader. Jag dog nästan efter att ha varit i ett svinkallt klassrum i en timme. Phoenix värms upp, mina damer och herrar. 100 F kan jag ta, det är okej, men det börjar bli lite för varmt när det går upp mot 110 F.. Speciellt när det aldrig blåser!

Nu har vi såkallad "heat lightening" här. Det blixtrar rejält, dock är det inget muller. Jag vet inte riktigt hur fenomenet uppstår, men hela himlen lyser upp och det blixtrar över allt. Det blåser också... Tydligen väntas regn i natt. Mysigt!

Nu ska jag texta mr. A så han kan hämta upp mig och vi ska åka och köpa glass på Diary Queen! :) Imorgon, skola igen.. 4 skoldagar kvar, sen 3-day weekend och finals Tisdag och Onsdag nästa vecka.

Puss

Kommentarer
Postat av: Ninja Ister aka Besserwisser Mamma

Hörrö, i svenskan används inte genetivapostrof, dvs det skrivs Zenas inte Zena's! Mycket viktigt. Det är bara om namnet slutar på s man sätter genetivapostrof, och då efter s:et - exempelvis Lars' bil, Kriss'docka.



Här har vi varmt och skönt, nästan 15°C! Så den svenska sommaren är på väg!

Postat av: Matilda Flach

MEN SHIT!! HOW DO YOU SURVIVE?!

2009-05-19 @ 11:56:46
URL: http://fflach.blogg.se/
Postat av: Emilia

Cut me some slack! ;)

2009-05-19 @ 16:32:34
Postat av: Ninja Ister

Puss, Lilla Hjärtat! Jag vill ju ha hem dig så jag får tjata och gnälla på dig!



Love you!

2009-05-19 @ 19:09:53
URL: http://blogg.aftonbladet.se/ister

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback