we are here tonight, and that's all that matters

Var ska jag börja? Vi sitter nu på hotellet, helt slut efter en fantastisk dag på hultsfred! 30 000 människor, festival, skivsignering, spelningar överallt, snygga människor och superbra musik! Nästa år är det camping som gäller!!

I kön till skivsigneringen, Paramore skulle signera, träffade vi två superroliga tjejer - superbra start på dagen. Att jag sedan träffade självaste PARAMORE är ännu mer fantastiskt. Jag har pratat med Zac, Josh, Jeremy och HAYLEY! Och så fick jag min Riot! skiva signerad och blev alldeles starstruck. Allting var över på typ två minuter, men wow!

Väntan på Paramore var rätt lång, då de spelade 21.30 och vi kom dit 16.15.. Så vi såg Babyshambles - och ja, de var faktiskt en besvikelse. Jag har inte sett dem förr men jag är inte så stort fan av Pete Doherty och sådan musik, men det var ändå helt okej i väntan på Paramore. Vi checkade in scenerna, åt vegan-texmextallrik och gick runt. Sen såg vi Simple Plan - inte heller något jag lyssnar på men live var de super! Mina svarta converse var efter den spelningen inte svarta, utan gråa. "Svenska tjejer är mycket snygga".

Vi drog oss till slut från SP och satte oss framför scenen där Paramore skulle spela. En timme gick superfort med roligt sällskap - och vips intog det orange yrvädret scenen! Vi var längst fram, och jesus vad det inte är lämpligt att vara 160 centimeter lång vid ett sådant tillfälle. Jag klämdes och fick knappt luft, men med lite knuffande tillbaka gick det perfekt. Jag var så nära - och bra var dem! Roligast var nog att de spelade Stop This Song (Lovesick melody). Vi sjöng, vi hoppade, vi skrek och vi hade världens bästa 60 minuter! Dessutom träffade vi R som var riktigt trevlig och var med oss resten av kvällen.

Efter Paramore kollade vi på Jimmy Eat world - som faktiskt var förvånansvärt bra! Och Rage Against The Machine som spelade 00.00! Så mycket folk, sådant drag! Träffade på mycket intressanta människor, sedan slog vi oss ner framför Pampas och tittade på Neverstore, sittande i gräset med R.

Det jag vill få fram med detta inlägg är att jag haft en superbra dag på Hultsfred tillsammans med S och A. Jag kan inte vänta till Hove och Hultsfred nästa år! Får ni chansen - se Paramore. Ni kommer inte bli besvikna, jag lovar!

Nu ska jag sova, mina fötter värker och mina ögon ramlar snart ihop. Vi har trots allt varit vakna sedan 06.40 igår morse. Bilder från festivalen samt signeringen kommer imorgon. Orkar inte nu! Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback