it's human to want to explain the unkown.

Hej!

Nu har jag varit i Phoenix i exakt en vecka. Känns som jag kom hit igår - fast det känns som jag känt familjen hur länge som helst. Hur som helst så känns det inte som jag förklarat allt så here we go!

Min värdfamilj består ursprungligen (är det ett ord?) av Cindy och CJ, hennes son - lika gammal som jag. Men CJs bästa vänner Joe och Andrew bor också här för tillfället. Så, lilla stackars emilia från sverige blir retad av alla killar. De har väldigt roligt åt mig, för de är typ filmfantaster. Så varje dag frågar de "har du sett den filmen då?" så svarar jag "nej!" och så suckar de. Så jag har börjat med "come on, I'm from SWEDEN". Så nu när jag säger att jag inte vet vad något betyder eller att jag inte sett den filmen eller vet vem det är etc... så säger joe "SHE'S FROM SWEDEN". Så det är min nya sak.

Igår i skolan så var jag väldigt trött, så sa CJ åt mig att säga efter honom. Så sa han att jag skulle säga "I fucking hate school". Smart som jag är sa jag "I'm not gonna say fucking!". Behöver jag tala om att jag blev retad hela dagen för det?

Nåja, idag har jag haft en shitty day. Jag har varit trött och skolan är svår. Jag fattade ingenting av algebra så jag har bytt till första geometriklassen (jag får läsa med 9:e klassarna) haha - jag vet, men jag fattar verkligen inte matte på svenska - så jag förstår det ännu mindre på engelska. Vi höll på med "and" & "or" inequalities. Say what? Så imorgon har jag geometri istället för algebra. Förutom det så funkar det rätt bra. Biologin är fortfarande lite rörig med alla uttryck, och i engelskan håller vi på med folk tales och annat under litteratur - så det blir några svåra ord men jag förstår samanhanget i alla fall.

Jag har signat up mig för två stories i newspaper production class också. Alltså skoltidningen. Jag ska göra en artikel om foreign exchange students, vilket är passande med tanke på att jag är en sådan - och om badmintonlaget på skolan. Det har jag ingen aning om hur det ska funka men Kayla skulle hjälpa mig med intervjun och allt sådant.

Nu har jag nyss gjort klart min homework och chores. Jag har dammsugit hela huset, jag måste göra det varje dag för att hundarna lossar så mycket hår. Men it works, det tar högst 15 minuter.

Imorgon ska vi till MEXICO.. I can't wait! Det är labor day nästa vecka så jag behöver inte gå till skolan på måndag (och tisdag?) eller jag kanske har fel om tisdag. Men hur som helst så kommer vi hem på tisdag. Dessutom kommer jag missa ett quiz i biology - vilket jag inte bryr mig om just nu - för jag är ändå helt lost på det här kapitlet som vi håller på med..

Och jo - EF sa till mig innan jag åkte att det är väldigt vanligt att röka weed här. Okej, inte mer med det tänkte jag. Men idag på biologin var jag i samma grupp som en tjej och en kille som började snacka med mig. Så frågade de om jag rökte, så jag sa nej. Vet ni vad tjejen sa? "Oh, okay - I'm the biggest crackhead in school. I've been high every day so far this semester". Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga! Haha. En kille brevid mig i english class vände sig om igår - så frågade han "you're new - right?" "yeah, foreign exchange student from sweden. this is my 2nd day" "sweden.. sweden.. as in sweden, far away?" "yes, sweden far away". "okay, do people in sweden smoke?" "yes, they do. why?" "just asking. do you smoke?" "no, i don't. and even if i did EF would send me back to sweden" "oh, that sucks.. you see - i smoke weed"..

Jag menar, det var ju verkligen jätteintressant fakta för mig att höra. Förutom det så gick jag vilse igår när jag skulle till newspaper. Och sen var jag tvungen att fixa ett school ID. Och det var den fulaste bilden jag någonsin sett på mig själv i hela mitt liv. Hon sa inte ens till mig när hon skulle knäppa... och det värsta är att den bilden sätts i the yearbook!!! Inte kul alls.

Nu bör Cindy snart komma hem från jobbet. CJ är också och jobbar så det är bara jag, brody och chyenne här (the dogs). Justja, jag har lärt killarna lite svenska. Det låter så himla fel, men det är kul! Dessutom råkade jag prata engelska med malin i telefonen igår. Något i stil med "and then he was like..." Ni ser. Amerika förstör mig efter en vecka (!!)

Ha det bra! Jag får se om jag hinner uppdatera imorgon innan vi åker till Mexico - annars hörs vi på tisdag.

Kommentarer
Postat av: Ister

Jisses, får du dammsuga hela huset varje dag! Det låter jättebra!



Förresten, prata inte för mycket i mobilen, det är svindyrt... och det är ju jag som betalar?!

Postat av: Ellen

Haha vad kul för dig med fotot! Nejdå jag skulle bli så arg på den som tog kort, som inte äns sa till när det var dags att le! :P

2008-08-29 @ 00:39:47
URL: http://ellens.devote.se
Postat av: Anonym

hoppas jag kommer i en familj som din

+ att dom röker weeed

skulle bli en upplevelse

2009-06-27 @ 11:29:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback