get a little mud on the tires

I close my eyes and the flashback starts.

Hej!
Äntligen fredag. Inget mer jobb på två dagar och imorgon ska jag till Stockholm! Idag på jobbet satt jag på backen och rensade en häck. Vad jag inte visste var att jag rev upp ett myrbo. Klasklättermyra, pissmyra, fick för sig att klättra upp för hela mitt ben. På vägen bet han mig tre jäkla gånger. Det sved som jag vet inte vad och nu har jag tre stora bett på benet..

Resten av dagen gick fort dock. Jag hade ovanligt roligt faktiskt. Nu är det bara en vecka kvar också.. Sedan har jag två veckor sommarlov och sedan börjar skolan. Hur gick det så fort?

C ringde mig imorse. Mark var där och de höll på att packa inför San Diego. De sitter nu i bilen på väg till California och här sitter jag i Gävle. Vad jag hade gett för att få promenera där på stranden med honom i San Diego. Men vi ses ju i Oktober..

Imorgon ska jag som sagt till Stockholm. Det blir nog roligt! Gröna Lund skall intas. Så snart blir det väl läggdax (!) Jag ska upp klockan sju imorgon. Det är ju en timmes sovmorgon, när jag tänker efter.

Kommentarer
Postat av: sara

im sitting there on a balkony in summer air

Postat av: Anonym

Din blogg är så underhållande att läsa. Tycker riktigt om den! :)

2009-08-01 @ 01:02:54
Postat av: Anonym

vilket datum ska du till arizona?

2009-08-01 @ 15:22:27
Postat av: Anonym

hejsan! jag undrar om det är vanligt att man har en pool när man bor i phoenix? med tanke på värmen och så... tack för en bra blogg :)

2009-08-01 @ 18:22:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback