So what's going on?

Så vad händer här borta? CJ jobbar, jag går i skolan, jobbar och tränar. CJ skall även iväg till Texas på jobbresa nästa vecka, så jag har huset för mig själv i fyra dagar (då sover jag med baseball bat under sängen...) Och glädjande nyheter angående green card; vi väntar nu på intervjudatum! Jag har också fått mitt arbetstillstånd godkänt så nu väntar jag bara på det kortet i posten. När jag får det så har jag ett employment identification number och får alltså jobba här borta! Vet inte hur mycket tid jag har att jobba nu när skolan är i full fart, men vi får se.
 
Här är en dålig bild på nya bilen. 2013 Dodge Charger. Jag är helt förundrad över att vi har en helt NY bil. Och livrädd. Vill absolut inte köra den, hehe.
 
Jag har även tappat en diamant i min vigselring. När vi köpte ringarna så var dom storlek 7 3/4, jag har haft den sized down ett antal gånger och nu är det en 5 1/2, och tydligen så sätter det otroligt tryck på diamanterna, och de hoppar ut ur sin hylsa. Hur som helst så har dom beställt en ny till mig då jag har livstidsgaranti. Jag var även hos smyckesbutiken igår och kollade på vad jag har för alternativ angående att byta in mina ringar. Jag älskar min förlovningsring, men den fastnar på allting. Jag har haft lite problem med diamanten i mitten på den så jag kommer troligtvis byta in den mot en annan någon gång nästa år. Det känns så himla själviskt men CJ är den som har pushat mig att göra det, då min ring inte är speciellt praktisk för vardagslivet just nu (basen på halo settingen är så upphöjd så den fastnar på saker och jag sliter på grejer.) Både jag och CJ föll pladask för denna skapelsen. Om vi ska byta in den så måste vi dock betala mellanskillnaden, så därför väntar vi med det, allra helst när vi redan har en del utgifter så som bil, studielån osv...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej, vilken fin ring!! Vad skulle en sådan ring kosta?

Har du förresten instagram?

Svar: Tack! Om jag uppgraderar genom att byta in mina ringar så går det loss på ungefär $2000. Och på instagram heter jag "emiliasisson"
emilia

2013-09-15 @ 10:26:55
Postat av: Anonym

Hur stor är stenen på ringen och hur bred är själva ringen? Den ser jättefin ut!

Svar: Jag vet inte hur bred ringen är, men stenen är 1 ct. Min ring som jag har nu är totalvikt på 1 ct också, men "huvud"stenen i min nuvarande är en princess 0,5 ct.
emilia

2013-09-15 @ 12:37:53
Postat av: Stephanie

Så klassisk!Jag har inte fastnat med min än även fast den är hög och jag älskar hur mycket den runda glittrar :)

Postat av: Madde

Synd med ringen, men superfin är den iallafall!
Är du intresserad av ett bloggbyte? Asså jag länkar till dig och tvärtom? är i "mellankrigstiden" nu (high school i idaho 2011-2012) men ska börja på unversity of idaho fall 2014 :)

2013-09-23 @ 12:27:53
URL: http://thecollegekid.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback