Det här med bloggen

Alltså, jag vill så gärna skriva massa inlägg om bröllopet men våra fotografer (även min chef) tar hundra år på sig att gå igenom fotona. Börjar bli riktigt less nu. Sedan tror jag inte heller ni uppskattar bara bröllopsuppdateringar. Skolan har ju börjat igen och jag har noll fritid mellan calculus och accounting. Jag har även blivit med ny mobil och har inga bilder att dela av mig med ännu... Vi hörs när jag får tid att andas: imorgon, skola och jobb! 

Kommentarer
Postat av: Lisa

Emilia grattis till dig och maken!

Det kan aldrig bli för mycket foton från bröllopet!!

2013-09-04 @ 12:13:41
Postat av: C

Naturligtvis uppskattar vi bilder från bröllopet! :)

2013-09-04 @ 16:20:13
Postat av: Stephanie

Calculus och accounting samtidigt?! Du är galen kvinna ;)

Postat av: Nadja

Kan aldrig bli för mycket bröllop :) Jag hoppas att du får bilderna snart så du slipper vänta, vet hur frustrerande det är..

2013-09-04 @ 23:10:54
URL: http://www.alohanadi.com
Postat av: Stephanie

Herregud!! Jag kommer ihåg när Ben tog micro, hans läxor tog timmar varje dag och han möttes med sin studiegrupp minst 2gånger/veckan! Jag läser 3 sociology klasser och developmental psychology. Jag har ju läst hälften science förut så denna termin kommer att vara den enklaste!! När vi bestämde oss för att vi ska till Sverige och plugga efter jag är klar insåg jag att jag inte kommer behöva fysik och o-chem så jag valde att göra ett roligare och mindre stressat schema denna termin så jag har lite tid att spendera med Ben :). På min skola kan man inte läsa till AA utan alla läser till BA så jag har 1.5 år kvar :) hur går det med din AA? Kan du få din bachelors på din skola eller måste du transfer dina credits då? :)

2013-09-05 @ 14:28:33
URL: http://stephaniea.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback