Wednesday, October 9

I söndags bestämde jag mig för att springa en mil. Det lät som en bra idé tidigare i veckan. Sprang långsamt och det tog 1:03 totalt. Jag har inte joggat längre än 5 km på tio månader, så det var väl okej. Jag ska börja löpträna mer nu till hösten men jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska springa en halvmara igen i december. Vi får se hur det känns efter några längre pass.
 
Jag har ju alltid träningskläder på mig, så tänkte visa er hur jag ser ut om ni skulle springa på mig på stan sådär (för den chansen är ju stor när jag tänker efter...) Mina jeans är sjukligt tighta över rumpan och låren. Måste köpa nya... tack, CrossFit.
 
Den här killen var i hundskolan idag. Han har haft lite problem med sin impulskontroll, han har dessutom haft lite problem med främlingar på sista tiden. Så nu har vi några lektioner bokade för att se exakt vad det är som triggar  hans rädsla för främlingar och lite mer träning på emergency recall. Han är väldigt "skittish" generellt, så vi ska jobba lite på det också. Vi hade en incident då han kom ut ur huset (lös) och vi hade en liten konfrontation med en annan hund, så nu är han väldigt orolig när vi träffar på nya hundar. Men, träning, träning, träning och tålamod. 

Kommentarer
Postat av: Stephanie

Åh söta Ripley :) Jag har nog aldrig sett en hund som sover så roligt! Haha :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback